Nemokamas pristatymas vienas dydis tinka visiems, grynas vientisos spalvos daugkartinio naudojimo kūdikių kišenėje medžiaga vystyklų sauskelnių mikropluošto įterpti

Nemokamas pristatymas vienas dydis tinka visiems, grynas vientisos spalvos daugkartinio naudojimo kūdikių kišenėje medžiaga vystyklų sauskelnių mikropluošto įterpti

Nauja prekė

€4.19

Apie prekę

Nemokamas pristatymas vienas dydis tinka visiems, grynas vientisos spalvos daugkartinio naudojimo kūdikių

kišeniniai audiniai vystyklų sauskelnių mikropluošto įterpti

Vystyklų Medžiaga:

- Išorinis Sluoksnis: Išorinis/Dengiamasis Sluoksnis yra pagamintas iš Naujų, Patobulintų Termoplastinio Poliuretano (TPU) Laminuotas Audinys, kuris yra labai Atsparus Vandeniui, Kvėpuojantis ir Labai Patvarus.Jis gali būti plaunami, be jokios deformacijos ir suteikia ideali apsauga jūsų kūdikiui, lova ir Patalynė nuo nutekėjimo.

- Vidinis Sluoksnis: minkštas poliesterio, vilnos vidinis sluoksnis švelniai paliečia jūsų kūdikio odos.Šis sluoksnis gali wick drėgmę nuo kūdikių odos ir laikyti apačioje sausas.

- Įterpti: 3 sluoksnių mikropluošto

Prekės informacija:

Kišenėje Vystyklų Priežiūros ir Plovimo patarimai

Nuėmus nešvarių vystyklų iš jūsų kūdikis, purtyti, bet sausųjų medžiagų ne į tualetą.Zomšiniai audinys arba mikro vilnos kolbas yra puikus, kad būtų paleisti nieko, gana kietas.Pašalinti įterpti ir tada nuplaukite jokių kietųjų medžiagų, likusių ant vystyklų su vystyklų purkštuvas.Parduotuvės nešvarūs vystyklai sausą kibirą.

Dėl washday paleisti vystyklai per šalta praplauti, siekiant pašalinti bet sausųjų medžiagų, kurios gali likti ant vystyklų ir išskalauti dauguma šlapimas.Tada nuplaukite karštas arba šiltas, su 1/4 įprasto ploviklį (galite naudoti mažiau, ar daugiau, priklausomai nuo apkrovos dydį ir savo vandens), Tada patikrinkite, ar jūsų skalavimo vandens ant karšto nuplaukite ir, jei yra burbuliukai ant vandens, suteikti jai kitą išskalaukite.Patikrinti paskutinio skalavimo burbulų ir jei jūs vis dar matote burbuliukai, nuolat skalauti, kol nėra burbulai vandenyje.Jei jūs turite skalavimo daugiau nei vieną kartą, naudokite šiek tiek mažiau ploviklio kitą kartą jums plauti sauskelnes.Tai yra visi, kad yra būtina kruopščiai išvalyti.

Būgniniai sausas juos ant Karštų arba vidutinės, naujos informacijos, sako, kad jis yra tikrai geras PUL džiovinti ant karštų.PUL buvo išrastas medicinos pramonėje ir yra skirtas laikyti iki labai aukštos temperatūros sterilizavimo procesas, naudojamas medicinos pramonėje.Tačiau ji suskirstyti elastinga, greičiau ir sukels bambuko veliūras, kad negali likti taip, kaip minkštas, kaip ilgai.Taip, gera idėja sausos vystyklai ant Vidutinės arba net išdžiūti juos, ir jei jūs pastebėsite, kad nesandarus, mesti juos į Karšto džiovintuvas ciklas.

Kai sausa, tegul jūsų vystyklai atvėsti prieš stuff juos.Jei jūs stuff, kad vystyklai, o jie vis dar šilta, gali sukelti elastinga pertraukos.Kai jūsų vystyklai yra cool stuff vystyklų dar kartą, kad jis yra pasirengęs už kitą naudoti!

Ką daryti, kad jūsų VYSTYKLAI:

Nenaudokite ploviklių, kuris buvo pastatytas Audinių minkštikliai, Optiniai balikliai, Kvapiosios arba fermentų.Visi šie priedai gali kailis vystyklai ir sukelti tvaikas, atsparus ir vystyklų bėrimas.

Nenaudokite jokių balinimo produktų ar Bpk out, bleach yra stiprus cheminis ir sugriauti pluošto vystyklai.Norėdami pašalinti dėmes, pakabinti arba nustatyti savo vystyklai saulė, jis daro stebuklus!

Nenaudokite audinio minkštiklių.Jis bus kailis vystyklai, todėl jiems vandenį atstumiantis ir bus sukelti nuotėkio!Reikia žinoti, kad jei jūs naudojate džiovintuvas lakštai jūsų džiovintuvas kitų skalbinių, tai gali savo kailio džiovintuvas ir perkelti į savo sauskelnes.

1. Plauti rankomis ir mašina yra tiek GERAI.

2. Atskirti skirtingų spalvų, kad būtų išvengta spalvų kaita.

3. Plovimo temperatūrą iki 30°C. (mažiau nei 86 °F) yra geriau.

4. Išimkite, įdėkite formą į kišenę švelniai

5. Plovimo be baliklių ir minkštiklių yra daug sveikiau, kad jūsų kūdikis.

6. Džiovinimas po saule gali atsikratyti daug bakterijų

1. Visi sklypai bus laivą iš 2 dienų po mokėjimo patvirtintas.

2. Jei laivų Kinija paštu registre, oro paštu, mes skelbiame savo daiktus, kaip "Dovana" paskelbtos bus $5-$10.

Pristatymas Metodas:

DHL imsis 3-7 darbo dienas po to, kai mes laivas sklypo out.

"FedEx" užtruks 4-6 dienas po to, kai mes laivas sklypo out.

E-paketinio JAV bus take15--25 dienomis

Rusijos specialiųjų liniją, rusijos Federacija imsis 25--30 dienų

1. Pažadame 90 dienų grąžinimo nes dienų nuo pradinės pirkimo/sąskaitos faktūros data.

2. Prašome saugoti savo daiktus naujų, nepanaudotų, unwashed elementus į savo pradinę būklę, gali būti grąžinamos.

3. Klientai moka už grąžinimas prekių, po to, kai gausime grąžinimo sklypas, pinigai bus grąžinti per 10 dienų.

4. Jei gaunate vystyklų, kurie turi defektą/vystyklų negalima naudoti, prašome atsižvelgti į nuotraukų į mus, mes atsiųsime pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

Jei jus tenkina mūsų daiktų, tiesiog duokite mums 5 žvaigždučių.

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos ir striver for100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto, prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: Medžiaga Vystyklų, visi du, medžiaga įterpti, kūdikių vystyklų medžiaga, vystyklų daugkartinio naudojimo, ruda rankinė, ilifant vystyklų įdėklai, mezgimo vystyklų dangtis, charakterį daugkartinio naudojimo sauskelnių, pororo vystyklų.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Pororo
Amžius 4-6 mėnesių
Įterpti Mikropluošto Įterpti
Klasifikacija Vystyklų
išorinė medžiaga audinio vystyklų PUL vientisos spalvos
vystyklų juosmens dydis coliais tinka juosmens 11.8 cm 24.4 cm
Tinkamas svoris 3-15 kg
Lytis Unisex
Elemento Tipas Sauskelnes
Medžiaga PUL spausdinti
klientų etiketės gali būti siuvama
Funkcija atsparus vandeniui,kvėpuojantis,plaunama,daugkartinio naudojimo
Dizainas medžiaga vystyklų su dvigubo eilučių snap mygtuką
Vidinis likti sausas suede audinio
vystyklų juosmens dydis, cm tinka juosmens 30cm iki 62cm
Modelio Numeris Kita
Punktas paprastas spalvos kišenėje medžiaga vystyklų su dvigubo eilučių snap mygtuką
Kiekis 1000
įdėkite dydis 13.5*35cm

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas vienas dydis tinka visiems, grynas vientisos spalvos daugkartinio naudojimo kūdikių kišenėje medžiaga vystyklų sauskelnių mikropluošto įterpti

Nemokamas pristatymas vienas dydis tinka visiems, grynas vientisos spalvos daugkartinio naudojimo kūdikių kišenėje medžiaga vystyklų sauskelnių mikropluošto įterpti

Nemokamas pristatymas vienas dydis tinka visiems, grynas vientisos spalvos daugkartinio naudojimo kūdikių kišeniniai audiniai vystyklų sauskelnių mikropluošto įterpti Vystyklų Medžiaga: - Išorinis Sluoksnis: Išorinis/Dengiamasis Sluoksnis yra pagamintas iš Naujų, Patobulintų

Panašūs produktai: