Moterų Lady Fitness Tracker Apyrankė "Heart Rate Monitor" Bluetooth Smart Watch Telefono Mate "Android", "iPhone", "Samsung", LG

Moterų Lady Fitness Tracker Apyrankė "Heart Rate Monitor" Bluetooth Smart Watch Telefono Mate "Android", "iPhone", "Samsung", LG

Nauja prekė

€30.61

€40.27

-23%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1. Pranešimas

(Android arba IOS)Pranešimo wolud ateina skambučių, žinučių ir pan.Prietaisas bus šviesos vibracijos.(įskaitant Wechat, Facebook, Twitter, WhatsApp ir t.t.)

2. Platus Suderinamumas

Smart žiūrėti palaiko daugumą išmaniųjų telefonų su "Bluetooth 4.0". Paramos sistema iOS 9.0 arba aukščiau, Android 4.4, ar aukščiau ("Huawei", Oneplus, LG, "Samsung", "Sony")

3. Širdies Ritmo Ir Kraujo Spaudimo Monitorius

Šis smart watch suteikia jums nuolat stebėti savo širdies ritmą ir kraujo spaudimą, po nustatymas Programėlę ir patikrinkite ataskaitą app, kad geriau žinau savo sveikata.(PATARIMAS:šį tinkamumo žiūrėti ne medicinos mašina,bandymų rezultatai turi mažas nuokrypis yra priimtinas.)

4. Fitness Tracker

Stebėti savo kasdienę veiklą, kaip antai žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir minutes jūs imtis, suteikti jums geriau suprasti savo pratimą, statusą.

5. Kitos Funkcijos

Deivės vienintelė funkcija, Priminimas skambučius, Laikas, Pedometer, vibracija, priminimas, Žadintuvas, Chronometras, Muzikos Valdymo, Muzikos Valdymo, Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera ir kt.

Pastabos:

1. Prašome, palyginti su ligoninių įranga, apie skaitymą,ji NĖRA medicinos prietaisas !

2. Prieš naudojant, nuskenuokite QR kodą į rankinį parsisiųsti programą ir prijunkite jį žiūrėti su APP.Specifikacija: Pakuotės Turinys:

1* Smart Žiūrėti

1* Įkrovimo Kabelis

1* Anglų Vadovas

Žymos: kontrolės lg smart tv", smartwatch, samsung žiūrėti, wach moteris panele, "Bluetooth", smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, paieškos moteriški žiūrėti, "pasidaryk pats" rinkinio žiūrėti, "samsung smart žiūrėti.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Agkey
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Juostos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Rezoliucija 240*210
PROCESORIAUS Modelis NRF52832
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Baterija Nuimamas No
Ekrano Formos ROUND
Stilius Mados
Ekrano Dydis 1.08
SIM Kortelės Prieinamos No
Tinklo Režimas NĖRA
Funkcija kalendorius
Mechanizmas No
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Tipas Dėl Riešo
Kelis Ratukus Taip
Baterijos talpa 120-180mAh
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
RAM <128MB
Grupė Nuimamas Taip
ROM <128MB
Judėjimo Tipas Elektroninis
GPS No
Suderinamumas Viskas Suderinama
Bylos Medžiaga Taurieji Metalai
Kalbos lietuvių
Sistema NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Moterų Lady Fitness Tracker Apyrankė

Moterų Lady Fitness Tracker Apyrankė "Heart Rate Monitor" Bluetooth Smart Watch Telefono Mate "Android", "iPhone", "Samsung", LG

Savybės: 1. Pranešimas (Android arba IOS)Pranešimo wolud ateina skambučių, žinučių ir pan.Prietaisas bus šviesos vibracijos.(įskaitant Wechat, Facebook, Twitter, WhatsApp ir t.t.) 2. Platus Suderinamumas Smart žiūrėti palaiko daugumą išmaniųjų telefonų su Bluetooth

Panašūs produktai: