DUOMENŲ VARLĖ Retromax Mini Nešiojamą Žaidimų Konsolę Pastatytas 181 Žaidimai 8 Bitų 3,0 Colių Nešiojamas Delninis Žaidimų Dovana Vaikas

DUOMENŲ VARLĖ Retromax Mini Nešiojamą Žaidimų Konsolę Pastatytas 181 Žaidimai 8 Bitų 3,0 Colių Nešiojamas Delninis Žaidimų Dovana Vaikas

Nauja prekė

€11.84

€14.99

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

NAUJAS PRODUKTAS-DUOMENŲ VARLĖ Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama GBA/MAME

Skirtingai nuo kitų žaidimų konsolės valdikliais, šį kartą mūsų reguliatorius palaiko šešių mygtuką belaidžio kreiptuką, kuris leidžia mums pateikti kitokia patirtis žaidimų.Penkių emuliatorius paramos, custom parsisiųsti žaidimus.Jei jums nepatinka mūsų built-in žaidimai, prašome nesijaudinkite, galite atsisiųsti savo mėgstamus žaidimus į SD kortelę.

8 Bitų Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

Built-in klasikiniai žaidimai platų asortimentą aukštos kokybės žaidimai yra prieinami jums pasirinkti iš be parsisiųsti ir įdiegti.Retro Klasika Vaizdo Žaidimų Konsolės yra puikus pasirinkimas kiekvienam.Ji leidžia kiekvienam patinka laimingas vaikystėje iš savo tėvų.Dvigubai smagu su 2 valdikliu Jautrus ergonomiškas dizainas, Jūs galite pasidalinti savo draugais ir šeima, su draugais.

Mini 620 Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

PS1 Mini 620 retro vaizdo žaidimų konsolės, du kartus gamepad 8 Bitų paramos AV Ooutput šeimos TV vaizdo žaidimą .Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

RETROMAX 181 Klasikinis 8 bitų Žaidimai

Mini Nešiojamą Žaidimų Konsolę!Vaizdo kokybė yra aišku, kaip jei ji yra įtraukiantys, su jaučiasi komfortabiliai ir sklandų atsakymą greitį.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai , praleisti praeityje, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Atsargūs ir paprastas dizainas,

Atsargūs ir paprastos konstrukcijos,kruopščiai sukurti kiekvieną detalę,sudėtyje nėra sudėtinga,jokio grožio stoka!

181 Žaidimai 1

Klasikinis dizainas, 3.0-colių ekranas dizainas,pastatytas 181 įvairių žaidimų,jums atgal į savo vaikystę ir mėgautis šeimos pramogų metu.(pasiteiraukite pardavėjo, kad gauti žaidimo sąrašą).Pastatyta 600 mAh baterija,jis gali dirbti 6 valandas!Nuimamas ličio baterija, parama perdirbimui, ekologiškas ir saugus!

Prekės Informacija

1.Dydis yra tikslinamas,daugiau ergonominių ir patogiau. 2.Padidinti L/R mygtuką ant nugaros patogiau operacija. 3.181 teminiai žaidimai,daugiau žaidimų,geresnės kokybės,daugiau gameplay. 4.Matinės tekstūros,daugiau pažangių,yra patobulinti išvaizdą ir jausti. 5.Gerinti šoninės linijos, kad žaidimas mašina patogiau ir lengviau žaisti.

Pakavimo sąrašas

1 * Žaidimų konsolės 1 * Įkrovimo kabelis 1 * Vartotojo vadovas 1 * Ličio baterija

DUK :(Dažnai anwsers klausimų iš pirkėjų)

Q: Kaip aš galiu gauti žaidimo sąraše?

A: Dear friend ,jei jums reikia žaidimo sąraše ,jūs galite susisiekti su mumis, pirmą ir palikti savo el. pašto adresą,tada mes galėtume išsiųsti jums žaidimas, sąrašą.

Q: Kiek laiko baterija gali trukti?

A: Dear friend ,ji gali trukti 6 valandas .

Q: koks žaidimo formatas ji palaiko?

A: Mielas drauge ,ji palaiko GBA žaidimus.

Q: Ką daryti, jei ji yra sugadinta, kai gaunu prekę?

Prašome nesijaudinkite, jūs galite susisiekti su mumis pirmą ,Mes atsiųsime jums naują, už jus!

Q: aš jau įsigijote šiek tiek laiko, bet negavo, tai dar.Ką turėčiau daryti?

A: Dear friend,paprastai pristatymo laikas apie 15-60 dienų (priklausomai nuo jūsų pasirinkimo logistikos kanalus), prašome nesijaudinkite!Jei jums nereikia gauti mūsų įsipareigojimas laiku, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes atsiųsime jums naują!

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Už PS4 Valdytojas

Patobulintą versiją rankenos konstrukcija leidžia visą gamepad atrodo labiau rafinuotas, suteikiant žaidėjai kitą jausti.Pasirinkti tarp belaidžio ryšio valdiklis ir laidinio valdytojas, tegul jus pamiršti rūpesčius gyvenimą ir darbą laimingas žaidimų!Pastaba:Ne Originalas , bet tai yra OEM produktai pati kaip ir Originalo kokybę!

Belaidžio "Bluetooth" PS3 Gamepad

Įmontuota dvigubos vibracijos varikliai, padaryti žaidimą daugiau realus PS3 valdiklio, jausti, kas nukentėjo, avarijos, ir sprogimo su ranka-nieko dvigubo šoko reakcija.Puikiai tinka lenktynėms, šaudymo, kovos ir sporto žaidimai.

2.4 G Bevielio Žaidimų Valdiklis

Džiaugsmingai naudojasi masyvi žaidimų rinką ir remti "android" žaidimų platforma.Ji taip pat remia klasikiniai žaidimai.Žaidimo valdytojas tinka Xbox Vienas/VNT sistema Win7, Win8 /Win10/Android Mobilusis Telefonas (PS3.

Žymos: vaizdo konsolės x, eikite kišenėje, pocketgo, ne, bitboy, rg351m, NINTENDO JUNGIKLIS, vaiduoklis stick, data varlė, rg351.

Charakteristikos

Pakuotė Taip
Feature4 dovana vaikas
Spalvotas Ekranas Taip
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Portable Nešiojamą Žaidimų Žaidėjas
Komunikacijos USB
Feature2 8 bitų
Feature1 Built-in 181 Žaidimai
Ekrano Dydis 3.0"
Feature5 Retromax Mini Nešiojamą Žaidimų Konsolę
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris retromax
Feature3 3 colių lcd ekranas
spalva Skaidrus,juoda ir balta, raudona,geltona,purpurinė
Jutiklinis Ekranas No

Parašyti atsiliepimą

DUOMENŲ VARLĖ Retromax Mini Nešiojamą Žaidimų Konsolę Pastatytas 181 Žaidimai 8 Bitų 3,0 Colių Nešiojamas Delninis Žaidimų Dovana Vaikas

DUOMENŲ VARLĖ Retromax Mini Nešiojamą Žaidimų Konsolę Pastatytas 181 Žaidimai 8 Bitų 3,0 Colių Nešiojamas Delninis Žaidimų Dovana Vaikas

NAUJAS PRODUKTAS-DUOMENŲ VARLĖ Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama GBA/MAME Skirtingai nuo kitų žaidimų konsolės valdikliais, šį kartą mūsų reguliatorius palaiko šešių mygtuką belaidžio kreiptuką, kuris leidžia mums pateikti kitokia patirtis žaidimų.Penkių emuliatorius paramos, custom

Panašūs produktai: