Religija Žydų Mezuzah Atveju Derva Medžiaga Izraelis

Religija Žydų Mezuzah Atveju Derva Medžiaga Izraelis

Nauja prekė

€11.74

Apie prekę

Mezuzah Atveju Durų Mezuza Judaica Izraelio Pažymėkite Žydų Dydis :18.5cmx3cmx3cm Masė 175g Medžiagos, Derva

Mezuzah yra nedidelis langelis, kuris dedamas ant dešinės durų stakta Žydų namai.Dėžutės viduje yra pergamentas, pažymėkite su eilėraščius iš Torahinscribed apie tai, įskaitant Shema malda .Sąvoka mezuzah ateina iš Toros, kai mes skaitome: "Ir jūs įamžinti juos doorposts (mezuzot) savo namus ir į savo vartus

Dėžutėje, kad turi pažymėkite galima dekoruoti įvairiai, ir dažnai laišką shin jis, kuris yra pirmoji raidė vienas iš Dievo vardų, Shaddai.

Kai kurie žmonės tiki, kad mezuzah suteikia ypatingą apsaugą per gyventojų namuose, kur jis stringa, ir, kai jie pro mezuzah kai kurie žmonės turi savo bučiavosi jis (paprastai liečia mezuzah su savo ranka, tada bučiavosi savo ranką).

Žymos: mezuzah, izraelis marškinėliai, gif popieriaus, burzum marškinėliai, judaica, izraelis telefono, morgan greer taro, nahman, rezin, karoliai religija.

Charakteristikos

Punktas Religija Žydų Mezuzah
Modelio Numeris YTZT0611
Papuošalai Išvados Tipas mezuzah
Medžiaga Derva
Stilius Shema malda
Elemento Plotis 3cm
Elemento Aukštis 3cm
Prekės Skersmuo 3cm
Elemento Ilgio 18.5cm
Produkto Savybės mezuzah
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Svoris 175g

Parašyti atsiliepimą

Religija Žydų Mezuzah Atveju Derva Medžiaga Izraelis

Religija Žydų Mezuzah Atveju Derva Medžiaga Izraelis

Mezuzah Atveju Durų Mezuza Judaica Izraelio Pažymėkite Žydų Dydis :18.5cmx3cmx3cm Masė 175g Medžiagos, Derva Mezuzah yra nedidelis langelis, kuris dedamas ant dešinės durų stakta Žydų namai.Dėžutės viduje yra pergamentas, pažymėkite su eilėraščius iš Torahinscribed apie tai, įskaitant

Panašūs produktai: