Dscosmetic Discovery 24MM Kablys geltip barsukų plaukų skutimosi šepetėlis

Dscosmetic Discovery 24MM Kablys geltip barsukų plaukų skutimosi šepetėlis

Nauja prekė

€30.67

€36.09

-15%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

dscosmetic Obsidianas dervos rankena 24MM gelio patarimas barsukų plaukai mazgai su kabliu skutimosi šepetėlis

Funkcija: Tai yra tas pats su Kevy tai pritaikyti vieną. Dydis mazgas yra 24mm mazgų yra gelio patarimas barsukų plaukai Aukštos kokybės, gali suteikti jums puikus skutimosi patirtį.Tinka namuose ir kelionėje.Kaip - turi turėti glaudų patogiai nusiskusti Tankiai alsuoja teptuku galvos puiki vertė už šią kainą Paketą, įskaitant 1*skutimosi šepetėlis, Kaip rūpintis savo teptuku 1. Šampūnas šepetėliu šiltame vandenyje, prieš pirmą kartą naudojant.Naudoti tos pačios plaukų šampūnas, kurį naudojate plauti jūsų plaukai.Kai kurie taip pat mėgsta naudoti kondicionierius. * 2. NIEKADA virti savo teptuku. 3. Niekada paspauskite teptuku į jūsų odą.Tai bus pertrauka barsukų plaukai.Vietoj to, insulto jį į šoną, kaip dailininko teptuko. 4. Nuplaukite su šepetėliu ir su šiltu (ne karštu) vandeniu po kiekvieno naudojimo. 5. Brūkštelėjimo šepetėliu pašalinti kuo daugiau vandens, kaip įmanoma, po kiekvieno naudojimo.Taip pat galite švelniai insulto ji sausu rankšluosčiu. 6. Nelaikykite teptuku ant jo pagrindo (taip, mes žinome, kad jie yra plokšti).Vietoj to, naudokite teptukas stovi, tad likęs vanduo gali pasitraukti iš bazės plaukus. 7. Norėdami išvengti miltligės, nelaikykite teptuku vaistinėlė tarp naudoja.Vietoj to, vietoje stovėti ant tuštybės viršuje leisti tinkamą oro cirkuliaciją. 8. Jei naudojate teptuku kelionių rinkinys, įsitikinkite, kad imtis jį į išdžiūti po grąžą.

Žymos: didelis kosmetikos šepetėlių, manchurian, teptuku skustis, barzda teptuku ilga rankena, skustis teptukų rinkinys, skutimosi šepetėlis mazgai, teptuku yaqi, serumas su sraigė, gionee m5 plus " telefoną, razor yaqi.

Charakteristikos

Medžiaga Gauti patarimas barsukų plaukai
Elemento Tipas Skutimosi Šepetėlis
Skersmuo 24mm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kevy obsidianas šepetys
Formos Lemputės
Dydis 24MM
Prekės Pavadinimas dscosmetic

Parašyti atsiliepimą

Dscosmetic Discovery 24MM Kablys geltip barsukų plaukų skutimosi šepetėlis

Dscosmetic Discovery 24MM Kablys geltip barsukų plaukų skutimosi šepetėlis

dscosmetic Obsidianas dervos rankena 24MM gelio patarimas barsukų plaukai mazgai su kabliu skutimosi šepetėlis Funkcija: Tai yra tas pats su Kevy tai pritaikyti vieną. Dydis mazgas yra 24mm mazgų yra gelio patarimas barsukų plaukai Aukštos kokybės, gali suteikti jums puikus skutimosi patirtį.Tinka

Panašūs produktai: