Dviračių kalbėjo korekcijos įrankis tensiometer Aliuminio lydinio už Kalnų Kelių dviratį Dviračiu įrankiai

Dviračių kalbėjo korekcijos įrankis tensiometer Aliuminio lydinio už Kalnų Kelių dviratį Dviračiu įrankiai

Nauja prekė

€15.69

€26.60

-41%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Parametras

Gamintojas: TOOPRE Produkto Pavadinimas: Kalbėjo Tensiometer Medžiaga: Aliuminio lydinys Spalva: raudona Grynasis svoris: apie 163g Pakuotės dydis: 22*14*4cm

Naudoti

Priemonė įtampos stipinai, tinka kalbėjo įtampa turo stipinai, plokšti stipinai ir įvairių apdailos skriemulių

Pakuotė:

1× Kalbėjo Tensiometer

Pagrindinis korpusas aliuminio lydinio medžiaga, didelio stiprumo, atsparumo korozijai

Naudoti veiksmus ir nuoroda lentelė (vežami pakuotės)

1. Paspaudę tensiometer sandariai ir įdėti tensiometer dėl kalbėjo būti matuojamas 2. Atlaisvinkite tensiometer, skaityti vertė po indikatorius rodo rodykle vis dar yra, ir palyginti kalbėjo įtampa palyginimo lentelė.

Shippment

Pristatymo laikas apie 15-60 darbo dienų.Tai gali užtrukti ilgesnį laiką, kad atvyks kai kurių šalių, ypač Brazilijoje,Pietų Amerikos,Afrikos šalių. (1) Q:Kai aš atlikti mokėjimą, kas kartą gali būti siunčiami?A:Išsiunčiami per 48 valandas ir pateikti takelio numeris. (2) klausimas:Kiek laiko aš gausiu siuntinį?Jei negavo,kaip aš galiu padaryti ?A:Atsižvelgiant į jūsų šalį, 7-60 dienų.Daugiau kaip 60 dienų, ne gavo, Mes grąžinsime pinigus jums. (3) Klausimas:Jei prekės yra kokybės problemų, kaip aš galiu padaryti ?Prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą.Jei pirkėjų nori žinoti išsami informacija apie siuntimo kainas, susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime jums priimtiną transporto galimybes.

Garantija

Jei prekės rodomi kokybės žalą,mes pateikti 1 mėnesio garantija.Jei pirkėjams reikia grąžinti prekę, prašome aptarti su mumis grąžinimo programą.Nesvarbu, pirkėjai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes priimame pirkėjų gerų patarimų, ir stengtis geriau pirkinių patirties.Mes nuolat suteikti pirkėjams lengvatinių išmokų kaina, dėmesingas sveikinimai, siurprizas.

Atsiliepimai

Kas atsiliepimų yra meilė. a) Kai esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.Be to, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus. (b) Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas, dirba su jumis tol, kol jūs esate patenkintas.

Žymos: dviračio rankenos veidrodis, dviračių kabelis cutter, kalbėjo įrankis, nosies plieno, dviratis tandem, kalbėjo įtampa, dviračių kabelis cutter, 30m lazerinis atstumo matuoklis, dviračių kalbėjo įtampa, dviračių tensiometer.

Charakteristikos

Medžiaga Aliuminio Lydinys
Tipas Tensiometer
Svoris 163g

Parašyti atsiliepimą

Dviračių kalbėjo korekcijos įrankis tensiometer Aliuminio lydinio už Kalnų Kelių dviratį Dviračiu įrankiai

Dviračių kalbėjo korekcijos įrankis tensiometer Aliuminio lydinio už Kalnų Kelių dviratį Dviračiu įrankiai

Parametras Gamintojas: TOOPRE Produkto Pavadinimas: Kalbėjo Tensiometer Medžiaga: Aliuminio lydinys Spalva: raudona Grynasis svoris: apie 163g Pakuotės dydis: 22*14*4cm Naudoti Priemonė įtampos stipinai, tinka kalbėjo įtampa turo stipinai, plokšti stipinai ir įvairių apdailos

Panašūs produktai: