Custom Fonas Plaunamas Poliesterio Audinio Fone Vinilo Audiniu Foto Fone Reklama Vestuvių, Gimtadienio etape backdrops

Custom Fonas Plaunamas Poliesterio Audinio Fone Vinilo Audiniu Foto Fone Reklama Vestuvių, Gimtadienio etape backdrops

Nauja prekė

€77.21

Apie prekę

Medžiaga: Matinis Poliesteris Audinio

Medžiagos Svoris:160G/KV.M.

tipas: Šilumos perdavimo spausdinimo

Savybės: Kompaktiškas ir Lengvas Besiūlių (vienas gabalas-iki 10ftX200ft) Skalbti Mašina ir Džiovintuvas saugus 720 dpi spausdinimo puikių spalvų Patvarus ir Stiprus neatspindintis UV apsauga, Vandens, saugomų Nemokamai Grommets arba Polių kišenės straipsnio prašome pranešti mums, ką jums reikia) Gera paroda,fotografijos fonas, raudonas kilimas įvykio ar gimtadienio vakarėlį.Poliesterio fonas yra mūsų naujausias ir didžiausias kompiuterio dažytos be raukšlių vilnos-kaip audinys, kuris yra tiek skalbimo ir džiovintuvas seifas.Šis lengvas audinys suteiks jums intensyvaus ryškių spalvų, kad jums buvo ieškote, fonas.Tai tvirtumas ir ilgaamžiškumas jums duos ilgalaikių rezultatų metų naudojimo.

Medžiaga: Vaizdinė medžiaga(vinilo audiniu)

Medžiagos Svoris:120GSM.

tipas: skaitmeninė spauda

Savybės: Šviesos absorbant , neatspindintis , ne kišenėje ,kompiuteris-su atspaudais, skirti realizmo.

Dėl: vestuvių, suaugusiųjų, vaikų, atostogų šalis, komercinio darbo , reklama ekrane ir kt.

Nuoroda nuotrauka:(fonas yra naudojami imituoti tikrasis peizažas)

Kokios priminimas:

Tarptautinių klientų, atkreipkite dėmesį, kad jūsų užsakymo suma nėra jokių muitų mokesčių ir muitų.Šie mokesčiai yra atsakingas pirkėjas ir nėra įtraukta į jūsų sąskaitą faktūrą arba pristatymas iš viso.

Kaip į individualų

Mes taip pat turime 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft fone šį straipsnį, Jei turite konkrečių dydžio poreikius, bet mūsų tapetai gali būti užsakyta pagal individualų užsakymą dydžio.Prašome susisiekti su mumis.

Taip pat, mes galime atspausdinti bet kokį high-res vaizdas, kad jūs tiekimas.

Tikrąjį dydį min. 100dpi (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) failas yra priimtinas Logotipo dydis - min. 6" ūgio (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) failas yra priimtinas Baneris dydis priklauso nuo dydžių - kad kitą dydį pėdų(po spausdinimo, mes sumažinti savo užsakymą dydis)

Pažadame pasiūlyti labiausiai prieinamą ir konkurencingomis kainomis, madingiausių, aukščiausios kokybės backdrops su GREIČIAUSIAS apdorojimo laikas rinkoje!

A B O U T • O U R • B A C K A R O P O S S

Mūsų backdrops ant stiprios, tvirtos, plyšimui atsparus Nailonas Oksfordo audinys .naudojant ilgiausiai trunkantis rašalo ir moderniausias technologijas.Backdrops spausdinamos ant matinio popieriaus.Jie yra nešiojami pakankamai imtis vietą.Kai baigsite su jūsų photoshoot, tiesiog sulankstyti fonas paprasta ir lengva laikyti!

Nereikia pamiršti, kad šie backdrops taip pat gali būti naudojamas kaip grindų!!Atminkite, kad kiekvieno kompiuterio monitorius kalibruotas skirtingai.Spalvos gali šiek tiek skirtis asmeniškai.

C A R E • N D • C L E A N I N G

Saugoti savo foną, tiesiog suristi arba lygūs!Jei jūsų fone vyksta į raukšles ar raukšlių, nustatyti ar pakabinti butas už 24-48 valandas.be to,Šilumos ji su geležies atgal elementą, tada jis bus sklandžiai vėl.taip pat, galite plauti juos su rankomis arba mašina.

Atsiliepimai

Prašome palikite man 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jus tenkina tai, kai gausite prekes.Jei turite kokių nors klausimų, Prašome susisiekti su mumis.Aš atsakymo per 24 valandas ir pabandyti mano geriausia reslove jokių problemų.

Labai ačiū!

Žymos: fonas užsakymą, vienspalvis fonas medžiaga, mažas fono medžiaga, plonas audinys, fonas, fonas reklama, fono fotografijos studija, lol fono medžiaga, nešiojamų audinio fone, atgal lašas fotografijos, fono gimtadienio fotografavimas.

Charakteristikos

Medžiaga Vinilo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas mehofond
Pakuotė Taip
Tipas Rankomis Dažyti
Modelio Numeris Custom Fonas
Stilius Raudonas Kilimas
Naudojimas paroda
Dydis (mm) 1520
brithday fonas nuotrauka fone

Parašyti atsiliepimą

Custom Fonas Plaunamas Poliesterio Audinio Fone Vinilo Audiniu Foto Fone Reklama Vestuvių, Gimtadienio etape backdrops

Custom Fonas Plaunamas Poliesterio Audinio Fone Vinilo Audiniu Foto Fone Reklama Vestuvių, Gimtadienio etape backdrops

Medžiaga: Matinis Poliesteris Audinio Medžiagos Svoris:160G/KV.M. tipas: Šilumos perdavimo spausdinimo Savybės: Kompaktiškas ir Lengvas Besiūlių (vienas gabalas-iki 10ftX200ft) Skalbti Mašina ir Džiovintuvas saugus 720 dpi spausdinimo puikių spalvų Patvarus ir Stiprus neatspindintis

Panašūs produktai: