KuWFi HUB Tipas-C USB-C 4K HDMI, HDTV TV Kabelis, Adapteris, Skirtas Samsung Galaxy S10 9 Pastaba Mac

KuWFi HUB Tipas-C USB-C 4K HDMI, HDTV TV Kabelis, Adapteris, Skirtas Samsung Galaxy S10 9 Pastaba Mac

Nauja prekė

€10.90

€13.63

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Gerbiamieji,Jei jūs perkate šį kabelį su mūsų surinkimo kortelę kartu.Prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums daugiau 2$ kuponą. :)

Produkto Aprašymas:

Tai USB3.1 Tipas-C-HDMI kabelį, galite pasidalinti USB-C kompiuterį prie HDMI-įrengtas ekranas, be reikia atskiro Ethernet kabelio.

Produkto Savybės: USB 3.1 C Tipo įėjimas ir HDMI išėjimas.Aukštos Kokybės Medžiagos Kokybiškos Laidumas, paauksuotų jungčių, atsparūs korozijai ir suteikia patvarumo.Naudojant naujausias USB3.1 Tipas-C sąsaja, skirtą kompiuterį, telefoną prijungti didelio ekrano, o remti garso perdavimo ir gali būti suderinama su kitomis C TIPO sąsaja su nešiojamas telefonas.Pagal USB3.1 ir HDMI 2.0 standartą, projektavimas, duomenų perdavimo greitį gali pasiekti USB 3.1 10Gbps,10 kartų pralaidumo greitis, nei USB 3.0, USB 2.0. Paramos rezoliucija 4K*2K@24/25/30Hz; [email protected] adapteris, nr. konverteris reikia.Plug and play dizainas, ne išorinis maitinimo ir reikalingas vairuotojas su šiuo kabeliu.Palaiko kelis spalva formatai: RGB 6/8/10/12-bitų per komponentas (bpk) ir YCbCr4:4:4, YCbCr4:2:2,8/10/12bpc.Palaiko takeli duomenų perdavimo spartą 5,4 Gb / s (HBR2), 2.7 Gbps (HBR) ir 1.62 Gb (RBR).

Pastaba:

Du Režimai Antrą Ekrano Veidrodis Režimu: Jis leidžia jums mėgautis neįtikėtinai patirtį, žiūrėti filmus ar priėmimo profesinės pristatymai susitikimų kambarys su bendrais ekraną.Išplėsti Režimas: leidžia jums išplėsti savo darbastalio srityje arba darbo vietą e.g.pirkinių į tavo "Mac", o žiūrėti TV į kitą monitorių).Prašome patvirtinkite, kad jei jūsų kompiuteris ir mobilusis telefonas yra toliau suderinama modelių sąrašo prieš perkant.Šis gaminys palaiko tik šių modelių.suderinamų kompiuterių modelių: "Macbook/Pro,Už "iMac" iki 2017 m. Už ""Chromebook Pixel,Už Chromebook" Pikselis,Skirtas Dell XPS 13. compatiable telefonu modeliai : Už Huawei Honor 10/9,Už Huawei P20,Už LG G6/G5,Už LG V30/V20,Dėl Moto Z/Z Jėga, "Nokia" 10 Max,Už OnePlus 6/5,ar Kitos Rūšies C Prietaisų, " Samsung Galaxy Note 8,Samsung Galaxy S8 Aktyvus,Samsung Galaxy S8/S8 Plius,Samsung Galaxy S9/S9 Pliusas,ZTE Max XL / Ašmenys Max 3,Lenovo Jogos 910,, Dėl Dell XPS 13/15,"Samsung Galaxy Note 9.

Produkto Specifikacija:

Tipo, C Tipo HDMI Kabelis, Kabelio Ilgis 2m/6.6 ft (Vidut.) Neto svoris 2.0 oz(57g)

Komplektą Sudaro:

1 x Tipo C Vyrų HDTV, HDMI Male Kabelio

Žymos: sritis išmanųjį telefoną, telefonas, išmanusis telefonas oppo, mobilusis telefonas oukitel, sritis, telefonas karalystė, smartphon, mobil telefono, pilkapio 6, c15 atveju.

Charakteristikos

STANDARTAS USB 3.1
Uostai 1
Ilgis 200cm
Modelio Numeris typec89
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KuWFi
Sąsajos Tipas USB Tipo C
Pareigos HDMI
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

KuWFi HUB Tipas-C USB-C 4K HDMI, HDTV TV Kabelis, Adapteris, Skirtas Samsung Galaxy S10 9 Pastaba Mac

KuWFi HUB Tipas-C USB-C 4K HDMI, HDTV TV Kabelis, Adapteris, Skirtas Samsung Galaxy S10 9 Pastaba Mac

Gerbiamieji,Jei jūs perkate šį kabelį su mūsų surinkimo kortelę kartu.Prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums daugiau 2$ kuponą. :) Produkto Aprašymas: Tai USB3.1 Tipas-C-HDMI kabelį, galite pasidalinti USB-C kompiuterį prie HDMI-įrengtas ekranas, be reikia atskiro Ethernet

Panašūs produktai: