3D Spausdintuvas Aliuminio Lydinio, C-šviesos Xlarge Platformos Plokštė C-Šviesos CNC Staklių Dalys Priedų

3D Spausdintuvas Aliuminio Lydinio, C-šviesos Xlarge Platformos Plokštė C-Šviesos CNC Staklių Dalys Priedų

Nauja prekė

€6.38

Apie prekę

Openbuilds C-Šviesos Platformos Plokštės - XLarge

Į XL (C-Šviesos Platformos Plokštelė skirta dirbti specialiai su C-Šviesos Linijiniai Bėgiai arba 20x80mm V-Įpjovos ekstruzijos būdu.

Ši platforma plokštė yra suderinama su Delrin arba Xtreme Kieto V Ratais važinėti ne C-Šviesos Linijinis Geležinkelių.

"Naudoti kartu su bet Xtreme Mini Ratų arba Delrin Mini Ratų."

Prekės Informacija Vnt: 1 6061 - T5 Plokštė 6mm Storio Mates 90 Laipsnių kampu į kitą plokštė, todėl geriausia yra XY, o Z Sistemą Įleidžiamas Varžtas Kišenės užtikrinti Nuplovimo Stovai iš Anksto Paliesti Tvirtinimo Skylių perstumiamas Skyles galima sukurti labai tikslius ir patikimus dvigubai Riešutų Block System Center niša leisti vieną Riešutų Bloko montavimo Iki 6 Ratų Montavimas Konfigūracija saugiai ir tiksliai Geležinkelių " lock-in Anoduoto Aliuminio Spalva: Juoda

Naudojimas:

Populiariausi CNC Jums Gali patikti

--------------------------------------------------------- El. paštas: [email protected] -------------------------------------- -----------

Mokėjimo

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą .

Vežimas

Rašykite TURI SUTAPTI Laivybos kad adresai.

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas įprastu laiku.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo(Brazilija 60-100days), prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Muitinės Mokesčių

Importo muitais, mokesčiais ir imti, nėra įtrauktos į produkto kainą, arba laivybos mokestis.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Mes paprastai bus ženklas, prekės už mažą kainą muitinės deklaracijoje ir mes stengiamės padėti jums sumažinti arba išvengti GST ar V. A. T arba kitų importo mokesčių.Bet mes negali garantuoti, jokio mokesčio, nes tai priklauso nuo jūsų šalies politika.

Atsiliepimai

Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums Teigiamų Atsiliepimų Ir 5 Žvaigždžių , dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per (Mano Pranešimai) arba (Paprašykite Pardavėjo Klausimus), Prekybos vadybininkas, prieš palikdami neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, ir patenkinti savo poreikius.

Žymos: creality lcd, c pluošto linijinis geležinkelių, vežimo mašina, c pluošto cnc, cnc mechaninės dalys, aukštos platformos cnc, šilumos lova thermistor, c pluošto mašina, artilerijos sidewinder x1 atnaujinti, cnc platformos plokštė.

Charakteristikos

Modelio Numeris PL0015
Apdailos Juodos Spalvos Anoduotas
Medžiaga Aliuminio
Dydis T6x125x125
Elemento Tipas Prisijungti Plokštė
Prekės Pavadinimas C-Šviesos Platformos Plokštės - XLarge

Parašyti atsiliepimą

3D Spausdintuvas Aliuminio Lydinio, C-šviesos Xlarge Platformos Plokštė C-Šviesos CNC Staklių Dalys Priedų

3D Spausdintuvas Aliuminio Lydinio, C-šviesos Xlarge Platformos Plokštė C-Šviesos CNC Staklių Dalys Priedų

Openbuilds C-Šviesos Platformos Plokštės - XLarge Į XL (C-Šviesos Platformos Plokštelė skirta dirbti specialiai su C-Šviesos Linijiniai Bėgiai arba 20x80mm V-Įpjovos ekstruzijos būdu. Ši platforma plokštė yra suderinama su Delrin arba Xtreme Kieto V Ratais važinėti ne C-Šviesos

Panašūs produktai: