KOOMIHO 9 Punkte Bodysuit Fake Boobs Crossdresser Silikoninių Krūtų Formos su Arm Netikrą C/E TAURĖS Makšties Shemale Drag Queen 1G / 2G

KOOMIHO 9 Punkte Bodysuit Fake Boobs Crossdresser Silikoninių Krūtų Formos su Arm Netikrą C/E TAURĖS Makšties Shemale Drag Queen 1G / 2G

Nauja prekė

€326.03

€652.06

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

KOOMIHO C/E TAURĖS 9-taškas Bodysuit su Arm Fake Boobs Crossdresser Silikoninių Krūtų Formos Netikrą Makšties Shemale Drag Queen 1G Medvilnės Užpildas / 2G Silikono Užpildu

Šią nuorodą, 9 Punktas Bodysuit su arm dizainas yra perkamiausių produktų, mūsų įmonė buvo parduota į Vakarų Europą, šiaurės Europa, pietų Europa, Šiaurės amerika, Pietų Amerika, Australija, Japonija, Pietų Korėja ir kt., pasaulio rinkos, ir šis gaminys buvo palankiai vilkite mėgėjams visame pasaulyje, ir gauti tiek daug, žinoma, taip pat palaiko, mes ir toliau teikti aukščiausios kokybės produktai, geriausias kainos ir nuoširdus paslaugos KOOMIHO gerbiami, vertinami klientams!!

Pls maloniai prašome pažymėti: jei pasirinksite 1G, todėl krūties dalies užpildymas yra Šilko, medvilnės, jei pasirinksite 2G, todėl krūties dalis yra Silikono, pls pasirinkti, kuris iš jūsų nori, pateikdamas užsakymą!!

Kovo 28 d. didysis išpardavimas netrukus, pls veiksmų dabar, presale produktą mūsų parduotuvėje !!!

Mūsų medžiagą yra labai elastinga ir realus, galite pasirinkti, nr. užtrauktuko dizainas, todėl lengva dėvėti, tai bodysuit nuo kaklo, jums bus so sexy!!!

Suteikti sau visiškai makeover ir būsite šalies gyvenimas ne kartą!!!Leiskite tai padaryti dabar, ir jūs suprasite, kad jūsų ilgai laikomas fantazija!!!

Mūsų Bodysuit nuo dydžio, stiliaus, dizaino ir svarbiausių aplinkos apsaugos, elastinga žaliavų Medicininio Silikono TPE ir labai konkurencinga kaina.Taip pat mes turime Profesinės technologijų meistras, ir greitai, gamybos ir pristatymo greitis, todėl mes esame labiausiai konkurencinga iš Bodysuit pramonės.

MIELI, Pasirinkti KOOMIHO, jūs niekada apgailestauju!!

Ypatybė:

-Elastinga uždarymo

-Elastinga Medžiaga: Pagaminti iš medicininio silikono, ne alergija, odos draugiškas, bekvapis, minkštas ir su tikroviška touch, plaunamas ir su natūralios odos spalvos.

-Tinka: Vyrai, kurie nori būti moteriška, kaip crossdresser, transseksualai, transvestitas, kostiumų grotuvas, drag queen ar tiesiog for fun.

-Lankstus Dydžiai: Tai elastinga silikoninė kelnaitės yra lanksti.Juosmens gali būti ištemptas 20 cm, be jokios žalos medžiagos.

1G ir 2G skirtumas krūties užpildas, pls žemiau pateikiama informacija:

***1G Silikoninių Krūtų: Visiškai su storu medvilnės, šilko , kuris yra lengvas, tinka kabinti lauke ar imtis šalis.

*** 2G Silikoninių Krūtų: krūties šio produkto yra pripildytas silikono , portjeros kaip natūralų krūtinės, juda gyvai su kūnu, ir atitinka kreivės krūtinės, suteikiant puikiai tinka ir komfortą.

-Kūno Formos: Forma, savo kūno tipą į seksuali moteris su C/E-taurė krūties, butas peties, S-formos juosmens, realus bambos ir seksualus, sėdmenų.

-Spalva: 1. Dramblio Kaulo, Baltos Spalvos, 2. Šviesios Smėlio Spalvos, 3. Tan 4. Ruda, nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite kitos spalvos.

-Pažymėti: numatytasis netikrą išangę yra ne atidaryti.Jei norite atidaryti išangę, prašome mums pranešimą "Atviros Anus' jūsų užsakymą.

Numatytasis dydis yra užtrauktukas atgal modeliai, jei jūs norite, kad nėra užtrauktuko, prašome palikti pranešimą " Ne "Užtrauktuko" principu .

-Žmogiškas: nereikia imtis jį išjungti peeing, nes šis straipsnis bus su varpos vamzdis.Jūs galite padaryti bet kasdien dalykų, kaip patogiai, kaip nuogas.

Stilius:

Pagrindinės Ateiti su varpos vamzdis

Pagrindinis&VG: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdelis lytinių santykių.

Pagrindinis&VG&PH: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdžių ir gaktos plaukai

Privatumas: siekiant užtikrinti privatumą, mūsų klientams, mes laivas glaudžiai kiekvienam klientui, ir produkto pakuotės neturi logotipo.Pažymėti: Jei jums reikia užgriozdinti nuotrauką, prašome susisiekti su mumis per stotis, raidė.

Palaiko:

-Nuvalykite juos drungnu vandeniu su švelniu muilu, oro sausų arba rankšluosčiu švelniai.

-Laikykite atokiau nuo karštų temperatūra, saulės, aštrių smailūs daiktai, skalbimo mašina, cheminės medžiagos.

-Kad išvengti spalvos kitų drabužių, nereikia valyti gaminius su kitų drabužių.

Pastaba:

-Paprastai, ten gali būti nuokrypis 1-3cm rankiniu matavimo silikono produktų.

-Šis produktas yra lengva dažyti.Todėl, nereikia dėvėti išblėso drabužių ar papuošalų.Dirbtiniai dažai nėra grąžinami.

-Kiekvienas gaminys yra rankų darbo, su daug procedūrų mūsų menininkų, todėl tai yra neišvengiama, yra keletas mažyčių dydžio skirtumas.Ir mes turime 3-5 dienas parengti produktas po apmokėjimo.

-Nepamirškite perskaityti instrukcijas prieš naudodami atidžiai!

-Jeigu jums yra rusų,prašome palikti savo vardą ir pavardę.

Paprastai, mes išsiųsti šią prekę DHL, EMS ir t.t.taigi, jūs gausite sklypo netrukus, kai mūsų prodcution buvo baigtas ir paruoštas mūsų sandėlio!!

Kaip jūs mus rasti?Prašome įvesti "KOOMIHO" dėl Senamiescioarka.lt interneto svetainėje ir jūs pamatysite visą mūsų dabartinės nuorodos!Kodėl pirkti ne KOOMIHO?Nes mes esame viena iš pirmųjų gamintojų, siekiant kurti ir gaminti tokius produktus, mes naudojame aukščiausios kokybės medicinos valgomieji silikagelio medžiagų, patraukli kaina, pirmos klasės aptarnavimas, greitas pristatymas, greitai internete informaciją atsako!!!Mūsų medžiagą nedaro jokios įtakos ekologinį ciklą žemės ir nesukels jokios žalos mielas žemės aplinkoje!!!Pls būti tikri, pirkti KOOMIHO!!!KOOMIHO įmonės vizija yra leisti visiems cross-dressing mėgėjams visame pasaulyje gali pirkti savo patenkinamas produktų, su geriausia kaina, ir turi geriausią aptarnavimą, mes dirbame su sąžine, prašome būti tikri, pirkti!!GERBIAMAS Visų draugas, Jei esate vietinio agento arba didmenininkas, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti pirmumo nuolaida.Mes gamyklos tiesioginio pardavimo, gali kokybės kontrolė, vieneto kaina ir pristatymo greičiu.Jei jums reikia kitų produktų iš šių produktų brošiūrą, mes gali sujungti pardavimo, organizuoti tarptautinius skubų pristatymą, jūs galite ne tik gauti savo produktus greitai, bet taip pat ir kaina yra daugiau lengvatinės!Veiksmų dabar, pls jaustis laisvai susisiekti su mumis!!Jei jūsų draugai ar klientai perka bendra suma-daugiau nei US $ 2,500 mūsų parduotuvėje " produktai, mes galime suteikti jums šiuos produktus nemokamai!Kad bus labai dėkingi, jei jūs galite pasiūlyti ar pasidalinti mūsų parduotuvėje svetainę į savo Socialinio tinklo paskyrą arba gerai žinomo vietinio tinklo,Leiskite mums bendradarbiauti laimingai, nuo šiandien!!! Žemiau yra taip hotselling visame pasaulyje, silikoninių krūtų užpildas, sunkiasvoris, ir realus!!!Tikiuosi, kad jums jis greitai!!!Jei nepatinka, toliau gaminys, galite atsiųsti man nuorodą norėtumėte, kad aš taip pat gali suteikti jums!!!

Žymos: fisting rankos silikono, silikono pagalvėlės rankos, latekso crossdress bodysuit, big boob, netikrų krūtų už crossdresser, drag queen apranga, false makšties, vyras netikras krūtis, 1 netikrą krūties, krūties netikras.

Charakteristikos

Modelio Numeris Silikono bodysuit su arm
Dydis C CUP/ E CUP
Svoris 6900-9800g
Drabužių Priežiūra Rankų Plauti Tik
Medžiaga 100% Medicininio Silikono TPE
Krūties Užpildu Šilko, medvilnės ar silikono
Prekės Pavadinimas KOOMIHO
Elemento Tipas Krūties Forma
Plačiai Taikyti Už crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Stilius Silikono Netikrą Makšties 9 punktas Bodysuit
Kiekis 1 Gabalas

Parašyti atsiliepimą

KOOMIHO 9 Punkte Bodysuit Fake Boobs Crossdresser Silikoninių Krūtų Formos su Arm Netikrą C/E TAURĖS Makšties Shemale Drag Queen 1G / 2G

KOOMIHO 9 Punkte Bodysuit Fake Boobs Crossdresser Silikoninių Krūtų Formos su Arm Netikrą C/E TAURĖS Makšties Shemale Drag Queen 1G / 2G

KOOMIHO C/E TAURĖS 9-taškas Bodysuit su Arm Fake Boobs Crossdresser Silikoninių Krūtų Formos Netikrą Makšties Shemale Drag Queen 1G Medvilnės Užpildas / 2G Silikono Užpildu Šią nuorodą, 9 Punktas Bodysuit su arm dizainas yra perkamiausių produktų, mūsų įmonė buvo parduota į Vakarų

Panašūs produktai: