TRS Reflex Skrydžio duomenų Valdytojas Sistema, Šildomi Giroskopas Fixed-Wing RC Sraigtasparnis Lėktuvas

TRS Reflex Skrydžio duomenų Valdytojas Sistema, Šildomi Giroskopas Fixed-Wing RC Sraigtasparnis Lėktuvas

Nauja prekė

€15.32

Apie prekę

TRS Reflex Skrydžio duomenų Valdytojas Sistema, Šildomi Giroskopas Fixed-Wing RC Sraigtasparnis Lėktuvas

Reflex Įvadas 1, naudojant 32 bitų ARM didelės spartos procesoriumi. 2, naudojant 3 ašis pagreičio ir 3 ašių giroskopas jutikliai. 3, paramos SBUS \ PPM \ PWM signalo įvesties, ir gali automatiškai nustatyti, remti bet kokį kanalą, 4 kanalai, arba daugiau kaip 4 nuotolinio valdymo pultu. 4. Tai yra labai paprasta naudoti.Skrydžio kontrolę, yra skirta skrydžio kontrolės orlaivio.Skrydžio valdymo buvo optimizuotas optimalus skrydžio parametrų gamykloje.Parametrai yra nemokama derinimo.Kai naudojate, jums reikia tik prijungti priedėlį ir nustatykite atitinkamą kanalą ir nuotolinio valdymo prietaisas yra paruoštas naudoti.

Reflex funkcija Pradedantiesiems režimas (self-stabilizavimo) savarankiškai stabilizavimo funkcija yra ta, kad skrydžio metu orlaivio, kai eleronas yra hitu, eleronas orlaivio deformuojasi tik tam tikru kampu.Tas pats pasakytina kėlimo.Jei jūs neturite, palenkite kreiptuką nuotolinio valdymo, orlaivių bus automatiškai lygio, skrydžio požiūris, kuris leis jūsų orlaivio lengviau kontroliuoti.Tai ypač tinka jaunesniojo ir vidutinio lygio modelis entuziastai ir leidžia geriau skrydžių patirtį Išplėstinis režimas (stabilizavimo) stabilizavimo funkcija "gyro" -padeda skrydžio režimą."Gyro gali padėti kontroliuoti požiūris į orlaivį, kai esate ne kontroliuoti, f-plane, todėl orlaivių labiau stabili ir lengva skristi.Off režimu, išjungus gyro funkcija skrydžio valdymo visiškai, orlaivį, yra pilnas rankinis valdymas.Reflex naudoja: 1, SBUS \ PPM imtuvas, tiesiogiai prijungti prie kabelio su SBUS \ PPM 5 kanalai) (Pastaba: kontrolės režimas nustatomas 7 kanalai, važiuoklės sklendės).Jei kanalai yra ne tas pats, prašome pakeisti į teisinga tvarka nuotolinio valdymo pulteliu. 2. Imtuve PWM režimas, prijungtumėte atitinkamą ryšio liniją, į imtuvą, prijungti ryšio linijos parašytas SBUS \ PPM, kad imtuvo 2 arba 3 jungiklio išėjimo kanalas.Norėdami įjungti skrydžio režimą.Naudojimas: Įjunkite nuotolinio valdymo pultas, elektros imtuvo, vieta orlaivio stabili vieta laikyti orlaivio stabilus (skrydžio kontrolės LED mirksi greitai), maždaug po 3 sekundžių, eleronai orlaivio judėti aukštyn ir žemyn, 3 kartus greitai vienas po kito, ir tada toliau kilti ir kristi greitai Judėti aukštyn ir žemyn 3 kartus, tai rodo, kad power-on self-test praėjo, patikrinkite nuotolinio valdymo teigiamas ir neigiamas, patikrinti režimo jungiklis veiksmų, LED skrydžio duomenų valdytojas yra visada nurodyti savarankiškai stabilizavimo režimas, trumpas mirksi LED rodo off režimas, ir greitai mirksi LED yra padidinti stabilumą režimu.Pastaba : tu turi žinoti, skrydžio režimą, atitinkantį režimą perjungti prieš plaukioja.

Žymos: kv1100 servo, barco rc giroskopas, skrydžio prietaisų simuliatorius, EX5, skrydžio duomenų valdytojas, rc kontrolės remot, automobilių rc himoto, gyro sistema, fw rc plokštumos, vikšriniai rinkinys 110.

Charakteristikos

Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
RC Dalys ir Acc Siųstuvų
Techniniai parametrai Vertė 10
Kilmės KN(Kilmės)
Atnaujinti Dalys/Priedai Adapteris
Prekės Pavadinimas SUNFLYING
Modelio Numeris TRS Reflex Skrydžio Valdymo Sistema, Šildomi giroskopas
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Ratų bazė Dugno Plokštė
Dydis /
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Sertifikavimo ROHS
Kiekis 1

Parašyti atsiliepimą

TRS Reflex Skrydžio duomenų Valdytojas Sistema, Šildomi Giroskopas Fixed-Wing RC Sraigtasparnis Lėktuvas

TRS Reflex Skrydžio duomenų Valdytojas Sistema, Šildomi Giroskopas Fixed-Wing RC Sraigtasparnis Lėktuvas

TRS Reflex Skrydžio duomenų Valdytojas Sistema, Šildomi Giroskopas Fixed-Wing RC Sraigtasparnis Lėktuvas Reflex Įvadas 1, naudojant 32 bitų ARM didelės spartos procesoriumi. 2, naudojant 3 ašis pagreičio ir 3 ašių giroskopas jutikliai. 3, paramos SBUS \ PPM \ PWM signalo įvesties, ir gali automatiškai

Panašūs produktai: