X-TIGRAS Vandeniui Dviračio Šviesos Multi-funkcija MTB Dviračių Priekinis Žibintas Su Telefono Laikiklis 4 1 Dviračių Žibintų Žibintuvėlis

X-TIGRAS Vandeniui Dviračio Šviesos Multi-funkcija MTB Dviračių Priekinis Žibintas Su Telefono Laikiklis 4 1 Dviračių Žibintų Žibintuvėlis

Nauja prekė

€16.78

€30.50

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės: 4 (1 DAUGIAFUNKCĮ: Dviračio šviesos ragų ir laikiklis su 400 liumenų 3 led žibintai/aukštas decibelų garso signalas/4000mah USB recharger baterija, sutaupyti daug vietos ir sumažinti kelionės rūpesčius.Komplekte galinis žibintas yra įkraunamas ir taip pat turi tris šviesos režimai.PROFESIONALUS DIZAINAS: Dviračių led šviesos turi 3 apšvietimo režimus, glare/ Low light/ Strobe; Ragų bell, 5 garso režimai, iki 130db jūs niekada šaukti dar kartą; 4000 mah galia gali būti naudojama banko 6-12 valandas.LENGVAS MONTAVIMAS: Patogus montavimo ir nereikia priemonės daro motociklo priekinis žibintas lengva-mount, tinka daugumai transporto priemonių vairo stovo, pvz motociklas/MTB/kalnų dviratis/E-bike/Lyginimo bike/motoroleriai ir kt.UNIVERSALUS TINKA: Suderinamas su dauguma įrenginių, 2.00"-3.15"/50-80mm reguliuojamas plotis gali turėti 4.0-6,3 colių iPhone 11 Xs/XR/X/8/8P/7/7P/6+/6s/5s/5c, Samsung Galaxy S10/P9/S8/S7/S6/S5/S4 Pastaba 8/7/6/5, Google Nexus, LG, HTC ir Kiti.Pakuotė: Šviesa *1 Sėdynės priedai *2

Duomenų kabelis*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: aukso dviračių priekinis žibintas, didelis dviračių žibintai, mažųjų dviračių šalmas led šviesos, bicycl lempos, cubrebotas ciclismo, dviračio šviesos, slidės, dviračių žibintai, anglies mtb rėmas, Lanter LED, rankenos lempos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Vandeniui lygis IPX-6
Sertifikavimo NĖRA
Montavimo Rodymas Rėmas
Medžiaga ABS lempa kūno + akrilo objektyvas
Modelio Numeris QD-05
Sportas Tipas Dviračių Sportas/Bike/Dviračių Sportas
Svoris about 150g
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Talpa 4000 mA
Įvestis Ir Išvestis 5V / 1A
Garsiakalbis decibelas 120-130
Savybės Padalinta ragų mygtukas/Saulės baterija/Telefono laikiklis/važiavimo žibintai

Parašyti atsiliepimą

X-TIGRAS Vandeniui Dviračio Šviesos Multi-funkcija MTB Dviračių Priekinis Žibintas Su Telefono Laikiklis 4 1 Dviračių Žibintų Žibintuvėlis

X-TIGRAS Vandeniui Dviračio Šviesos Multi-funkcija MTB Dviračių Priekinis Žibintas Su Telefono Laikiklis 4 1 Dviračių Žibintų Žibintuvėlis

Savybės: 4 (1 DAUGIAFUNKCĮ: Dviračio šviesos ragų ir laikiklis su 400 liumenų 3 led žibintai/aukštas decibelų garso signalas/4000mah USB recharger baterija, sutaupyti daug vietos ir sumažinti kelionės rūpesčius.Komplekte galinis žibintas yra įkraunamas ir taip pat turi tris šviesos režimai.PROFESIONALUS

Panašūs produktai: