Philips Avent SCF330/60 Fizinis Rankinis Krūties Siurblys

Philips Avent SCF330/60 Fizinis Rankinis Krūties Siurblys

Nauja prekė

€58.66

Apie prekę

Daugiau komforto, daugiau pieno natūraliai Krūties siurblys su minkštu masažo pagalvėlė Natūralių Apima 4oz butelis

Minkštas masažo pagalvėlė su šilta jausti

Mūsų masažo pagalvėlė turi naują minkštas aksominis tekstūrą, kuri suteikia šiltą jaustis odos, patogūs, švelniai stimuliuoja jūsų pieno tėkmę.Pagalvėlė skirta švelniai atkartoja jūsų kūdikio žindymą padėti skatinti leiskite žemyn.

Apima mūsų Gamtos butelį ir spenelių, už gamtos sklendę

Platus krūtų formos spenelių skatina gamtinių sklendę panaši į krūties, todėl lengvai jūsų kūdikis derinti krūties ir buteliuko maitinti.

Intuityvus surinkimas.Lengvai vaizdo atitikimo dalių

Lengvai vaizdo atitikimo dalis, intuityvus surinkimas.

Suderinama su kitomis Philips Avent šėrimo produktai

Tai krūties siurblys gali būti naudojamas kartu su kitų maitinimo produktų Philips Avent asortimentą, įskaitant mūsų Klasikiniai buteliai ir pieno laikymo konteineriai.Philips Avent taip pat teikia įvairias krūtų priežiūros reikmenys, siekiant padėti jums krūtimi maitinti ilgiau ir padidinti savo komforto.

Kompaktiškas, lengvas dizainas

Krūties siurblys yra kompaktiškas dizainas, kuris leidžia lengvai poziciją.Jos ergonomiškas rankena siūlo patogus laikyti ir visiškai kontroliuoti, kai išreiškė pieno.Yra mažas ir lengvas, reiškia, ji yra lengva saugoti ir transportuoti, todėl siurbimo on-the-go labiau atsargus.

Patogiau siurbti poziciją dėl unikalaus dizaino

Krūties siurblys turi unikalų dizainą, kad jūsų pienas teka tiesiai iš savo motinos į butelį, net ir tada, kai tu sėdi iki tiesios.Tai reiškia, kad galite sėdėti patogiai, kai siurbiamas: nereikia jums liesos į priekį, siekiant užtikrinti, kad visi jūsų pieno patenka į butelį.Sėdi patogiai, ir, būdamas atsipalaidavęs, kai siurblinės, natūraliai padeda jūsų pieną tekėti lengviau.Lengva valyti dėl mažo skaičiaus atskirų dalių

Valymas yra labai paprasta, dėka nedaug atskirų dalių.Visos dalys yra indaplovė įrodymas.Lengvas rankinis valdymas

Vadovas krūties siurblys yra idealus, jei jūs express pieno kartais ir vertė kompaktiškumas.Lengvai valdomas viena ranka.

Žymos: electrice krūties siurblys, krūties siurblys electr, aukšto slėgio siurblio plunžeris skalbimo, powerhead siurblys, philips avent rankiniu siurbliu, siurblys vandens, krūties rankinis siurblys, gryna oda, chupeta philips avent, bpa " philips avent.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas PHILIPS AVENT

Parašyti atsiliepimą

Philips Avent SCF330/60 Fizinis Rankinis Krūties Siurblys

Philips Avent SCF330/60 Fizinis Rankinis Krūties Siurblys

Daugiau komforto, daugiau pieno natūraliai Krūties siurblys su minkštu masažo pagalvėlė Natūralių Apima 4oz butelis Minkštas masažo pagalvėlė su šilta jausti Mūsų masažo pagalvėlė turi naują minkštas aksominis tekstūrą, kuri suteikia šiltą jaustis odos, patogūs, švelniai

Panašūs produktai: