Europos Stiliaus Juoda T-shirt Seksualus Velniop Kaklo Moterims Topai Vasaros trumpomis Rankovėmis Moterims Topai Mergina Marškinėliai Apynasrio Viršuje

Europos Stiliaus Juoda T-shirt Seksualus Velniop Kaklo Moterims Topai Vasaros trumpomis Rankovėmis Moterims Topai Mergina Marškinėliai Apynasrio Viršuje

Nauja prekė

€5.98

€7.97

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Dydis (cm)

Rankovės

Krūtinė

Ilgis

Juosmens

Kaklo Apimtis

XS

-

-

-

-

-

S - - - -

-

M - - - -

-

L - - - - -

XL - - - -

-

Vienas dydis

18

70-95

35

60-82

35-52

-

-

-

-

-

-

"Dydis mearsured pagal save,

kartais, turi tam tikrų klaidų, bet visada per 3cm." 1cm=0.39 cm.

Pastaba:

1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.

2.Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

Senamiescioarka.lt priimti visas mokėjimo mothods ir apsaugoti juos kaip toliau

Ne pirmą kartą, galite siųsti savo pinigus Senamiescioarka.lt svetainėje, po to, kai gaunate prekę, Senamiescioarka.lt svetainėje, galite siųsti savo mokėjimo mums.Jei jums nereikia gauti savo daiktus, Senamiescioarka.lt svetainė bus išsiųsti pinigus atgal į jūsų.Todėl jūsų mokėjimą 100percent saugus!

Mes siūlome reguliariai air mail paštu ir registruotu oro paštu post ( pasirinkite kinija paštu, oro paštu ) pristatymo būdus.Tai trunka maždaug 12-25days(JAV, CA, AU, UK).Kitų šalių 15-30days.Kelios šalys imasi daugiau ilgesnį laiką (Brazilija).Taigi, jei jūs yra urgentlyto gauti užsakymą, prašome susisiekti su mumis pridėti, laivybos mokestis už EMS, DHL ar FEDEX.

Kaip mes visi žinome, pirkimo kiekis iš kinijos didėja dramatiškai, kai Kalėdų Dienomis yra aplink kampe, kuri veda į sandėlio sprogimo Kinijos muitinės įstaiga pernelyg užsiėmęs, siekiant susidoroti su juo labai greitai.Taip siuntimo greitis yra ne taip greitai, kaip įprastą padėtį.Tai užtruks apie 45-55days yra ten.

Žiemos sezono metu, jei gausus sniegas pulti savo šalies, kaip Rusija, siuntimo greitis yra taip pat ne taip greitai, kaip įprastą padėtį.Ji taip pat bus būti apie 45-55days yra ten.

1. Apsipirkti per 1 vnt .Kovo ~ 1 vnt .Lapkričio mėn.

Pažadame, kad mes, privalo grąžinti visus pinigus, jei jums nereikia gauti savo sklypo & jokio stebėjimo informaciją per 60days (pristatymo dieną, kaip ten pirmą dieną iki 60-ąją dieną).

2. Apsipirkti per 2-oji .Lapkričio~30-oji .Kitų metų vasario.

Pažadame, kad mes, privalo grąžinti visus pinigus, jei jums nereikia gauti savo sklypo & jokio sekimo informaciją, per 92 dienas. (siuntimo data, kaip pirmąją dieną iki 92-oji .dieną).

Pirkimo kiekis forma Kinija iš Kinijos žymiai padidinti šių dienų, nes Kalėdų dienomis bus aplink kampe, kuris atneša apie sandėlio sprogimo ir muitų tarnyba pernelyg užsiėmęs, siekiant susidoroti su juo.Be to, šaltą žiemos sezoną,gausus sniegas pulti savo šalies, kaip Rusija, siuntimo greitis yra ne taip greitai, kaip įprastą padėtį.

3. Tokios pačios kokybės, kaip ir kiti, mažesnių kainų mes suteikiame pačią kainą, kaip ir kiti, geriau kokybė, mes teikiame.

4. Ne oszukiwanie, visada išlaikyti savo kredito.

Nes mes turime būti atsakingi už mūsų klientai, kurie reiškia, kad turi būti atsakingas už save.Mes žinome, mes nuoširdžiai norime sukurti ilgalaikius verslo santykius su mūsų klientais, arba tikimės, kad jūs galite grįžti, čia perkant daugiau, ne vieną kartą.

5. Kokybės problema.

Jei produktai turi visus kokybės problemų, mes grąžinsime jums pinigus, pagal mūsų susitarimą & diskusija vieni kitus po pateikė pakankamai įrodymų taip:

A---tiesiog paimkite nuotrauką ir išsiųsti ją mums įrodyti, kad produktai gavote yra mūsų parduotuvėse.Mes galime atskirti juos pamatyti, jei jie yra mūsų parduotuvėse.

B--- duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

C---Imtis dvi nuotraukas bent jau kokybės punktų, pvz., skaldytų, įtrūkimai, ebs iš skirtingų angelas.Jei ten yra du kokybės taškų, 2photos kiekvienas, 4photos kartu bent.

D---Dėmesio: Ne oszukiwanie , nes dievo tėvo akys visada spokso į mus!!

Pastaba: Triko, papuošalai, maudymosi kostiumėliai, apatinis Trikotažas ir grožio elementai negali būti grąžinami arba keistis

1) Prašome patikrinti stebėjimo informaciją apie sekimo svetainėje.

2) Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu, el. paštu ,arba prekybos valdyti.

3)Patikrinkite pakuotės ir prekės atidžiai.

Dėmesio:

Visi produktai turėtų būti atidžiai tikrinamas, ir imtis nuotraukas kaip įrodymus prieš pristatymas.

Pagal mūsų tyrimų ir atsiliepimų, tik apie 0,25 proc., kaip defectrate apie kokybę.

Jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių ant tiek feedabck ir išsamios reitingų sandorio, mes jums 2 $nuolaidą kitam užsakymui!

Jei jums gauti elementą nepakankamai, pls nepalikite neigiamų atsiliepimų pirmas ir susisiekite su mumis!Komunikacijos visada yra geriausias būdas išspręsti bet kokią problemą.Mes pažadą mes jums išspręsti bet kokią problemą už jus!Ačiū iš anksto!

Žymos: juoda mergytė tee, juoda mergytė viršų, LVINMW, valstiečių viršų, mergina marškinėliai t, juoda vaikas marškinėliai, black girl marškinėliai, nėriniai kratinys viršų, juoda mergytė, juoda mergaitė, marškinėlius.

Charakteristikos

Apykaklės Velniop kaklo
Elemento Tipas topai
Spalva Stiliaus Juoda,Žalia,Raudona,Geltona,Žalia,Armijos Pilka,Balta
Medžiaga Medvilnės
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Rankovės Stilius Reguliariai
Audinio Tipas Megzti
Modelio Numeris XY1011
Viršūnės Tipas Tees
Lytis MOTERIS
Stilius Sexy & Klubas
Drabužių Ilgis Trumpas
Apdaila Tuščiaviduriai Iš

Parašyti atsiliepimą

Europos Stiliaus Juoda T-shirt Seksualus Velniop Kaklo Moterims Topai Vasaros trumpomis Rankovėmis Moterims Topai Mergina Marškinėliai Apynasrio Viršuje

Europos Stiliaus Juoda T-shirt Seksualus Velniop Kaklo Moterims Topai Vasaros trumpomis Rankovėmis Moterims Topai Mergina Marškinėliai Apynasrio Viršuje

Dydis (cm) Rankovės Krūtinė Ilgis Juosmens Kaklo Apimtis XS - - - - - S - - - - - M - - - - - L - - - - - XL - - - - - Vienas dydis 18 70-95 35 60-82 35-52 - - - - - - Dydis

Panašūs produktai: