Elegantiškas Krištolinis Sietynas Šviesos 10 Ginklų K9 Kristalų Lubų Priedai Veltiniams, Vilna Lempa

Elegantiškas Krištolinis Sietynas Šviesos 10 Ginklų K9 Kristalų Lubų Priedai Veltiniams, Vilna Lempa

Nauja prekė

€91.46

Apie prekę

JAV duk: Prekės Siųsti : Aliaska/Havajai,JAV Protectorates, APO/FPO Reikia Pridėti Papildomas Siuntimo, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš.

Tai puiki klasikinės europos stiliaus sietynas, 10 liepsnos krištolo šviesa yra pagaminti iš metalo ir K9 kristalų, kuri suteikia jums unikalią elegancija.Aukštos kokybės K9 kristalų suteikia realų aiškumo ir šviečia aukštas šviesos , spektro bus puikus spalvų.Ji tinka prieškambario, gyvenamasis kambarys, valgomasis, boutique, boudoir, miegamojo,barai ir restoranai,ir kt.

Specifikacijos: Lemputė Bazė: E14 ES, E12 MUMS Įtampa: 220V~240V ES ,110V-130V MUMS Spalva: C ognac spalvų Tipas: Šviestuvai/Sieniniai šviestuvai Neto Svoris: 12kg Skaičius Pakopos: 2 Pakopos Šviesos Skersmuo: 90cm/35.43 colių Lengvojo Aukštis: 65cm/25.59 colių Grandinės Aukštis: 35cm/13.78 colių(Reguliuojamas) Max Drop: 100 cm/39.4 colių Lemputės: Lemputės nėra įtraukti,kiekviena lemputė max 40Watts( E14 X 10/E12 X10 ) Medžiaga: K9 Kristalų,Stiklas (apie k9 crystal: priklauso optinio stiklo) Kambarys:Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Valgomasis, Drabužinė, Veranda ir Kt.

Savybės: Gera:Atsparus purvui ir lengva valyti.Grandinės: Aukštis, gali būti koreguojamas grandinės nuorodos.Danga: chromuotas, rūdžių ir oksidacijos.Saugi: Gera Putojantis Liustra Puikios Būklės jokios Žalos bet kokio pobūdžio.Montavimo Medžiaga: K9 aštuoniakampis karoliukai, skaidrus vanduo kaštonų, turi labai gerą lūžio efektą .Įrengimas:Mokslo montavimas,didelio stiprumo expension varžtas breekthrough traditionway,realizavimas lempa kūno vientisą ryšį su visa lempa.bus ne purtyti.

Pakuotė: 1x Krištolo Sietynas (Reikia rankinis surinkimas)

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Senamiescioarka.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: aqara jungiklis, e14 led vela, candelabro šalis, sūnus lempos, užduotis žibintai, akmuo kristalas, lamparas techo, 3d dragon lempos, pakabukas šviesos cemente, lempos xiaomi.

Charakteristikos

Maitinimo Šaltinis AC
Lempų Gaubtų Spalvos SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas Yonntech
Yra Pritemdomi No
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Vieta Viešbučio Kambarys
Diegimo Tipas grandinės pakabukas
Medžiaga Crystal
Technics Per Išraižytas
Įtampa 110V/220V
Garantija 1 Metai
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Pagrindo Tipas E14
Apdaila Poliruotas Chromo
Šviesos šaltinių skaičius 10
Yra Lemputės Įtraukti No
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo ce
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Modelio Numeris 1JJ09-0018-DE

Parašyti atsiliepimą

Elegantiškas Krištolinis Sietynas Šviesos 10 Ginklų K9 Kristalų Lubų Priedai Veltiniams, Vilna Lempa

Elegantiškas Krištolinis Sietynas Šviesos 10 Ginklų K9 Kristalų Lubų Priedai Veltiniams, Vilna Lempa

JAV duk: Prekės Siųsti : Aliaska/Havajai,JAV Protectorates, APO/FPO Reikia Pridėti Papildomas Siuntimo, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš. Tai puiki klasikinės europos stiliaus sietynas, 10 liepsnos krištolo šviesa yra pagaminti iš metalo ir K9 kristalų, kuri suteikia jums unikalią elegancija.Aukštos

Panašūs produktai: