Dobilų karoliai meilę padalinti lankstymo pakabukas rose gold clavicle grandinės karoliai

Dobilų karoliai meilę padalinti lankstymo pakabukas rose gold clavicle grandinės karoliai

Nauja prekė

€4.95

Apie prekę

Savybės Ir Specifikacijos

Medžiaga:lydinio Metalo spalvos:mėlyna; rožinė aukso Akmens spalva: raudona,mėlyna,juoda Pakabukas stilius:dvipusės; vienoje pusėje Pls patikrinti, priežiūra, kai tvarka.

Dėvėti pav.

Panašūs straipsniai

Jei reikia galite susisiekti per whatsapp:+8613548774702 arba email:[email protected]

Atšilimo Instrukcijos

1. Šiuo metu dėvėti paauksuotų papuošalų, jei yra pakankamai laiko, tai geriausia, nuvalykite jį su bauda aksomo audiniu, kad būtų išlaikyti papuošalai, ryškus. 2. Jei ne, dėvėti, švelniai valykite paviršių su medvilniniu audiniu arba sugeriamasis popierius popieriaus pašalinti vandenį ir purvą iš karoliai.Padėkite jį į sandarų maišelį ar papuošalų dėžutės, kad būtų išvengta sąlyčio su oru. 3. Kai vonioje ar tai sunkus darbas, karoliai turėtų būti imtasi off, kitaip aukso apkalos karoliai bus pablogėjo po to, kai buvo mirkomi karštame vandenyje, arba prakaito, arba net spalvos išnyks tiesiogiai. 4. Šiuo metu dėvėti karoliai, nereikia traukti sunku, kitaip tai bus lengva nutraukti karoliai arba paauksuoti bus nukristi. 5. Jei ketinate karoliai papuošalų dėžutė, padaryti ne įdėti auksu karoliai ir kiti papuošalai toje pačioje vietoje.Tai sukels dvi rub vienas prieš kitą ir žalos aukso padengtą sluoksnį ar dėmę, spalvą, kitų papuošalų. 6. Paprastai, kai auksu ko prarasti savo blizgesį arba aukso sluoksniu, yra rūdžių, nėra būdas atkurti blizgesį skalbimo aukso ar kiti metodai, todėl būkite atsargūs, kai dėvi juos.Kai dirbant namų ruošos darbus ar skalbimo drabužiai, auksu žiedas turi būti Prisiminti jį pašalinti, siekiant išvengti korozijos cheminės medžiagos, tokios kaip skalbimo miltelių.Jei yra kokių nors kokybės klausimu, galite susisiekti su mumis laisvai!

Aprašykite savo prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Žymos: auskarai, karoliai dobilai, grandinės dobilai, rožių vėrinys, padengtą dobilai, dobilų ausies, juoda derva karoliai dobilai, Dobilų Lapų, dobilų aukso karoliai, dobilų aukso pakabukas, dobilų pasisekė, dobilai.

Charakteristikos

Medžiaga LYDINYS
Proga Šalis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas liwo
Prek.kod 2vnt
Metalo Spalvos Sidabrinė ir rožinė Aukso
Elemento Tipas Karoliai
Grandinės Tipas O-grandinės
Metalų Tipas cinko Lydinys
Funkcija Nuotaika Tracker
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris ANC12011901
Grandinės Ilgis 40+6CM
Stilius Vienpusis ir dvipusis
Lytis MOTERIS
Akmens Spalva raudona,mėlyna,juoda ir t.t
Suderinamumas Viskas Suderinama
ODM/OEM priimti
Formos\modelis GEOMETRINIO
Pakabukas Dydis 2cm

Parašyti atsiliepimą

Dobilų karoliai meilę padalinti lankstymo pakabukas rose gold clavicle grandinės karoliai

Dobilų karoliai meilę padalinti lankstymo pakabukas rose gold clavicle grandinės karoliai

Savybės Ir Specifikacijos Medžiaga:lydinio Metalo spalvos:mėlyna; rožinė aukso Akmens spalva: raudona,mėlyna,juoda Pakabukas stilius:dvipusės; vienoje pusėje Pls patikrinti, priežiūra, kai tvarka. Dėvėti pav. Panašūs straipsniai Jei reikia galite susisiekti per whatsapp:+8613548774702

Panašūs produktai: