Mini kamera Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera, 1500 mah Akumuliatorius IP Kameros AI PIR Žmogaus Kūno Aptikimo Signalizacijos IR Naktį

Mini kamera Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera, 1500 mah Akumuliatorius IP Kameros AI PIR Žmogaus Kūno Aptikimo Signalizacijos IR Naktį

Nauja prekė

€42.90

€60.42

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Vstarcam mini kamera CB71 Video Rezoliucija: 1080P Tinklas: Wireless 2,4 Ghz, wifi ir AP hotspot Peržiūrėti Kampas : 145° Mikrofonas: build-in mikrofono

Atmintis: Built-in Micro SD kortelės Lizdas,

palaiko iki 256 GB

Naktinis Matymas: infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo,nematomas infraraudonųjų SPINDULIŲ šviesos DIODŲ apšvietimas

iki 10m

Baterija: Rechageable 1500mAh baterija

darbo laikas iki 10 val.

PIR Žmogaus aptikimo: PIR judesio aptikimo signalizacijos Kamera dydis: 36.5 x 36.5 x40mm Fotoaparato svoris: apie 60g

Mini dydžio, įdėti jį visur,nėra lengva demaskuoti

Fotoaparatas yra tik 36.5 x 36.5 x 40mm, apie 60g, mini dydžio, jūs galite įdėti ją lentynoje, palaidoti jį aplink knygos, įsikiša rodyti objektyvo vaizdą, ne taip lengva bus rasti kiti.

Belaidžio wifi connneciton ir AP hotspt ryšys, nuotoliniu būdu peržiūra

√ Paramos belaidis "wifi" ryšys, prijunkite fotoaparatą su wifi, nuotoliniu būdu peržiūrėti kamerą, kai važiuojate į kitą vietą, net jei esate kitoje šalyje.

√ Paramos AP hotspot jungtis,kamera nuolat įrašymo ir vaizdo įrašai saugomi sd kortelę, net ir be interneto, ir fotoaparato galite prisijungti su telefonu, peržiūrėti vaizdo įrašus.

1080P FHD vaizdo kamera, aiškus ir lygesnė

Priimti CMOS jutiklis, užfiksuoti itin aštrių šviesos mažai triukšmo, gauti nuostabų nuotraukų, galite peržiūrėti daugiau informacijos aiškiai nei 720p kamerą.

√ Paramos belaidis "wifi" ryšys, prijunkite fotoaparatą su wifi, nuotoliniu būdu peržiūrėti kamerą, kai važiuojate į kitą vietą, net jei esate kitoje šalyje.

WIFI režimu, ir DV režimas, 2 rūšių pat viena kamera, vienas fotoaparatas su dviem skirtingais būdais

√ Įjungti wifi režimu, prijunkite fotoaparatą prie wi-fi, pasiekti nuotoliniu būdu realiu laiku stebėti, net jei esate kitoje šalyje.

√ Įjunkite DV režimu, naudoti ją kaip DV, diktofonas.Įmontuota baterija ir lengvai atlikti su mini dydžio, galite naudoti jį kaip GoPro ir brūkšnys kamera, įrašykite tai, ką norite, nesvarbu, kada ir kur esate.

PIR žmogaus infraraudonųjų spindulių aptikimo signalizacijos

√ Built-in PIR žmogaus infraraudonųjų spindulių jutiklį, kai fotoaparatas aptinka žmogaus kūno spindulių, fotoaparatas bus sukuria elektros signalą, elektros signalas bus sukelti į signalą, signalas bus išsiųsti programos tiesioginis pranešimas, FTP ir laiškus į jūsų. √ PIR žmogaus infraraudonųjų spindulių aptikimo, gali efektyviai filtruoti neteisingas signalizacija, tokių kaip užuolaidos plazdėjimas sukelia švelnus vėjas, tik signalą, kai fotoaparatas aptinka žmogaus kūno. √ Trys būdai signalas jums, PROGRAMOS tiesioginis pranešimas, FTP ir el. laiškus signalą.

Super aišku, ir SPINDULIŲ naktinio matymo, nematomas infraraudonųjų SPINDULIŲ šviesos, nėra lengva rasti

√ Built-in 6 gabalus 940nm, SMD IR LED žibintai, regėjimo yra vakarienę, aiškiai ir peržiūrėti daugiau informacijos apie net tamsią naktį.Tai yra fotoaparato IR nakties matymo efektai.

√ Nematomas IR šviesos, IR šviesa yra ne mirksi ir ne ryškumą, kai fotoaparatas veikia naktį, ne taip lengva bus rasti kitų žmonių.Įdėti ją, biure,namuose, parduotuvėje ar kitoje vietoje, kai vagis pertraukos stebėsenos srityje, galite iš karto gauti signalą į savo telefoną, o kaip jie nežino, jūs žiūrite į juos.Tai plika akimi poveikį.

1500 mah Ličio įkraunama baterija, apie 10 valandų, paprastai su kiekviena pilnas įkrovimas

√ Nominali galia fotoaparatas yra 2.05 M, kiekvieno pilnai įkrovos kamerą galima naudoti apie 10 valandų,o kaip kitos prekės tik gali naudoti apie 3 valandas. √ Budėjimo galia yra ne mažiau kaip 0.002 W, ji gali trukti apie 350 valandų( apie 14 dienų) kiekviena visiškai įkraunama, nekilnojamojo mažas energijos suvartojimas kameros ir realus ilgai veikiant budėjimo režimu, fotoaparatas.

Įmontuota aukštos kokybės mikrofonas, išgirsti, kas nutiko maždaug

Super garso procesorius, pikapas garsą iš tolimojo ir užfiksuoti daugiau patikimos informacijos, leidžia jums žinoti, kas vyko aplink.

145° didelio masto peržiūrėti kampo ir H. 264 video suspaudimo

√ 145° peržiūrėti kampo, fotoaparatas bus užfiksuoti daugiau stebėjimo zonoje ir informacija. √ Modernizuotos, H. 264 video suspaudimo, apskaitą, daugiau video su mažiau vietos, ir teikti greičiau srautines vaizdo transliacijas, vaizdo didžiausias kadrų dažnis gali siekti iki 30 fps.

Matoma SD kortelės lizdą, ir debesis sandėliavimo paslaugos, sd kortelės saugojimo gali siekti iki 256 GB

√ Matomas sd kortelės lizdą, parama sd kortelės saugojimo, paramos 8GB/16GB/32GB/64GB/128GB/256 GB sd kortelė, lengva laikyti ir kai sd kortelė yra visiškai nauja vaizdo įrašai pakeis seniausia video pasiekti, loop įrašymo ir saugojimo. √ Debesies paslaugos, saugojimo, įrašyti vaizdo įrašus į debesis, atsisiųsti vaizdo įrašus bet kada, bet kur ir saugojimo vietos yra neribotas.

Žymos: dava ip kameros, apsauga, apsaugos kamera, , pinhole ip kamera mini, nuotrauka camara, vstarcam dalys, signalizacijos sistema, paslaptis compart, kamera camhi, kamera ip wifi, kūno cam micro.

Charakteristikos

IR Atstumas(m) 10 metrų
Modelio Numeris Wifi Mini Kamera CB71
TF Kortelė NĖRA
Maitinimo Šaltinis Vidinis 1500 mah baterijos
Mikrofonas Built-in 38db mikrofonas
Matmenys (L x W x D)(mm) 3.6x3.6x4cm
Vstarcam Modelis Mini IP vaizdo Kamera
Specialios Funkcijos Vandal-proof
Sienos Laikiklis Lubų
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Dvipusis garso/domofonas Integruotas Garsiakalbis/mikrofonas, Klausytis/Kalbėti
Maitinimo Šaltinis(V) 100-220v
Megapikselių 2MP
Naktinis Matymas 6pcs 940nm, SMD IR šviesos DIODAS
garsiakalbis Built-in 0,5 W garsiakalbis
Saugojimas 8-256 GB
Wifi Freqency 2.4 GHz
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Technologijos Centrinis
Tipas IP Kameros
Stilius Mini Kamera
Prisijungę vartotojai Parama 4 vartotojai peržiūra vienu metu
Energijos Sąnaudos(W) 3W
Žiūrėjimo Kampas 150°
Prekės Pavadinimas Vstarcam
Kilmės KN(Kilmės)
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Įrengimas Lubų
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.3-0.5 Lux(Spalvotas režimas), 0Lux(B&W režimas)
spalva juoda
Objektyvo (mm) 3.26 mm
P2P Ryšys Prisijunkite per AP hotpot režimas
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Jutiklis CMOS
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Vaizdo automatinis reguliavimas Ryškumas, Kontrastas, Sodrumas, Chroma

Parašyti atsiliepimą

Mini kamera Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera, 1500 mah Akumuliatorius IP Kameros AI PIR Žmogaus Kūno Aptikimo Signalizacijos IR Naktį

Mini kamera Vstarcam 1080P Mini Wifi Kamera, 1500 mah Akumuliatorius IP Kameros AI PIR Žmogaus Kūno Aptikimo Signalizacijos IR Naktį

Vstarcam mini kamera CB71 Video Rezoliucija: 1080P Tinklas: Wireless 2,4 Ghz, wifi ir AP hotspot Peržiūrėti Kampas : 145° Mikrofonas: build-in mikrofono Atmintis: Built-in Micro SD kortelės Lizdas, palaiko iki 256 GB Naktinis Matymas: infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo,nematomas

Panašūs produktai: