5Pairs/daug Aukštos raiškos BNC Į RJ45 Pasyvus Vaizdo Elektra + Garso Balun Transiveris VAIZDO CCTV Saugumo Kameros

5Pairs/daug Aukštos raiškos BNC Į RJ45 Pasyvus Vaizdo Elektra + Garso Balun Transiveris VAIZDO CCTV Saugumo Kameros

Nauja prekė

€16.14

€20.69

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Rinkinį sudaro: 5 poros HAINAUT/HDCVI/HDTVI Vaizdo Balun Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.Lengvas montavimas, standartinės UTP kabelių sistemos.Naudojant UTP kabelį ( CAT5 RJ45) perduoti vaizdo, garso signalas, o ne co-centrinis.Palaiko visus vaizdo įrenginių, tokių kaip vaizdo kameros, stebėjimo, DVR kortelės ir diktofonas ir t.t.Vaizdas, su aukštos kokybės ilgą atstumą.Built - in viršįtampių apsauga.Puikus anti-trukdymo galimybes.Realaus laiko nespalvoto arba spalvų perdavimo PAL, NTSC, SECAM ir kitų standartų baseband vaizdo signalą.Pasyvus UTP vaizdo perdavimo įrangos, ir gali būti naudojamas siųsti ir priimti, be maitinimo.Specifikacijos: Elemento Tipas: 1: Pasyvus Galios Vaizdo Balun; 2: Pasyvus Maitinimo Video + Audio Balun (Pasirinktinai), Korpuso Medžiaga: ABS Spalva: Juoda Dydis: 43 x 22 x 21mm/1.69×0.87×0.83 į (Vidut.) Vaizdo Formatas: NTSC / PAL / CCIR / SECAM - Dažnio atsakyti: DC-6MHz - Common-odė / blokatorius-mode atmestas: 15HKz - 6MHz 60dB tipas Video In / Out: BNC (Male) x 1 + BNC (Male) x1 Maitinimo Įėjimas: DC 12V Dažnių diapazonas: DC 6MHz Varža: - Bendraašiai kabeliai BNC Vyrų: 75 - UTP RJ45 Duomenų Jungtis: 100 Darbinė temperatūra: nuo -10 iki +70 Laikymo temperatūra: -30 iki +70 Drėgmė: (be kondensato) 0-95% Kiekis: 1 Komplektas(1 Pora) (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas) Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Paketas apima: 10 Porų X BNC, Kad RJ45 Pasyvus Vaizdo Balun Transiveris VAIZDO Kamera Be GARSO:

Su Garsu:

Urmu Tvarka:

Jei jums reikia nusipirkti daugiau VAIZDO BALUNS, prašome susisiekti su mumis NUOLAIDĄ KAINĄ .Vežimą: 1. Prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas. 2. Pristatymo Laikas: ----Via Express: Paprastai 3-10 darbo dienų. ----Per Orą Paštas: Paprastai 10-30 darbo dienų. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turėtų būti suderinta savo pristatymo adresą. 4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirose šalyse, bet mes padarysime viską, kad jų laikytis, kol gausite pakuotės sėkmingai.Jūs turite savo žodžius. 6.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. 7.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.Garantija ir Grąžintas: 1.Mes taip pat pateikti 12 Mėnesių nemokama priežiūra.Tiesiog atsiųskite atgal į mus, mes iš naujo siųsti jums gera arba nauja !! 2.Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu. 3.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Klientų Paslaugoms: 1. Mes garantuojame, kad visos mūsų prekės yra "kaip minėta" jų aprašymai.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo kiekvieną pardavimą mes baigti. 2. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 3. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: jungtis rj45, kamera secur, bnc jungtis, balun rj45, balun, išplėsti bnc kabelis, poe, vaizdo splitter, nr jungiklis rcm loader, 8gb ddr3 nešiojamas atminties.

Charakteristikos

Perdavimo Signalas 1 Kanalo
Sertifikavimo NĖRA
Video in/out BNC (Male)
Prekės Pavadinimas Vaizdo Balun
Kištuko Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SS-VB401
Vytos poros video Jungtis Push-galinių
Kategorija UTP CAT 5/5E/6
Materia ABS Plastiko
Tipas CAT5/5E/6 UTP
Dydis 13.7*11.6*3cm
Elemento Tipas Komunikacijos Skaičiuoklė
Anti-trukdžių >60dB
Suderinamas Formatas BNC-M
Perdavimo atstumas 200-300 Metrų

Parašyti atsiliepimą

5Pairs/daug Aukštos raiškos BNC Į RJ45 Pasyvus Vaizdo Elektra + Garso Balun Transiveris VAIZDO CCTV Saugumo Kameros

5Pairs/daug Aukštos raiškos BNC Į RJ45 Pasyvus Vaizdo Elektra + Garso Balun Transiveris VAIZDO CCTV Saugumo Kameros

Rinkinį sudaro: 5 poros HAINAUT/HDCVI/HDTVI Vaizdo Balun Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.Lengvas montavimas, standartinės UTP kabelių sistemos.Naudojant UTP kabelį ( CAT5 RJ45) perduoti vaizdo, garso signalas, o ne co-centrinis.Palaiko visus vaizdo įrenginių, tokių kaip vaizdo kameros, stebėjimo,

Panašūs produktai: