SMARSECUR Tuya ZigBee " Smart Home Security Kit pro Controller Hub Zigbee Judesio Jutiklis Durų/Langų Jutiklis

SMARSECUR Tuya ZigBee " Smart Home Security Kit pro Controller Hub Zigbee Judesio Jutiklis Durų/Langų Jutiklis

Nauja prekė

€11.16

€14.69

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tuya Zigbee Bevielio Ryšio Sąsajos

Tuya Zigbee Laidinio Vartai

Tuya Zigbee Vandens Nuotėkio Detektorius

Tuya Zigbee SOS formos dugną

Tuya Zigbee Durų/Langų Kontaktai

Tuya Zigbee Judesio Detektorius

Tuya Zigbee Temperatūra Drėgnumas

Tuya Zigbee Mini Temperatūra Drėgnumas

Tuya Zigbee Dūmų Detektorius

Tuya Zigbee Smart Vožtuvas

Tuya Zigbee Termostatas

Tuya Zigbee Signalo Kartotuvų

Tuya Zigbee Smart Siren

Tuya Zigbee Sence Jungiklis

Tuya Zigbee Smart Switch Panel

Tuya Zigbee Smart Switch Panel

SMARSECUR Tuya Zigbee Hub Smart Home PIR Jutiklis, Durų Jutiklis, Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis, Namų Automatikos, Apsaugos Signalizacijos Komplektas

Kaip veikia šliuzas darbą?

Tai yra mini Smart Sąsajos, kad Tuya vystosi.Jį sudaro labai integruotas "Wi-fi" modulis, mažai energijos naudojančius Zigbee modulis, ir PCBA.Jis gali būti prijungtas prie Tuya Smart APP prietaisas, pridurdamas, kad iš naujo, trečiosios šalies valdymo, ir Zigbee grupės kontrolę, posėdyje protingo namo reikalavimus.

Savybės:

【Mėgautis Savo Smart Gyvenimo】Po jungiantis su ZigBee Centru, kai jūs paliekate namus, ji bus stumti pranešimą, kai durys/langas, todėl jūs galite atrasti įsibrovėlis laiko.

【APP Nuotolinio Valdymo】Parsisiųsti APP "Tuya/Smart Gyvenimą" iš GooglePlay ar App Store pridėti prietaiso aptikti būseną durų/langų.Namų saugumą į savo rankas visą laiką.

【Akcijų Valdymo ir įeis į Istoriją Stebėjimo】Galite pasidalinti prietaisą su savo šeimos nariais ir kelio istorija jutiklis veiklą.

【Lengva Įdiegti】Tiesiog pridėti vieną gabalėlį į jūsų duris ar langą, ir pridėti kitą gabalas durų ar lango rėmo su dvipuse lipnia juostele vos keli žingsniai.

【Itin Mažas Energijos Suvartojimas】Super mažas energijos suvartojimas, senkančios baterijos perspėjimą.Baterijos laikas-1 metai(25 kartų/per dieną); 3 metų(10 kartų/per dieną).Normalus WIFI, durų jutiklis, baterijos gali veikti tik apie 6 mėnesius.

Zigbee PIR Judesio Jutiklis, Detektorius, WIFI Judėjimo Jutiklis " Smart Gyvenimo APP Belaidžio Namų Apsaugos Sistemos

Mini Zigbee PIR Judesio Jutiklis, Detektorius, WIFI Judėjimo Jutiklis " Smart Gyvenimo APP Belaidžio Namų Apsaugos Sistemos

Savybės:

【APP Nuotolinio Valdymo】Susisiekti su Tuya ZigBee vartai Centru, paprasta parsisiųsti PROGRAMĖLĘ "Smart Gyvenimas/Tuya" iOS " ir "Android" pridėti prietaiso aptikti žmogaus kūno judėjimą.Namų saugumą į savo rankas visą laiką.

【Išplėstinė Judesio Jutiklis】PIR aptinka žmogaus kūno ar gyvūnų, kurie juda, 110° aptikimo kampas, 6m aptikimo atstumas, gali pasiekti realiu laiku stebėti dieną ir naktį.

【Pavojaus pranešimo Push Funkcija】, Kai yra judėjimas, pastebėta, perspėjimo pranešimai bus stumiama į savo telefoną, reikia žinoti, kas vyksta namuose, net kai esate toli.

【Jungtis Signalizacija su Daugiau Jutiklis】Paieškos scenarijai: kai keltis naktį, PIR aptinka judėjimą, šviesos įsijungia automatiškai.Jūs galite sekti istoriją jutiklis veiklą.

【Geri & Itin ilgas Budėjimo Laikas】Didelio jautrumo, ir stiprus, tinklo signalą.Itin ilgas budėjimo laikas.Powered by 3pcs AAA baterijos (neįtraukta) , gali trukti 2 metus.

Kur atsisiųsti PROGRAMĄ.

Žymos: jutiklis wifi, grindų šilumos, tuya wifi, tuay zigbee hub, reo saitą, smartthings durų jutiklis, alexa judesio jutiklis, heiman, aqara, sirena zigbee.

Charakteristikos

Prijungimo Tipas Belaidžio
Ekranas No
Galia 5V
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinio Sąrankos Durų/Langų Jutiklis
Zonos Numeris 200
Modelio Numeris ZB-Rinkinys-5
Darbinė Įtampa DC5V
Sertifikavimo ROHS
Gauti Dažnis zigbee
Dydis 15*15*8
Slaptažodį Klaviatūra No
Išėjimo Numeris APP Stumti
Prekės Pavadinimas SMARSECUR
Ginkluotę Tipas App
Vaizdo sąsaja Taip
Signalo Tipas Programų Kontrolė

Parašyti atsiliepimą

SMARSECUR Tuya ZigBee

SMARSECUR Tuya ZigBee " Smart Home Security Kit pro Controller Hub Zigbee Judesio Jutiklis Durų/Langų Jutiklis

Tuya Zigbee Bevielio Ryšio Sąsajos Tuya Zigbee Laidinio Vartai Tuya Zigbee Vandens Nuotėkio Detektorius Tuya Zigbee SOS formos dugną Tuya Zigbee Durų/Langų Kontaktai Tuya Zigbee Judesio Detektorius Tuya Zigbee Temperatūra Drėgnumas Tuya Zigbee Mini

Panašūs produktai: