24 Dienų Atgalinės Atskaitos Kalėdų Elf Traukinio Žaislai

24 Dienų Atgalinės Atskaitos Kalėdų Elf Traukinio Žaislai

Nauja prekė

€7.39

€8.22

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

"All aboard!" Atėjo laikas už 24 dienas, žaisti, kolekcines, atostogų įdomus!Suskaičiuoti iki Kalėdų su atostogų tematikos advento traukinio -puikus dydžio už jūsų Elf ant lentynos važiuoti kartu!Kiekvieno traukinio automobilio parduotuvių miniatiūrinės žaislas staigmena įskaitant žavinga mini-skaičiai ir teminius priedai gyvinti savo atostogų nudžiuginti ir garantija valandų įdomus!

Pagrindinės Savybės

[Žaisti Bet Kartų] Vidutinis dydis tinka labiausiai šeimos Kalėdines eglutes ir visus stalo festivalio metu arba žaidžia kasdien, nuo "PASIDARYK pats" dainos, pateikti daugybę kartų įdomus savo vaikams, tai bus naujas mėgstamiausias žaislas traukinio.

[Lengva Įdiegti] Įdiegti savo bėgiai ant lygių grindų, arba lentelė gavę Kalėdų eglutė traukinio rinkinį.Iš traukinio rinkinį tik reikia kelias minutes įdiegti, kiekvieno traukinio kupė yra pažymėtos skaičiais, padaryti diegimo procesą, lengviau.

[Ideali Dovana] Padaryti, kad gimtadienis ar šventė vieną prisiminti.Turi nuostabią šeimą laiko su Kalėdų traukinio rinkinį!.Kiekvieno traukinio kupė automobilis gali įdėti dovana, parašyti sveikinimo atviruką į savo mylimam žmogui, ir įdėti jį į traukinį, suteikti jūsų šeimos staigmena.

[Saugios ir Aukštos Kokybės] Mūsų Kalėdų eglutė traukinio rinkinį žaislai yra pagaminti iš tvirto kartono medžiagų, netoksiškas.Užtikrinti, įdomus ir saugus patirtį savo šeimos nusipelno.Specifikacijos Produkto Svoris 315g Pakuotės Dydis

(L x W x H) 23x19x6cm Pakuotės Turinys Traukinio žaislų x 1 set Medžiagos, Kartonas Pastaba Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Žymos: kūdikių bžūp naujagimis, droselis kamuolys, blokai mažų traukinį, pastato blokas traukinio bėgių, elf ant lentynos, elf žaislas, ausies elf, berniukas burbulas, pastato blokas traukinių geležinkelio, eksploatuoti netinkamų transporto priemonių.

Charakteristikos

Proga Kalėdų
modelis Grotelės
Modelio Numeris 24 Dienų Atgalinės Atskaitos Kalėdų Elf Traukinio Žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

24 Dienų Atgalinės Atskaitos Kalėdų Elf Traukinio Žaislai

24 Dienų Atgalinės Atskaitos Kalėdų Elf Traukinio Žaislai

All aboard! Atėjo laikas už 24 dienas, žaisti, kolekcines, atostogų įdomus!Suskaičiuoti iki Kalėdų su atostogų tematikos advento traukinio -puikus dydžio už jūsų Elf ant lentynos važiuoti kartu!Kiekvieno traukinio automobilio parduotuvių miniatiūrinės žaislas staigmena įskaitant žavinga mini-skaičiai

Panašūs produktai: