200pcs 12mm Raudona Širdis, Mygtukai, Siuvimo Reikmenys Mygtuką Amatų Už Scrapbooking Puošmenų Cardmaking "PASIDARYK pats"

200pcs 12mm Raudona Širdis, Mygtukai, Siuvimo Reikmenys Mygtuką Amatų Už Scrapbooking Puošmenų Cardmaking "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

€4.07

€4.29

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Šis sąrašas yra 200 vnt./daug Raudonos Širdies Mygtukai.

Kiekvieną dydį mygtukas yra 12mm.Labai geras naudojami marškinėliai,scrapbooking,siuvimo,papuošalai ir kiti "PASIDARYK pats" projektai.Dydis: Maždaug apie 12mm .Medžiaga:Nailonas Dizainas:Širdies Formos, Su 2 Skylėmis, Mygtukais Spalva: Raudona

PRISTATYMAS:

1. Laivas prie JAV per Epacket su sekimo apie 7-14days.Laivas į kitas šalis per China Post Oro Pašto sekimo apie 20-45days!

2. Užsakymai tvarkomi per 1 darbo dienų nuo mokėjimo tikrinimo.

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus per Alipay TIK.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas .

ATSILIEPIMAI:

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus,mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Ačiū jums labai!!!

Žymos: Mygtukas, 38mm mygtuką, mygtuko medžiaga, grybų mygtuką didelis, grybai mygtuką, mygtukas metalo snap, juoda formos dugną, masės scrapbooking, bronzos grybų mygtuką, dėžės scrapbooking.

Charakteristikos

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
spalva raudona
Technics Dažyti
Produkto Tipas Mygtukų
Tipas Siuvimo Mygtukus, Su 2 Skylėmis,
Apdaila NĖRA
Formos Širdį
Mygtukas Formos Širdį
Prekės Pavadinimas Yiasangly
Stilius flatback
Plastiko Tipas Nailonas
Mygtuko Medžiaga Nailonas
Mygtuko Tipas 2-Skylių Mygtuką
Dydis 12mm
Modelio Numeris Nb45

Parašyti atsiliepimą

200pcs 12mm Raudona Širdis, Mygtukai, Siuvimo Reikmenys Mygtuką Amatų Už Scrapbooking Puošmenų Cardmaking

200pcs 12mm Raudona Širdis, Mygtukai, Siuvimo Reikmenys Mygtuką Amatų Už Scrapbooking Puošmenų Cardmaking "PASIDARYK pats"

Šis sąrašas yra 200 vnt./daug Raudonos Širdies Mygtukai. Kiekvieną dydį mygtukas yra 12mm.Labai geras naudojami marškinėliai,scrapbooking,siuvimo,papuošalai ir kiti PASIDARYK pats projektai.Dydis: Maždaug apie 12mm .Medžiaga:Nailonas Dizainas:Širdies Formos, Su 2 Skylėmis, Mygtukais Spalva:

Panašūs produktai: