Galinio vaizdo Kamera, Atbulinės eigos Atsarginės galinio vaizdo Kamera Parkavimo Kamera, skirta VW T4 Multivan Transporter Caravelle Verslo HD 720p vaizdo Kamera

Galinio vaizdo Kamera, Atbulinės eigos Atsarginės galinio vaizdo Kamera Parkavimo Kamera, skirta VW T4 Multivan Transporter Caravelle Verslo HD 720p vaizdo Kamera

Nauja prekė

€8.38

Apie prekę

HD 1280*720P Auksinė Kamera PRODUKTO PAVADINIMAS Galinio vaizdo Kamera, Atbulinės eigos Atsarginės galinio vaizdo Kamera Parkavimo Kamera, skirta VW T4 Multivan Transporter Caravelle Verslo HD 720p vaizdo Kamera VIRŠUJE FUNKCIJOS iš pirmo ŽVILGSNIO:

Įrengimas kamera gale vizualiai yra diskretiškas ir labai neišsiskiriantis

Pratęstas matomumą už transporto priemonės daugiau saugos ir comfor

Tinkami naudoti su visais monitoriai, kurie turi rca video įvestis

Modular Plug & Play sprendimas - nuimamas be montavimo ženklai

SUDERINAMAS SU AUTOMOBILIO MODELIAI: VW Transporter T4 (1990 - 2003) VW Multivan (1990 - 2002 m.), VW Caravelle (nuo 1990 - 2002) VW T4 Multivan Transporter Caravelle Verslo VW Eurovan Transporter Caravelle T4 PRODUKTO APRAŠYMAS

Mūsų genialiai paprasta įdiegti atbulinės eigos kameros gali būti lengvai modifikuoti, pakeičiant Licencijos Plokštės Originalios vietos daug transporto priemonių modelių - puikus yra modifikavimas, kamera ne įdiegti.

Tai daro ypač neišsiskiriantis montavimas įmanoma ir pirminę išvaizdą transporto priemonės yra saugomi.

Vaizdo atkūrimui atbulinės eigos kamera

Vaizdo signalas perduodamas per pateiktą vaizdo ryšio kabeliu ir taip stebėti, modifikavimas, navigacijos sistema (pvz., iš Pioneer, Sony, Alpine , Kenwood ir kt.) arba per galinio vaizdo kameros sąsaja (pasirinktinai), tiesiai į gamyklos navigacijos sistema, kai įdėjimas Atvirkštinio automatiškai rodomas navigacijos sistema.

maitinimo šaltinis

Elektra yra tiekiama per 12V uosto automobilio atbulinės eigos lempos, kad fotoaparatas automatiškai įsijungia, kai įjungta atbulinės eigos pavara.

Dėmesio, atminkite:

patikrinkite matmenys Prašome patikrinti prieš perkant, ar dydis specifikacijas ir tvirtinimo taškai galinio vaizdo kamera, su kuria jūsų automobilis rungtynės.

Žaisti gamyklos "Navi" per atbulinės eigos kamera sąsajos (pasirinktinai) norite lengvai pamatyti vaizdą užpakalinio vaizdo kamerą į savo esamą stebėti savo gamyklos navigacijos sistemą, todėl jums taip pat reikia galinio vaizdo kameros sąsaja.

Išvengti trukdžių, su mūsų signalų filtras (pasirinktinai), Transporto priemonės neseniai į valdžią transporto priemonės eksterjero apšvietimas (galinis žibintas, stabdžių šviesos, ir t. t.) a greičiu (pulsuojantis) įtampa, kuri tinka vaizdo jutiklių / vaizdo elektronikos ir turi funkcinę ar vaizdo sutrikimai.Todėl, prašome uždaryti kabelį, norėdami įjungti atbulinės eigos kamera tiesiogiai prijungti prie atbulinės eigos šviesos, bet ir naudoti mūsų signalų filtras.Tinkamas signalų filtras, žr. priedai.

SPECIFIKACIJOS

PAKAVIMO SĄRAŠAS:

12mm Kamera su LED:

1 x Automobilio Galinio vaizdo Kamera

1 x Maitinimo Kabelis (1.5 m/4.9 pėdų)

1 x AV Kabelis (6m/19ft)

1 x Vartotojo Vadovas

18mm Auksinė Kamera:

1 x Super HD Pro Automobilio Galinio vaizdo Kamera

1 x Jungiklio langelį atstumas linijos funkcija

1 x Maitinimo Kabelis (1.5 m/4.9 pėdų)

1 x AV Kabelis (6m/19ft)

1 x Vartotojo Vadovas

SVARBŪS NURODYMAI

Q1:YRA sandėlyje?A:Visi produktai yra šiuo metu sandėlyje。 Q2:Originalus erdvės įrengimas? A:Šis produktas yra modeliuojama 1: 1 su Licencija Plokštė, Atsižvelgiant į pirminius automobilį, todėl ji pabrėžia, kad būtina patvirtinti, ar santykis yra suderinamas su originaliu automobilio.Q3:Suderinama su navigacijos ekranas?A3: Prisijungti prie antrinėje rinkoje RCA stebėti , tai plug and play.Bet jei Prisijungti prie originalaus ekrano,reikia programuoti ekrano programinė įranga, aktyvus atsarginės kameros funkcija iki sumontavimo.

Q4:Kokios yra savybes tris Licencijos Plokštės, Šviesos, Kameros?

A4:

1. 12mm kameros dažniausiai taikomos ekonomiškas produktų, kuris taip pat yra geros kokybės.Jie atsisakyti tradicinės AV kabelis sąsaja, naudojant 4-PIN kabelis, vartotojo sąsaja yra labiau stabili, jos naktinio matymo ir vandens funkcijų, taip pat geros, ir rezoliucija yra kaip aukštas, kaip 720P.

2. 18mm HD kamera yra patobulinta versija 12mm kamera.Be to, didesnis objektyvo ir geriau plataus kampo efektą, joje daugiausia dėmesio skiriama atnaujinti aiškumo ir naktinio matymo.

3. 18mm Auksinė Kamera yra didesnė versija HD kamera.Be unikalaus aristokratų temperamentas, lustas taip pat buvo modernizuotos, siekiant 3.0 versiją su geresnis stabilumas.

Pastaba :

Jei jums prisijungti prie rover pradinį ekraną,jums reikia programos ekrano programinė įranga, aktyvus atsarginės kameros funkcija.Jei jums prisijungti prie antrinėje rinkoje RCA stebėti , tai plug and play.

Dėmesio:

Mes galime užtikrinti, kad jūsų patirtį perkant su manimi ir mūsų įmonės bus 5-Žvaigždučių!!!

Jei yra bet kurios kategorijos mūsų pardavimo rezultatų jūs manote, kad mes ne susitiko su 5 žvaigždučių reitingą, esame dėkingi jums galite susisiekti su mumis per paštu, prieš paliekant atsiliepimą.Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, ir dės visas pastangas, siekiant pagerinti ir nustebinti savo lojalumu.

Žymos: t4, stiklo kamščiatraukis, mi atbulinės eigos kamera, multivan, už tiguan 2011, 7 golfo, vw t4 galinio vaizdo kamera, multivan t5, vw t4, t5 transporter, t4 transporto.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Medžiagos Tipas ABS
Pagalbinė Linija Taip
Lęšių Medžiaga Stiklas
Prekės Pavadinimas Misayaee

Parašyti atsiliepimą

Galinio vaizdo Kamera, Atbulinės eigos Atsarginės galinio vaizdo Kamera Parkavimo Kamera, skirta VW T4 Multivan Transporter Caravelle Verslo HD 720p vaizdo Kamera

Galinio vaizdo Kamera, Atbulinės eigos Atsarginės galinio vaizdo Kamera Parkavimo Kamera, skirta VW T4 Multivan Transporter Caravelle Verslo HD 720p vaizdo Kamera

HD 1280*720P Auksinė Kamera PRODUKTO PAVADINIMAS Galinio vaizdo Kamera, Atbulinės eigos Atsarginės galinio vaizdo Kamera Parkavimo Kamera, skirta VW T4 Multivan Transporter Caravelle Verslo HD 720p vaizdo Kamera VIRŠUJE FUNKCIJOS iš pirmo ŽVILGSNIO: Įrengimas kamera gale vizualiai yra diskretiškas

Panašūs produktai: