Airbrush Valymo Puodą,Nuvalykite Dažų Indelį Su Oro Teptuku Laikiklis+Purkštukų Valymo Šepetėlių Rinkinį

Airbrush Valymo Puodą,Nuvalykite Dažų Indelį Su Oro Teptuku Laikiklis+Purkštukų Valymo Šepetėlių Rinkinį

Nauja prekė

€11.54

€14.80

-22%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Atidaryti dangtį valymo gali ir uždėkite filtrą prie valymas gali į atidarymo.Supilkiteapie 1,5 cm vandens į valymo rezervuaras,įdėti antgalis ginklą tvirtai į uostą,švirkšti valymo agentas į purškimo pistoletas,ir valymo medžiagos bus smūgis per purškimo pistoletą į baką be nešvarumo.

Lengva valyti konteinerių-Gun cleaner puodai, pagaminti iš sunkiųjų stiklo,plati burna,lengva valyti,Šį ginklą, valymo vazonas yra tvirtas,ne-laikiklis, kad būtų patogiau laikyti ginklą.Šis valymo butelyje yra automobilių išsamiai prietaisas,mėgėjai ir menininkai, valymo įvairių airbrushes chaotiška būdas

Šį ginklą, valymo rinkinys Idealiai tinka labai mažiems ar uždaras erdves, kuriose vėdinimo yra minimalus.Šis purškiklis valymo būdas ne tik pašalina valymo,bet taip pat yra nekenksmingas aplinkai.Naudoti tai patogus įrankis valyti, bet ir visų rūšių purkštuvai,Pagaminti iš sunkiųjų stiklo siekiant išvengti pernelyg didelio svorio ginklą ir žarna;purškimo pistoletas, plovimo, valymo rezervuaras leidžia jums lengvai išvalyti purškimo pistoletas, o darbo;

Lengva valyti konteinerių apima įmontuotą šepetėlių laikiklį, kad galėtumėte lengvai pasiekti;Šis purkštuvas, valymo butelyje yra automobilių išsamiai prietaisas,mėgėjai ir menininkai, valymo įvairių airbrushes be chaosas!Tiesiog įdėkite ginklą į uostą ir švaresnis bus smūgis ginklą į gali.

Jis gali atkurti, kad antgalis būtų puikios būklės ir naudokite jį atsargiai.Reikalingi priedai purškimo pistoletas vartotojai,valymo rezervuaras yra naudojamas švarus purškimo pistoletas ir rinkti likutinė dažų ink.Šis purkštukas šepetys puikiai tinka pašalinti trukdžius, su sausais dažais.

Spalva:juoda,skaidri balta

Medžiaga:metalas,plastikas,stiklas

Pakuotės Turinys:

1 * Purkštuvas, Valymo Puodą

5 * Šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtumai muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kaip greitai, jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas visų papildomų muitų mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami ne laikas prekių pristatymo.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei jums grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų mokėti už costsof dalys turi būti pakeistas.

Žymos: airbrush švarų puodą, oro brush, oro brush gun, airbrush profesinės, airbrush adatos pakeitimo, 22CC, teptuku, šepečiu, pistoletas dažai, oro pistoletas stendas, airbrush modelis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Aukšto Slėgio Pistoletas
Be Apkrovos Greitis NĖRA
Puodelio Tūris Kita
Antgalio Skersmuo 0,3 mm
Modelio Numeris Ilgai purkštuvų
Pašarų Tipas Spaudimas
Prašymas Plovimo Pistoletas
Sertifikavimo NĖRA
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Prekės Pavadinimas Xzante
Maitinimo Tipas vadovas

Parašyti atsiliepimą

Airbrush Valymo Puodą,Nuvalykite Dažų Indelį Su Oro Teptuku Laikiklis+Purkštukų Valymo Šepetėlių Rinkinį

Airbrush Valymo Puodą,Nuvalykite Dažų Indelį Su Oro Teptuku Laikiklis+Purkštukų Valymo Šepetėlių Rinkinį

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px;

Panašūs produktai: