Crossdressing Juoda Oda Silikoninių Krūtų Formos Netikrą Krūties Didžiulis False Boobs Stipriklis Už Transgenders Shemale Crossdresser

Crossdressing Juoda Oda Silikoninių Krūtų Formos Netikrą Krūties Didžiulis False Boobs Stipriklis Už Transgenders Shemale Crossdresser

Nauja prekė

€67.75

€173.71

-60%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto aprašymas:

•Produktai yra minkšti, elastingi, su nekilnojamojo subtilus odos tekstūra.

•Silikoninės medžiagos, yra lankstus, NE-naftos, gali būti ištemptas iki 300%,tinka visų formų.

• Silikono geliu užpildyti natūraliai gali linguoti kartu su įstaiga, realesnis.Šilko medvilnės užpildymas lengvas, tinka ilgai dėvėti.

•C/D/E/Taurė : šis kostiumas yra tinkamas žmonėms, 150cm iki 195cm ir 45kg iki 95kg.Jis gali būti naudojamas crossdressing,transseksualai,shemale,dragqueen.

•Visi mūsų produktai yra pagaminti rankomis, mokėjimo dalykas, kuris turi 5 darbo dienas parengti.Mes atkreipti dėmesį į detales ir stengiamės patenkinti kiekvieną klientą.

Jei nesate tikri koks dydis jums tinka geriausiai, Prašome siųsti mums informaciją apie jūsų matavimas, kaip sekti

1. Kaklo Apimtis; 2. Jūsų Pečių Plotis; 3. Jūsų viršutinė Krūtinė; 4. Jūsų Mažesnė Krūtinė; 5. Jūsų Juosmens Krūtinė;

Privatumas: siekiant užtikrinti privatumą, mūsų klientams mes laivas glaudžiai kiekvienam klientui, ir produkto pakuotės neturi logotipo.

Pažymėti: Jei jums reikia užgriozdinti nuotrauką, prašome susisiekti su mumis per stotis, raidė.Mes rekomenduojame tinkamo dydžio jus, kai gavo minėtą informaciją iš jūsų.

Dydis: Mūsų silikono, yra labai elastinga ir lengvai ruožas.Jie gali būti ištemptas iki 3 00%, be žalos.Būtinai perskaitykite dydžio diagramos pasirinkti tinkamą dydį.

Spalva: tik viena spalva.juoda odos spalva.

Produkto instrukcijas:

1. Prieš dėvėti, prašome plauti produktas su vandeniu ir dušo želė, ir sausa, ji natūraliai arba nušluostykite sausai.Nėra pakabinti arba atskleisti saulės.Žiemą, naudokite plaukų džiovintuvas sausas ir šiltas produkto. (tai gali būti dėvimi tiesiogiai pirmą pabandyti, o milteliai buvo valomi, prieš išvežant iš gamyklos)

2. Produktas yra minkštas, prašome laikyti atokiau nuo aštrių daiktų, ir atkreipti dėmesį į išvengti nagu žalą produkto.

3. Taikyti sluoksnis talko milteliai tolygiai vidaus ir išorės gaminio paviršiaus prieš dėvėti, kuris yra patogu ir lengva nešioti.

4. Nepamirškite nustatyti savo plaukų su hairnet prieš naudojimą, kad apsaugotų nuo ašarojimas metu dėvėti.

5. Kai dėvėti, prašome įsitikinkite, kad drabužiai yra ne dažyti, o ne ašara produktas per sunku išvengti žalos.

6. Nėra spaudimo arba užlenkti, kai saugoti.Prašome lygūs tamsioje vietoje ir naudoti talko milteliai gydant.

7. Rekomenduojama, kad atitiktų liemenėlė be plieno žiedu, o ne renkama, o ne sutirštės viduje.Atkreipkite dėmesį į matavimo jūsų mažesnė krūtinė prieš perkant liemenėlę.Jei ilgis liemenėlė apačioje apimtis nėra pakankamai, galite suderinti su prailginta mygtuką.

8. natūralus silicio dioksido gelis, kuris kvapas silikagelio pati.Šis produktas neturi pridėti skonio.Jo kvapas yra daugiausia kvapas talko milteliai.Kvapas medicinos silikagelio yra nekenksmingas žmogaus organizmui.Prašome naudoti jį lengvai, ir kvapas, vėdinimo išsisklaido greičiau.

9. Ilgai iškirpte kai kurių produktų, skirtas padėti dėvėtojui apdaila pagal ilgį savo kaklo.

Pastaba: grąžinamos arba keičiamos prekės nėra rėmė po apkarpymo.

Žymos: shemale juodoji lėlė, silikoninis krūtinės netikrą krūties, Krūties Forma, pranešk apie netikrą didžiulis boob, crossdresser makšties transseksualių ir crossdressing, vyras netikras krūtis, crosdresser aukšti kulniukai, 1 netikrą krūties, krūties silicio, krūties plėtros politikos srities.

Charakteristikos

Kaklo 33cm
Kiekis 1 Gabalas
Kasdien Naudoti 8 Fake Boobs
Aukštis 150-185cm
Kasdieniam Naudojimui 1 Crossdressing
Kasdien Naudoti 3 Transseksualų
Kasdien Naudoti 4 shemale
Seksualinio Pobūdžio No
Visas Ilgis 40cm
SVORIS 45-90kg
Pagal Biustas C 69cm D 77cm E 77cm
Elemento Tipas Krūties Forma
Kasdien Naudokite 7 boob stipriklis
Krūtinė C 84cm D 95cm E 98cm
Drabužių Priežiūra Rankų Plauti Tik
Kasdien Naudokite 5 Drag Queen
Nepadori Nuotrauka No
Pečių C 28cm D ne didesnis kaip 36 cm E 35cm
Svoris 1900g
Dydis 1
Medžiaga maisto kokybės silikono
Kasdien Naudoti 2 Crossdressers
Kilmės KN(Kilmės)
Kasdien Naudoti 6 cosplay
Prekės Pavadinimas GorgeousU
Kasdien Naudoti 9 pranešk apie netikrą krūties

Parašyti atsiliepimą

Crossdressing Juoda Oda Silikoninių Krūtų Formos Netikrą Krūties Didžiulis False Boobs Stipriklis Už Transgenders Shemale Crossdresser

Crossdressing Juoda Oda Silikoninių Krūtų Formos Netikrą Krūties Didžiulis False Boobs Stipriklis Už Transgenders Shemale Crossdresser

Produkto aprašymas: •Produktai yra minkšti, elastingi, su nekilnojamojo subtilus odos tekstūra. •Silikoninės medžiagos, yra lankstus, NE-naftos, gali būti ištemptas iki 300%,tinka visų formų. • Silikono geliu užpildyti natūraliai gali linguoti kartu su įstaiga, realesnis.Šilko

Panašūs produktai: