Anti-MelanisElement stoste vandens Gėlinimo melanino ir balansas veido 500ml

Anti-MelanisElement stoste vandens Gėlinimo melanino ir balansas veido 500ml

Nauja prekė

€35.92

Apie prekę

Mechanizmas veiksmų lapų Duo Kaip puikus melanino spąstus, jūs Du turi nepaprastą poveikį balinimo ir tepimas.Jos procesą vietoje pašalinti daugiausia apima tris žingsnius: 1 Žingsnis: įsiskverbia į odą, greitai ir susivynioti melanino.Antras žingsnis: pašalinti tirozinazės sąjungininkas turi veiklos ir ištirpinama melanocitų.Trečias žingsnis: remonto pažeistas ląsteles ir sureguliuoti odos tonas iš vidaus.Lapų Duo žalias skystis lapų Du vaisius-superkritinėmis anglies dioksido technologijų, kurios ekstraktų veikliosios medžiagos iš lapų, lapų ir atsargiai suspaustas į superconcentration poveikio skystis.Jis turi poveikį šalinant visų rūšių dėmes ir balina veido.Siūloma, kad originalus skystos žydinčių augalų eglės yra grynas natūralus augalas, kuris valyti skystis.Jis gali sukelti alergiją, odos, ir jautrūs raumenys gali būti naudojamas taip pat.Produkto efektyvumas: moistening Mei baltos odos greitai, gerinti odos spalvą, rinkti poras per trumpą laiką, drėkina odą, suteikia odai drėkina, suteikia odai realių pokyčių, reikalaudami, naudojimo, ir todėl oda palaipsniui balinimo ir retinimo.Taikomos odai: tepkite juodos dėmės, strazdanos, nudegimo, chloasma ir kitos nelygios odos spalva.Naudojimas: Po odos valymo, taikyti tinkamą kiekį šio produkto ant veido, švelniai masažuoja įsisavinti, grožio drėkinamasis purškalas grožio prietaisą naudoti, efektas akivaizdesnis, 24 valandas per parą, kada ir kur jums rūpintis jūsų oda.Rekomenduojama taip: naudoti ir collocation schemos lapų Du vaisius žalias skystis yra rekomenduojamas, nes: 1. tamsių dėmių, chloasma, sunspots, strazdanų + laisvi elastinga lapai, Anti-melaniselement ir placenta. 2. tamsių dėmių, chloasma, nudegimo, strazdanų + spuogai, spuogų, lapai, Anti-melaniselement ir rhododendron gėlės. 3. tamsių dėmių, chloasma, nudegimo, strazdanų, + maišeliai, žuvies uodega linijos, Anti-melaniselement ir placenta. 4. tamsių dėmių, chloasma, dėmių, strazdanų + jautrus silpna palieka, Anti-melaniselement ir saldymedžio. 5. tamsių dėmių, chloasma, dėmių, strazdanų + tamsiai geltona nepasisekimas lapai, Anti-melaniselement + kairėje VC 6. tamsių dėmių, chloasma, nudegimo, strazdanų + džiovinti plonus lapus, Anti-melaniselement ir kolageno 7. tamsių dėmių, chloasma, nudegimo, strazdanų + sausa, vandens trūksta, lapai,Anti-melaniselement ir hialurono rūgštis.

Žymos: vandens gėlinimo filtrai, sūraus vandens gėlinimas, jūros vandens gėlinimo, sūraus vandens gėlinimas, vandens filtro sistema, vandens gėlinimo dalys, atskirų vandens filtras, mineralizacijos vandenį osmoso, vandens gėlinimo vandens valymo, už prieinamą kainą vandens banga.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas H. Unikalus
Lytis Unisex
Komponentas /
Formulės Skystis
Funkcija Anti-Aging
Modelio Numeris /
Elemento Tipas veido serumas
Šalis/Regionas Gamyba Korėja

Parašyti atsiliepimą

Anti-MelanisElement stoste vandens Gėlinimo melanino ir balansas veido 500ml

Anti-MelanisElement stoste vandens Gėlinimo melanino ir balansas veido 500ml

Mechanizmas veiksmų lapų Duo Kaip puikus melanino spąstus, jūs Du turi nepaprastą poveikį balinimo ir tepimas.Jos procesą vietoje pašalinti daugiausia apima tris žingsnius: 1 Žingsnis: įsiskverbia į odą, greitai ir susivynioti melanino.Antras žingsnis: pašalinti tirozinazės sąjungininkas turi

Panašūs produktai: