MG217 Psoriazei Gydyti, Gydomieji Kondicionavimo 2% akmens Anglių Deguto Multi-Simptomas Tepalas, 3.8 Unciją

MG217 Psoriazei Gydyti, Gydomieji Kondicionavimo 2% akmens Anglių Deguto Multi-Simptomas Tepalas, 3.8 Unciją

Nauja prekė

€28.05

€31.88

-12%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Man buvo susirūpinęs dėl produkto šios markės ilgą laiką.Taip pat yra keletas draugų, kurie gavo karvės odos Xian.Jie taip pat, naudojant šį produktą.Jie visi jaučia, kad rezultatas yra geras.Aš taip pat rasti daug informacijos, pažiūrėjau daug informacijos apie Jungtinių valstijų rasti kanalų, pristatymo, nes ji yra su narkotikais, kurių sudėtyje yra, U. S. eksporto bus labiau varginantis, todėl gabenimo ir muitinės išlaidas, yra ne pigus, manau, įvairiais kanalais sumažinti susijusių išlaidų šiam produktui vidaus, atneš naudą visiems P draugais, sumažinti P draugais našta, aš tikiuosi, kad jūs P draugais nebus neramus šia liga, šiame produkte nėra hormonų, taigi efektas bus lėtesnis, tai yra geriau ne naudoti su kitais produktais.Prekės ženklo istorija: MG217 yra viena pirmaujančių ne BIRŽOS sidabrinė / chip Zhi terapijos jav ir sėkmingai plėtojamas Zhi 20 metų.Produktai dažniausiai parduodami narkotikų pardavimų parduotuvių ir prekybos centrų.Daug medicinos specialistų, įskaitant Departamento Dermatologijos gydytojai ir vaistininkai, rekomenduojame, kad MG217 būti naudojamas galvijų pacientams.Akmens anglių deguto, aukštos paviršiaus aktyvumo ir penetrability su greitai ir stipriai antiseptikas, antipruritic ir priešuždegiminį poveikį.Jis daugiausia naudojamas Zhi gydymo seborrhea tipo dermatitas ir sidabro / chip.Šampūnas yra 3 proc., akmens anglių deguto, kuris yra gaminamas profesionalus gamintojas MG217 Jungtinių amerikos valstijų.Pagrindinės sudedamosios dalys: akmens anglių deguto (2 proc.) Neaktyvių sudėtis: Vazelinas, cetilo alkoholis, polisorbatas 80, mikrokristalinė vaškas Veiksmingumo charakteristikos: Jungtinės amerikos valstijos, akmens anglių deguto yra tik patvirtino nereceptiniai aktyvus komponentas.Tai sumažina ir palengvina pruritus ir desquamation sukelia Xuan ir seborėjinis dermatitas galvijų odos lėtėja Overpropagation ląstelių ir užkirsti kelią pasikartojimui Xuan.Drėkinantis tepalas matricos užrakina drėgmę, pagerina gydymo ir (arba) veiksmingumą ir balzamas odos ir nėra dėmių ant odos.Rekomenduojama Amerikos Departamentas Dermatologijos gydytojai, patvirtintas nacionalinės karvės odos pagrindas.Nurodymai: tepkite pažeistą odą, kartą ar keturis kartus per dieną arba taip, kaip nurodė gydytojas.Specialūs patarimai: 1. pasta bus skirtingas skirtingose temperatūrose.Kuo aukštesnė temperatūra bus gana minkštas ir plonas, ir pusiau kietojo bus rodoma, kai temperatūra yra žema žiemą. 2. jei turite didelį plotą, ligos, prašome pasikonsultuoti su savo gydytoju prieš naudojant jį. 3. būkite atsargūs, ne, įveskite savo akimis, kai jūs naudojate.Nuplaukite su dideliu kiekiu vandens. 4. rekomenduojama jį naudoti tuo pačiu metu, pavyzdžiui, ultravioletinės spinduliuotės ar receptinių vaistų. 5. jei turite ne pagerėjo, ar pablogėjo po panaudojimo, nustokite jį naudoti.Pasikonsultuokite su gydytoju. 6. įdėti ją, kai vaikai negali pasiekti, venkite valgyti tai negerai. 7. yra tik tik išoriniam naudojimui.

Žymos: glicerinas muilas, egzema muilas, bitumas, nuobisong randas, akmens anglių deguto šampūnas, fung, centella asiatica aliejus, naujas veido kremas odos balinimas, afrikos juodasis muilas, ps24w.

Charakteristikos

Lytis Unisex
NET WT 107g
Prekės Pavadinimas BURTAI
Elemento Tipas kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

MG217 Psoriazei Gydyti, Gydomieji Kondicionavimo 2% akmens Anglių Deguto Multi-Simptomas Tepalas, 3.8 Unciją

MG217 Psoriazei Gydyti, Gydomieji Kondicionavimo 2% akmens Anglių Deguto Multi-Simptomas Tepalas, 3.8 Unciją

Man buvo susirūpinęs dėl produkto šios markės ilgą laiką.Taip pat yra keletas draugų, kurie gavo karvės odos Xian.Jie taip pat, naudojant šį produktą.Jie visi jaučia, kad rezultatas yra geras.Aš taip pat rasti daug informacijos, pažiūrėjau daug informacijos apie Jungtinių valstijų rasti kanalų,

Panašūs produktai: