Kvarco Absorbcijos Ląstelių 20 mm, Kvarco Kiuvetės ( Skysto Mėginio Ląstelių ) 7 ml Spektrofotometru Fritas Sukepinimo Technologija 2/PK

Kvarco Absorbcijos Ląstelių 20 mm, Kvarco Kiuvetės ( Skysto Mėginio Ląstelių ) 7 ml Spektrofotometru Fritas Sukepinimo Technologija 2/PK

Nauja prekė

€21.13

Apie prekę

Šis produktas yra pagamintas iš kvarco stiklo, su gera šviesos pralaidumas, rūgščių ir šarmų atsparus, atsparus korozijai, ne unglued deformacijos, labai patvarus, ji gali sugerti su alkoholio vartojimu ultragarsinis valymas , abiejų pusių šviesos per.

Yra kiti reikalavimai dėl pardavimo, Jei jums reikia kitos specifikacijos, spauskite pirkti.Ačiū.

Tūris: 7 ml

Šviesos kelias: 20 mm

Išorinis matmuo: 12.5 mm * 22,5 mm * 45 mm

Medžiaga: Kvarcas stiklas

Pakuotės: 2 / PK

Teisingai naudoti kiuvetes ir atsargumo priemonės:

1. O naudojant kiuvetės, du permatomas paviršius turi būti visiškai lygiagreti vertikaliai ir dėti į kiuvetės stovo, siekiant užtikrinti, kad matavimo, krintanti šviesa statmenai permatomas paviršiaus siekiant išvengti nuostolių, šviesos atspindys užtikrinti, kad šviesos Cheng fiksuotas.

2. Kiuvetės paprastai yra stačiakampio formos, apačioje ir šonuose yra pagamintas iš matinio stiklo ir kitų dviejų pusių yra sticked-iki skaidraus stiklo.

Prašome atkreipti dėmesį naudojant:

1. Kai atsižvelgiant į kiuvetės, prašome touch pusių matinio stiklo, prašome atkreipti dėmesį nelieskite skaidraus stiklo.

2. Nelieskite skaidraus stiklo su kietais objektais ar purvo.Pildant sprendimas, maximium aukštis kiuvetės yra 2/3. Jei yra likęs skystis skaidrus stiklas, prašome švelniai adsorbuotos su filtravimo popierius, ir tada naudokite objektyvo popieriaus ar šilko servetėlė.

3. Prašome nedėkite jokių kitų medžiagų tirpalas, kurie koroziškai veikia stiklo į kiuvetės ilgą laiką.

4. Prašome nuplaukite vandeniu iš karto po to, kai naudojant kiuvetės.Jei reikia, naudokite 1: 1) vandenilio chlorido rūgštis pamirkykite, tada nuplaukite vandeniu.Prašome nedėkite kiuvetės ant ugnies ar elektros krosnių, šildymo ir džiovinimo krosnyje, kepimo

Kaip valyti kiuvetės:

1. Jei vanduo negali švarus, kai matavimo rūgštus tirpalas, prašome plauti silpnai šarminis tirpalas.Jei vanduo negali švarus, kai matavimo šarminiu tirpalu, prašome plauti su silpnu rūgšties tirpalu.Jei vanduo negali švarus, kai priemonė organinių sprendimas, prašome plauti su ekologiškų sprendimų, pavyzdžiui, alkoholio.

2. Nes diffrence medžiagos micro kiuvetės, prašome atkreipti dėmesį ne mirkymas jį alkoholiu.Prašome išvalyti jį immediataly po naudojimo, su medvilnės kamuoliukus arba veidrodis popieriaus, jį nusausinkite ir laikykite švarų indą ar dėžutę kito naudojimo.

3. Išlydyta kiuvetės gali būti mirkomi alkoholio arba rūgštus tirpalas ilgą laiką, ir ji taip pat gali būti valomi ultragarso, bet ultragarso dažnis turėtų būti koreguojamas, kad mažiausia operacijos metu, siekiant išvengti pernelyg didelio dažnio sugadinti kiuvetės.

4. Nenaudokite sekite objektų valyti ar krūmų kiuvetės, šarminiu tirpalu, monetos, teptuku ar neoplastinių elementus.

5. Analizė bendro chromo rūgštis, plovimo skysčiai neturėtų būti naudojamas kiuvetės valymo, nes vanduo-balansinė kiuvetės bus vietoje kaista plovimo skystis, sukelia kiuvetės įtvirtino paviršiaus įtrūkimai ir būti sugadintas ( Išskyrus kiuvetės pagaminti pagal lydymosi procesas).Tuo pačiu metu, plauti kiuvetės bus išlaikyti sekti suma, chromo, kuris absorbuojamas ultravioletinėje regione, tai įtakos nustatant chromo ir kitų susijusių elementų.Apskritai rekomenduojama plauti su sumaišyto tirpalo azoto rūgšties ir vandenilio peroksido (5:1), o tada nuplaukite vandeniu.

Žymos: redhead, šildytuvas kvarcas, kiuvetės spektrofotometru, uv vis spektrofotometro thermo scientific, 11 vasarą mergina, Stiklinis Vamzdelis, stiklas, kvarcas, mergina balta, kvarco kiuvetes spektrofotometru, motina tėvas.

Charakteristikos

Medžiaga KVARCAS
Modelio Numeris 20mm
kelio ilgis 20mm
Prekės Pavadinimas JVLAB
Ląstelių Tūrio 7ml
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 2 / pk
Matmenys 12,5 mm * 22,5 mm *45mm

Parašyti atsiliepimą

Kvarco Absorbcijos Ląstelių 20 mm, Kvarco Kiuvetės ( Skysto Mėginio Ląstelių ) 7 ml Spektrofotometru Fritas Sukepinimo Technologija 2/PK

Kvarco Absorbcijos Ląstelių 20 mm, Kvarco Kiuvetės ( Skysto Mėginio Ląstelių ) 7 ml Spektrofotometru Fritas Sukepinimo Technologija 2/PK

Šis produktas yra pagamintas iš kvarco stiklo, su gera šviesos pralaidumas, rūgščių ir šarmų atsparus, atsparus korozijai, ne unglued deformacijos, labai patvarus, ji gali sugerti su alkoholio vartojimu ultragarsinis valymas , abiejų pusių šviesos per. Yra kiti reikalavimai dėl pardavimo,

Panašūs produktai: