YESWELDER 10vnt/Set Suvirinimo Strypas Volframo Elektrodu 175mm/7" 1.0 1.6 2.4 3.2 4.0/0.04" 1/16" 3/32" 1/8" 5/32"

YESWELDER 10vnt/Set Suvirinimo Strypas Volframo Elektrodu 175mm/7" 1.0 1.6 2.4 3.2 4.0/0.04" 1/16" 3/32" 1/8" 5/32"

Nauja prekė

€11.66

Apie prekę

Jūsų Interneto Suvirinimo Specialistas

Įvairių Specifikacijų ir Dydžių

6 TIPAI

WTh20 WCe20 WLa15 WLa20 WP WX

5 DIA. & MIŠRIOS PAKUOTĖS

Ø1.0/1.6/2.4/3.2/4.0 mm

Ilgis: 175mm

3 Privalumai

1. DAUGIAU PRAKTIŠKI

Tinka aliuminio suvirinimas, aukštas atsparumas dėvėjimuisi 2. GERAS LAIDUMAS

Tinka anglies plieno, nerūdijančio plieno

3. ŽEMOS LYDYMOSI TEMPERATŪROS NORMA

Ilgai suvirinimo gyvenimo Suvirinimo poveikis yra geriau

Vakuuminio Pakavimo

Atskirti deguonies ir vandens, išvengti oksidacijos, ir saugoti pakuotę nuo pažeidimo.

Produkto Aprašymas

WTh20

2% thoriated volframo elektrodai (AWS klasifikacija EWTh-2) turi būti ne mažiau kaip 97.30% volframo ir 1.70 iki 2.20% torio.Jie dažniausiai naudojami elektrodai šiandien ir yra teikiama pirmenybė dėl jų ilgaamžiškumo ir naudojimo paprastumas.Toris padidina elektronų emisijos savybes elektrodas, kuris pagerina lanko prasideda ir leidžia didesnį srovės stiprumas.Šis elektrodas veikia kiek žemiau jo lydymosi temperatūra, kuri sukelia žymiai mažesnį vartojimą ir pašalina lanko klajojo už didesnį stabilumą.Ji taip pat yra žemesnio lygio suvirinimo užteršimo nei kiti elektrodai.Skirtingai nuo gryno volframo, šie elektrodai yra tik specialybės tipas KINTAMOSIOS srovės suvirinimo (plonas gabaritas aliuminio ar medžiagos, mažiau nei .060-in.), bet jie yra išskirtinė DC elektrodas, neigiamas arba tiesiai poliškumas dėl anglies ir nerūdijančio plieno, nikelio ir titano programas.Gamybos metu, toris yra tolygiai pasiskirstys per visą elektrodą.Šios galimybės leidžia elektrodo išlaikyti aštrus kraštas-idealus formos elektrodas suvirinimo plonas plieno.Galandimo elektrodo taškas, tačiau turėtų būti daroma labai atsargiai.

WCe20

2% ceriated volframo elektrodai (AWS klasifikacija EWCe-2) turi būti ne mažiau kaip 97.30% volframo ir 1.80 iki 2.20% cerio.Šie elektrodai atlikti geriausiai nuolatinės SROVĖS suvirinimo mažomis esamus nustatymus, bet gali būti naudojami fachowo AC ar DC procesus.Su savo puikių lanko prasideda nuo mažo amperaż, ceriated volframo tapo populiarus tokie pareiškimai, kaip orbita vamzdžių ir vamzdžių gamybos, ploną lakštinio metalo darbo arba darbo vietų, kur mažas ir subtilus dalys yra suvirintos.Kaip toris, ji yra geriausia, naudojamas suvirinti anglies ir nerūdijančio plieno, nikelio ir titano lydiniai, todėl akivaizdu, pakeisti 2% thoriated elektrodai.Ceriated volframo savybės šiek tiek skiriasi elektros charakteristikas, kaip toris, bet dauguma operatorių negalės pasakyti skirtumą.Naudojant ceriated elektrodai aukštojo amperaż nerekomenduojama.Tokiais atvejais oksidai bus pereiti greitai į šilumos patarimas, pašalinti oksido kiekis, ir panaikinti jo procesą nauda.

WLa20

2% lanthanated volframo elektrodai (AWS klasifikacija EWLa-2.0) puikus lanko uždegimas, mažas-burn-off norma, gerai lanko stabilumą ir puikų pakartotinio uždegimo charakteristikos—daugelis pačius privalumus kaip ceriated elektrodai. 2,0 proc. lanthanated elektrodai taip pat labai panašus į laidumo charakteristikos 2% thoriated volframo, suprantama, kai kuriais atvejais, jis gali pakeisti 2% thoriated be to, kad padaryti didelį suvirinimo programos pakeitimus. 1.5% lanthanated volframo elektrodai yra ideali, jei norite optimizuoti savo suvirinimo galimybes.Lanthanated elektrodai dirbti gerai AC ar DC neigiamas elektrodas su nurodė nutraukti ar jie gali būti žemių aplink naudoti su " AC sine bangų energijos šaltinių.Į lanthana nėra paskirstyta tolygiai per visą ilgį elektrodų gamybos metu.Ji taip pat tvirtina, patobulintą taško, gerai, kuris yra privalumas už suvirinimas, plieno ir nerūdijančio plieno, dėl NUOLATINĖS arba KINTAMOSIOS srovės iš squarewave energijos šaltinius.Skirtingai nuo thoriated volframo, šie elektrodai tinka AC suvirinimą ir, kaip ceriated elektrodų, galima pramušti būti keliama ir palaikoma mažesnė įtampa.AC, Palyginti su gryno volframo, be to, 2.0% lanthana padidina maksimali keliamoji galia iki maždaug 50% duotojo dydžio elektrodų.

WLa15

1.5% lanthanated volframo elektrodai (AWS klasifikacija EWLa-1.5) puikus lanko uždegimas, mažas-burn-off norma, gerai lanko stabilumą ir puikų pakartotinio uždegimo charakteristikos—daugelis pačius privalumus kaip ceriated elektrodai. 1.5% lanthanated elektrodai taip pat labai panašus į laidumo charakteristikos 2% thoriated volframo, suprantama, kai kuriais atvejais, jis gali pakeisti 2% thoriated be to, kad padaryti didelį suvirinimo programos pakeitimus. 1.5% lanthanated volframo elektrodai yra ideali, jei norite optimizuoti savo suvirinimo galimybes.Lanthanated elektrodai dirbti gerai AC ar DC neigiamas elektrodas su nurodė nutraukti ar jie gali būti žemių aplink naudoti su " AC sine bangų energijos šaltinių.Į lanthana nėra paskirstyta tolygiai per visą ilgį elektrodų gamybos metu.Ji taip pat tvirtina, patobulintą taško, gerai, kuris yra privalumas už suvirinimas, plieno ir nerūdijančio plieno, dėl NUOLATINĖS arba KINTAMOSIOS srovės iš squarewave energijos šaltinius.Skirtingai nuo thoriated volframo, šie elektrodai tinka AC suvirinimą ir, kaip ceriated elektrodų, galima pramušti būti keliama ir palaikoma mažesnė įtampa.AC, Palyginti su gryno volframo, pridedant 1,5% lanthana padidina maksimali keliamoji galia iki maždaug 50% duotojo dydžio elektrodų.

Žymos: wt20 suvirinimo volframo, žiedo-volframo vestuvių, 100w led smd, volframo žiedas, pm80 rba, mig, atidaryti galinis raktas, tig volframo, 3 1. suvirinimo, volframo viela.

Charakteristikos

Modelio Numeris WP/WT20/WC20/WL15/WL20/WX
Prašymas Naudojamas Aliuminis, Aliuminio Lydinys, Magnio Lydinio ir Magnio Lydinio
Medžiaga VOLFRAMO
Specifikacijos 2.4*10vnt
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 175mm
Skersmuo 2,4 mm

Parašyti atsiliepimą

YESWELDER 10vnt/Set Suvirinimo Strypas Volframo Elektrodu 175mm/7

YESWELDER 10vnt/Set Suvirinimo Strypas Volframo Elektrodu 175mm/7" 1.0 1.6 2.4 3.2 4.0/0.04" 1/16" 3/32" 1/8" 5/32"

Jūsų Interneto Suvirinimo Specialistas Įvairių Specifikacijų ir Dydžių 6 TIPAI WTh20 WCe20 WLa15 WLa20 WP WX 5 DIA. & MIŠRIOS PAKUOTĖS Ø1.0/1.6/2.4/3.2/4.0 mm Ilgis: 175mm 3 Privalumai 1. DAUGIAU PRAKTIŠKI Tinka aliuminio suvirinimas,

Panašūs produktai: