Nemokamas pristatymas 10 vienetų Fuser filmas HP P4014 p4015 p4515 M600 m601 Metalo fuser su tepalu RM1-7395 RM1-4554-kino SP4014-03

Nemokamas pristatymas 10 vienetų Fuser filmas HP P4014 p4015 p4515 M600 m601 Metalo fuser su tepalu RM1-7395 RM1-4554-kino SP4014-03

Nauja prekė

€167.00

Apie prekę

Nurodymus pakeisti fuser kino rankovėmis.

Valymas-pakeisti

R pakilios nuotaikos dalys-pridėti ar pakeisti tepalą

C simpatijų: Nuvalykite kaitinimo elementas ir saugiklio

Pakeisti: Dažų tepalas ant kaitinimo elemento, pozicija filmą į šildytuvas, ir pabaigoje

filmas su žemės žiedas turi būti geras kontaktas su laidžios gumos pavarų slėgio roller

ar laidžios šepetėliu po įdiegimo.

Susijusios dalys: tikrinti slėgį, voleliu ar raukšlių ir dėvėti praėjimo

Dd arba pakeisti tepalai: trūksta tepalo sukels spausdinti šriftas neaiškus, legato ir popieriaus uogiene, pridėti ar pakeisti tepalai laiko.

P aper uogiene veikla: popieriaus uogiene be saugiklio blokas, paspauskite žemyn slėgio juosta, ištraukite popieriaus lengvai.

Kaip padaryti, teisėjas kokybės fuser kino rankovės

H valgyti laidumas-lankstumas-atskirai

H valgyti laidumas: blogas šilumos laidumas bus sukelti dažų fiksavimo ne firma, minkštėjimo tonerio milteliai liks

saugiklio kino rankovės ar pressure roller, bus sugadinti saugiklio dalys.

Izoliacija: geresnės kokybės izoliacija filmas bus perduoti spausdinimo miltelių kasetės dėl spausdinimo žiniasklaidos priemonėse be iškraipymų.

F lexibility Geresnės kokybės fuser kino rankovės turi turėti gerą lankstumą (standumas ir atsparumas plyšimui).

mažo standumo bus sukelti raukšles, spausdinimo spalva netolygi, didelio standumo sukels blogas šilumos laidumas,

tvirtinimo lygis nukrenta.

Naudingumo bendros defektų

1. T hickness netolygus, plonas vietos nustatymo ne firma, filmas perkelti storio pusėje,ji ' s lengva sugadinti saugiklio kino rankovėmis.

2. T jis dažymo danga yra ne sklandžiai, kad adhesiveness dėl saugiklio kino rankovės ir pressure roller nėra gerai, nustatant bus ne firma ir spausdinimo kokybės lašai.

3. P straipsnių žemes paviršiaus, gpm, pinhole, dažymo defektai, rimtas raukšlėtis, visi šie sukels tvirtinimo ne firma.

Paieškos dalys Express:

Kinija yra viena iš labiausiai išvystytos rinkos žodį, jis gali susitikti su daugeliu jums reikia, mes galime ieškoti originalių dalių ir suderinama dalys už jus, taip pat gali gaminti ir plėtoti suderinama dalys.

Darbo procesą : pateikite korespondentas pavyzdį ar dalies numeris OEM numeris ir pan ALEKSAS komandos vystymas, mes imsimės nuotrauką jūs patvirtinate.Naujos originalios dalys, mes suteiksime kaina nuorodą, jei sutinki kaina, galite užsisakyti mūsų Senamiescioarka.lt parduotuvėje.Suderinama dalių, reikia pateikti pavyzdį, mes įvertins pelėsių kaina ir medžiagų kaina po to, kai mes gauti pavyzdžius, jei jūs sutinkate su kaina, mes pradėti, kad mėginys, mes bus pradėti gaminti kai mėginiai praėjo .

Pristatymas:

Mes Laivas visame Pasaulyje per DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM, mes taip pat turime savo krovinius gabenti prekes su worldwise pigiau.

Prekės yra vežamos per DHL, UPS, FEDEX, TNT, pasiekti dauguma countryes whith 5-15 darbo dienų.

Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10 iki 40 darbo dienų.

Apmokėjimas:

Mes priimame alipay čia .

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mes taip pat priimame T/T", "Western Union", "Moneygram".

Garantija ir Garantijos:

3 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei suderinama prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei suderinamos prekės yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Originalus naujas punktas mes garantuojame jų kokybę ir gali gerai dirbti mašina.mes nepriimame grįžti.

Kitas Politikos Kryptis:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

DUK : Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; Pinigai;T/T;western union.Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Mes galime išsiųsti prekes DHL, UPS, TNT, "Fedex express", jei didelis kiekis, mes taip pat turime savo krovinius gabenti prekes visame pasaulyje pigiau pristatymo išlaidos, prašome tyrimo duomenys.Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

Žymos: p4015 elementas, p4015, hp m477, hp l25500, rankos p4015, hp tonerio t520, fuser, m602, m601 rinkinys, hp m600.

Charakteristikos

Puslapis Garantija, Daugiau nei 100.000 Puslapių
PANAUDOTA HP
Oem RM1-7395-kino RM1-8395-kino RM1-4554-filmas
Tipas Kita
Prekės Pavadinimas bendrinti spausdintuvą&kopijuoklis
Modelio Numeris P4014 p4015 p4515

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 10 vienetų Fuser filmas HP P4014 p4015 p4515 M600 m601 Metalo fuser su tepalu RM1-7395 RM1-4554-kino SP4014-03

Nemokamas pristatymas 10 vienetų Fuser filmas HP P4014 p4015 p4515 M600 m601 Metalo fuser su tepalu RM1-7395 RM1-4554-kino SP4014-03

Nurodymus pakeisti fuser kino rankovėmis. Valymas-pakeisti R pakilios nuotaikos dalys-pridėti ar pakeisti tepalą C simpatijų: Nuvalykite kaitinimo elementas ir saugiklio Pakeisti: Dažų tepalas ant kaitinimo elemento, pozicija filmą į šildytuvas, ir pabaigoje filmas

Panašūs produktai: