Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, Kremas 100 ml, Tinka Visų Amžiaus Drėkina Remontą Minkšta ir lygi Oda

Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, Kremas 100 ml, Tinka Visų Amžiaus Drėkina Remontą Minkšta ir lygi Oda

Nauja prekė

€10.31

€15.86

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, Kremas 100ml

Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis yra stebuklingas drėkinamasis kremas odai.Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, kuris yra išgrynintas 3 kartus, yra 100% grynas, yra tarp odos ląstelių, turinčių savo drėkinamųjų funkciją, ne tik sausa oda, bet odos derinys.

Kuriant kliūtis, jis spąstai drėgmės * ir padeda taisyti savo sausa oda. * Dėl savo drėkinamųjų funkcija, sausa oda, ji sumažina smulkių linijų atsiradimo ir apsaugo jūsų odą nuo vėjo, nudegimų ir įtrūkimų.Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, vieną iš efektyviausių ir geriausių drėkinamųjų kremų iš Vazelinu®, yra hipoalergicznych, švelnus jūsų odai, ir ne užkimšti poras.Būti tikri, kad atitiktų Vazelinu®'s kitais drėkinamasis odos priežiūros produktus, sausas ir kombinuotas odos, kurį galite naudoti ne tik namuose, bet ir bet kuriuo paros metu!

* Iki stratum corneum odos sluoksnį.Atidarykite dangtelį Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, kurį galite naudoti abejingi srityse jūsų asmens priežiūros wheneveryoufeel sausas, švelniai masažuoja taikyti jį į savo odos.

* Ar nereikia pamiršti jūsų rankas ir kojas, o daro odos priežiūros namuose.Taikyti Vazelinu® Drėkinantis Gelis galėtų sausų sričių savo rankas ir kojas prieš miegą.

Įdėti į savo pirštines ir medvilnės kojinės.Taikyti bent 2 kartus per savaitę, minkštos odos ir geriausių rezultatų.

* Kurie yra vienas iš svarbiausių žingsnių nuo namo, odos priežiūros priemonės yra parengti savo šveitimas su geriausiais drėkinamasis kremas!

Paimkite 2 šaukštus Vazelinu® Drėkinamasis Gelis, kurį taip pat galite naudoti kaip bodyscrub, ir išmaišome su 1 v.š. jūros druskos.Taikomos jūsų kojų, kuriuos masažuojant sukamaisiais judesiais ir nuplaukite šiltu vandeniu.Jūs pamatysite, kad jūsų oda yra išvalytas nuo negyvų ląstelių.

* Ar galite naudoti Vazelinu® Drėkinamasis Gelis, kuris išsiskiria su savo drėkinamųjų savybių, sausas ir kombinuotas odos, sušvelninti savo nagų nuosėdos ir stiprinti savo nagus.Taikyti masažuojant kiekvienas jūsų nagai 5 sekundes.Taip pat galite taikyti kai nagų lakas, siekiant užkirsti kelią jį klijuoti.

* Ar žinojote, kad poveikis jūsų kvepalų ant odos truks ilgiau su Vazelinu® Drėkinantis Gelis?Siekiant ilgalaikio rezultato, tiesiog taikyti, kai Vazelinu® Drėkinantis

Gelis toyour riešų ir kaklo prieš purškiant savo kvepalus!

* Ar odos priežiūra yra labai svarbus, kai jie naudojasi!Prieš einant paleisti, galite taikyti Vazelinu® Drėkinamasis Gelis su savo rankas ir kojas, kad išvengti vandens kaupimosi.Jei jūsų oda yra sausa, po treniruotės, vis tiek galite drėkina jį su Vazelinu® Drėkinamasis Gelis.

* Ar galite įtraukti Vazelinu® Drėkinamasis Gelis, kurį galite naudoti kaip veido drėkintuvai, pašalinti savo makiažas su pagalba medvilnės ball.By taikant gelio kremas nuo kaktos į galvos odą, galite užtikrinti, kad jūsų plaukų dažų yra mažiau užteršti odą.

Vežimas

1. Jūsų užsakymas bus paruoštos ir išsiųstos per 1-2 dienas po Senamiescioarka.lt patikrina mokėjimo.

2. Mes laivas visus mūsų daiktus per CAINIAO.Galite patikrinti apytikslis pristatymo laikas paketu iš jūsų apskrityje iš mūsų pristatymo žemėlapyje.

3. Jums bus gauti savo sekimo numerį iš Cainiao.Jūs galite sekti savo paketus kiekvieną kartą .

***Jūs galite patikrinti, pristatymo laikas, produktų žemėlapyje toliau.***

Grąžinimas ir keitimas

1. Mes garantija, kad visi produktai, mes gaminame yra pilnas mūsų pažadėjo kokybės.

Mūsų kokybės kontrolės departamentu, bus dvigubai patikrinti jūsų gaminio, prieš siunčiant iš pakuotės.

Jums nebus gauti bet kokybės defektų!

2. Jei nesate patenkinti savo užsakymą nors nėra kokybės problema,

Galite grįžti produkto pakeisti arba grąžinti pinigus.

Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant į produktų.

Atsiliepimai

1. Dalintis savo džiaugsmu ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių .

Jei įmanoma, jūsų nuotrauką su jūsų naujas produktas leis mums labai laimingas !

2. Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų tiesiogiai (Savo blogų atsiliepimų skauda mums labai)

prašome siųsti mums tekstinį pranešimą.Mes, be abejo, suteiks jums tinkamą sprendimą apie savo rūpesčius, ir kad jūs turite 100% patenkintas.

Susisiekite su mumis

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visus el. laiškus ar žinutes bus atsakyta nedelsiant.

Dėkojame, kad pasirinkote mus!

Žymos: samokisha oda remontas, siuvimo rinkinys cirugica, adapalene, geriausias pagrindas, siuvimo siūlių rinkinys, vw oda remontas, vazelinu originalus lubrifiant, užpildas oda remontas, retinoid, mini vazelinu originalas.

Charakteristikos

Talpa 100ml
Prekės Pavadinimas Vazelinu
Gamyba Drėkintuvai
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Kilmės TR(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, Kremas 100 ml, Tinka Visų Amžiaus Drėkina Remontą Minkšta ir lygi Oda

Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, Kremas 100 ml, Tinka Visų Amžiaus Drėkina Remontą Minkšta ir lygi Oda

Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, Kremas 100ml Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis yra stebuklingas drėkinamasis kremas odai.Vazelinu® Original Drėkinamasis Gelis, kuris yra išgrynintas 3 kartus, yra 100% grynas, yra tarp odos ląstelių, turinčių savo drėkinamųjų funkciją, ne tik

Panašūs produktai: