Pardavėjo lygio auto diagnostikos įrankis JLR už Jaguar Land Rover diagnostika su JLR SDD CF19

Pardavėjo lygio auto diagnostikos įrankis JLR už Jaguar Land Rover diagnostika su JLR SDD CF19

Nauja prekė

€713.74

€1 019.63

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

EDLSCAN atstovo lygio auto diagnostikos įrankis JLR už Jaguar Land Rover diagnostika su JLR SDD CF19

Aprašymas:

JLR VC man patvirtino Jaguar-Land Rover kaip tik palaikė sąsaja, nes SDD142, ir teiks jį tiesiogiai "Jaguar" ir "Land Rover" dilerių, kaip fabriko diagnostikos įrankis.JLR pasirinko Diagnostikos Asocijuotas įmones, siekiant suteikti jiems su didesniu DAVINA, kad turi papildomą aparatūros ir programinės įrangos galimybes.Tai bus žinomas kaip JLR VC I.

Savybės:

1. "Jaguar Land Rover" patvirtino prietaisas 2. Pakeisti JLR SDD VCI s 3. Dangteliai GALI, MultiCAN, ISO9141 ir SCP Transporto Tinklus 4. Tinka legacy, dabartinių ir ateities transporto priemonių 5. Supakuotas su standartine 2m USB kabelis 6. Lengva atnaujinti j2534 nauja funkcija

Nuotraukos:

Funkcijos:

Naudojant integruotas grandinės, kad JLR V CI turi įvairių funkcijų, įskaitant: 1. Skaityti ir kliringo Diagnostinius gedimų Kodus; 2. Veikia aktyviai ir komunalinių bandymus; 3. Duomenų stebėsenos ir perprogramavimas.ir t.t

Programinė Įranga: V154

Pastaba: SDD V152 yra supakuoti į CD ir V152 galima atsisiųsti naršydami pateiktą nuorodą.SDD V152 yra daug didesnis atsisiųsti.

SDD Programinės įrangos Funkcijos:

1. SDD diagnostikos programa palaiko visą gamyklos diagnostika ir perprogramuoti 2. JLR Dileriai naudoja jį kaip fabriko diagnostikos įrankis 3. Naujas VC-I JLR SDD Sistema.

Ką JLR daryti?

Su JLR - prisijungia tiesiogiai prie transporto priemonės OBDII (Diagnostikos) jungtis, tai tada jungiasi prie laptopo per USB kabelis, skirtas naudoti su SDD.Kai J2534 DLL failai įkeliami, šis produktas leis įprastą operaciją su JLR SDD Diagnostikos Įrankis.Visos komunikacijos yra įmanoma su šiuo prietaisu.

Kaip JLR veikti J2534 Režimas?

Su JLR - yra paprasta ir lengva naudoti.Prijunkite J2534 įrenginį prie transporto priemonės OBDII jungtis (prietaiso įgaliojimų, kurie iš transporto priemonės).Prijunkite 2m USB kabelis su JLR - ir kitą galą-prie SDD Nešiojamas.Į (PWR) LED taps kietos raudonos parodyti JLR - yra varomas.Per bendravimą su transporto priemonės Būklę (STS) šviesos DIODAS pradės mirksėti žaliai.

Kaip JLR - gauti atnaujintą ateities Programinės įrangos Atnaujinimų?

Periodiškai JLR bus spaudai atnaujinimus į savo produktus " tvarkyklių ir programinės įrangos.Šie atnaujinimai yra būtina arba išleidimo toliau prietaiso funkcijas arba spręsti srityje klausimus.Atnaujinti tvarkykles ir programinę įrangą, tvarko diagnostikos tyrimo programą, kurioje bus įdiegti naujinimus prašymu.Jei problemų yra patyrę per device naudoti, visada įsitikinkite, kad naujausią įrenginio programinė įranga ir tvarkyklės buvo įdiegtos.

Su JLR VC-man tinka naudoti su visais JLR modelių transporto priemonėse, išskyrus šias išimtis:

Flash programavimas Variklio Valdymo Modulių (ECMs) dėl XJS ir iš anksto 2003 XJ ir XK modelius (AJ16, AJ26, AJ27 varikliai).Vienu metu registruoti ECM ir TCM datalogger signalus dėl 2006 m. mano Range Rover ŽYMĖ: Land Rover SDDLand Rover diagnostine

Pakavimo Sąrašas:

1pc * JLR - "Jaguar" ir "Land Rover" Diagnostikos Įrankį 1pc * CF19 nešiojamas kompiuteris

Žymos: land rover skaitytuvas, vci diagnostikos sunkvežimis, jaguar xf, vna analizatorius, mst 500, suomių kalba, auto diagnost, autoboss automobilių diagnostikos įrankis, jlr pro, outillage.

Charakteristikos

Elemento Plotis 10inch
Įtampa V
Galia W
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Aukštis 10inch
Elemento Ilgio 10inch
Modelio Pavadinimas JLR-VCI
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Aparatinės Įrangos Versija Naujausias
Programinės Įrangos Versija V154
Prekės Pavadinimas EDLSCAN
Elektroninis No
Elemento Tipas Variklio Analizatorius

Parašyti atsiliepimą

Pardavėjo lygio auto diagnostikos įrankis JLR už Jaguar Land Rover diagnostika su JLR SDD CF19

Pardavėjo lygio auto diagnostikos įrankis JLR už Jaguar Land Rover diagnostika su JLR SDD CF19

EDLSCAN atstovo lygio auto diagnostikos įrankis JLR už Jaguar Land Rover diagnostika su JLR SDD CF19 Aprašymas: JLR VC man patvirtino Jaguar-Land Rover kaip tik palaikė sąsaja, nes SDD142, ir teiks jį tiesiogiai Jaguar ir Land Rover dilerių, kaip fabriko diagnostikos įrankis.JLR pasirinko

Panašūs produktai: