Suderinama Xerox Phaser 3010 3040 WorkCentre 3045 Lazerinės Tonerio Kasetė 106R02182 106R02183 Pilna Tonerio

Suderinama Xerox Phaser 3010 3040 WorkCentre 3045 Lazerinės Tonerio Kasetė 106R02182 106R02183 Pilna Tonerio

Nauja prekė

€6.29

Apie prekę

Jums bus gauta:

1X dėl Xerox 3010 3045 3040 tonerio kasetė Pateikti geriausi suderinama tonerio, išlaikyti geriausią spalvą, Prašome įveskite savo spausdintuvo modeliams: pavyzdžiui, "Xerox" 3010 , ačiū.

Prekės Kodas: 106R02182 / 106R02183

Spalva: Juoda

Suderinama su: Tinka Xerox Phaser 3010, 3040, WorkCentre 3045

Puslapių išeiga: 2200 pages at 5% coverage

Kasetės Tipas: Suderinama

Oficialus Aprašymas: Visų produktų, parduodamų parduotuvėje yra tik trečiųjų šalių suderinama ir pakaitos produktų ir neturi kontakto su originalių produktų bendrovė.Mes bandėme viską rasti visas nepagrįstas aprašymai ar žodžiai, jei yra dar trūksta klaidų, tai nereiškia, pardavimas, bet pažeidžiančius originalus produktai, mes pažadame, kad visi produktai, parduodami trečiųjų šalių bendrovės suderinama ir pakaitos produktas

Prekės Parodyti:

Case1: aš techninių dalykų, OEM / suderinamas toneriai.Tai tikrai pigiai, bet kai su spalva print ok, o kai kurie yra gana toli, mano klientas buvo labai nusiminusi, sakė, kad OEM / suderinama tonerio kasetės.br oke savo mašiną , tik ne darbo, spausdintuvas rodomas klaidos pranešimas " iš naujo tonerio "Ir ji nustoja veikti.Tai kompanija, kuri tikisi, spausdintuvų techninė priežiūra turi būti atliekama reguliariai, kurios kainuoja per daug, kad būtų galima naudoti OEM / suderinamas toneriai.Turiu pasakyti, kad aš praradau vertingų klientų ir turėjo mokėti už remontą mašina, nes Xerox negali remontas mašina pakenkė kažkas, kas naudoja OEM / suderinamas toneriai.Case2: aš nusipirkau OEM / suderinamas toneriai iš internetinės parduotuvės.Kaina ir greitas aptarnavimas buvo puikus.Bet mano spausdinti turėjo daug spalvų ir labai šviesios spalvos. Aš pastebėjau, kad purpurinė, ypač, atrodo, beveik rudos instewozhuyiad giliai skaisčiai raudona.Daugiau rimtai, spausdinta knyga yra sunkiųjų cheminių skonio, OEM / suderinamas toneriai yra visur po ranka, ir namų ruoša vaikams negali būti baigtas.Šis jausmas buvo labai nedraugiški.Case3: aš esu purchasing manager.Jei jūs išsaugojote pinigų, mes nupirko OEM / suderinama tonerio vietoje originalaus tonerio.Nuo tada, spausdintuvas pagaliau sakė " Nepakankamo Tankio ", Arba kažką išilgai šių linijų ir paaiškėjo, kad ten buvo ne tonerio kasetė .Maniau, kad tai gali būti blogai, kasetė, todėl aš įdiegta pačioje OEM / suderinamas toneriai nuo antros dėžutė, kad aš nusipirkau ir turėjau tą pačią problemą.Klaida buvo skaityti, " Ne " Xerox toner ".Visą spausdintuvas yra barškutis ir virželis ir šlifavimo triukšmus.Kai spausdintuvas durys buvo atidarytos, tai nauja kasetė virpėjo.Tada paaiškėjo, kad tai neįmanoma, išimkite kasetę, todėl dabar man lieka beverčiai spausdintuvo, nes aš negaliu pakeisti kasetę į šį lizdą.Kasetės nebuvo jokių nurodymų patvirtinti, ar aš kažkaip ne savo vietoje ją į spausdintuvą.Esu informuotas, kad "Xerox" teigia, kad negerai tonerio gali sugadinti mašiną.Ne atliekų savo pinigus.Nesijaudinkite, kad tonerio kasetė neveiks spausdintuvo, nes jis nebus pažymėtas "ne originalios" ar dar ką nors, bet jis dirbo be jokių problemų. ◇ Mes gamintojų save.Mes turime labai efektyvų komanda ir technikos naujovių ir griežtai enterprice valdymas yra drąsus. ◇ Esame įsitikinę, kad aukštos kokybės gaminius ir paslaugas, bus užtikrinti jūsų pirkinių malonumas. ◇ Pradėti suderinama tonerio --- Lengvas ir saugus naudoti jūsų mašinos tiesiog kaip originalas

Paaiškinimai: 1,Jūsų užsakymas bus išsiųstas 1-3 darbo dienas po visą mokėjimo ištrinamas, kai akcijų trunka.Pranešimai bus siunčiami po užsakymo išsiuntimo, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą ar Senamiescioarka.lt kad įrašai išsiuntimo dienos. 2,Visi sklypai bus išsiųstas nedidelis pakelis, ji nėra garantuota, jog sklypas turėtų atvykti per laiką nurodyta pirmiau.Tačiau, 95% sklypų bus pristatytos per nuoroda laiko.Prašome būti kantriems, jei sklypas yra ne ateina jums laiku,ir prašome susisiekti su mumis.mes jas stebėti. 3,7 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija:Jei esate nepatenkintas prekės perkamos iš jav.Prašome informuoti mus raštu(e.g.e-mail", "eBay" pranešimo, faksu, laišku) per 7 dienas nuo prekių gavimą.Mes jums grįžti ir grąžinti prekę.Prašome atkreipti dėmesį, kad postages / custom mokesčiai(jei yra) spended į tokią nutartį, yra kliento išlaidos. 4,Nemokamai Keitimas:Jei gaunate ne-kaip-aprašyti e.g.sugedęs, netinkamas dalis, trūksta) prekei, prašome susisiekti su mumis, kai gausite prekę.Mes pasirūpinsime, pakeisti iškart, jei yra patvirtinta. 5,Tiekėjai Garantija:suteikiame VIENERIŲ METŲ garantija šio produkto.Jei jūsų prekė neturi jokių garantijų klausimu, prašome susisiekti su mumis patenkinamą sprendimą. 6,Reikalavimai:Visi kvalifikuoti grįžta/pakeitimas turi būti vadovaujamasi jav.Galime priimti jūsų grįžti be informuoti mus iš anksto.Muitinės mokestis, aptarnavimo mokestis, pašto ir draudimo klientams išlaidas ir nėra grąžinami. 7, Jei turite bet kurį klausimą, produktų ar laivybos, pls, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimant neigiamų Atsiliepimų, mes pasistengsime slove ji.Jei mes negalime slove ir nereikia atlikti jokių grąžinti pinigus jums.tada padaryti Atsiliepimų.Jei jums nereikia susisiekti su mumis pirmą, ir padaryti neigiamą grįžtamąjį ryšį, tiesiogiai, tai reiškia, kad galite suteikti visas paslaugas po pardavimo.prašome suprasti.

Žymos: pedalas phaser, 106r02773, toneriai lazeriniams, 550 xerox, chip xerox, toner xerox phaser, Fuji Xerox, spausdintuvas xerox spauda, toner xerox 3040, toner xerox d95.

Charakteristikos

Kasetės Statusas Pilnas
Suderinamos Prekės XEROX
Pakuotė Bulk Taip
Modelio Numeris Xerox Phaser 3010 3040 WorkCentre 3045
Tipas Tonerio Kasetės
Funkcija Suderinamas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

Suderinama Xerox Phaser 3010 3040 WorkCentre 3045 Lazerinės Tonerio Kasetė 106R02182 106R02183 Pilna Tonerio

Suderinama Xerox Phaser 3010 3040 WorkCentre 3045 Lazerinės Tonerio Kasetė 106R02182 106R02183 Pilna Tonerio

Jums bus gauta: 1X dėl Xerox 3010 3045 3040 tonerio kasetė Pateikti geriausi suderinama tonerio, išlaikyti geriausią spalvą, Prašome įveskite savo spausdintuvo modeliams: pavyzdžiui, Xerox 3010 , ačiū. Prekės Kodas: 106R02182 / 106R02183 Spalva: Juoda Suderinama su:

Panašūs produktai: