Nemokamas pristatymas(200pcs/lot)2020 Vibracijos Dampener

Nemokamas pristatymas(200pcs/lot)2020 Vibracijos Dampener

Nauja prekė

€52.37

€65.46

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Grąžinimo Politika: Jei nesate patenkintas mūsų gaminių, grąžinti ją su ir originalioje pakuotėje per septynias (7) kalendorinių dienų nuo pirkimo.pirkėjas sumoka grįžti laivybos kaina.ačiū

Produkto Modelis: Vibracija Dampener

spalva siųsti ne ramdon

Produkto Savybės:

Įrengti teniso raketės styga,žaisti kamuolys sugeria vibraciją,todėl, kad bendrai,riešo,ir kūno netyčia atlieka apsauginį vaidmenį, siekiant išvengti sporto traumų.

Galbūt pradedantiesiems tennnis žaidėjai yra nusiteikę skeptiškai,bet matote, profesionalių žaidėjų,iš esmės 100% žaidėjų, kad amortizatoriai yra įdiegta,, nes kiekvienas asmuo yra skirtingas,pvz.: Andre Agassi, kad amortizatorius gale,Nadalio juosmens,Galvos besišypsantį veidą,Pete Sampras ir Roger Federer komplektas vibracijos dampener,ir t.t.

Bet dar egzistuoja,pradedantiesiems tenisininkas gauti žaisti,įdiegti ir nereikia įdiegti, yra situacija,žinoma,becaus begine, kad paly negali jausti,bet mes turime išmokti ir apsaugoti mus.

Žymos: emblema shellbi, ego bakas 10vnt, aušintuvas v3 731g, dewalt tshirts, potvynis šviesa 40, dvr anytek 66a, emblema rav4 25, dvr 4 monitoriai, emblema mk3 gti.

Charakteristikos

Priedų Tipas Kita
Prekės Pavadinimas topo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris N-3

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas(200pcs/lot)2020 Vibracijos Dampener

Nemokamas pristatymas(200pcs/lot)2020 Vibracijos Dampener

Grąžinimo Politika: Jei nesate patenkintas mūsų gaminių, grąžinti ją su ir originalioje pakuotėje per septynias (7) kalendorinių dienų nuo pirkimo.pirkėjas sumoka grįžti laivybos kaina.ačiū Produkto Modelis: Vibracija Dampener spalva siųsti ne ramdon Produkto Savybės: Įrengti

Panašūs produktai: