EMONDER Unisex Dviračių Apatiniai Dviratį Dviračiu Kalnų Keliu MTB Apatiniai Šortai Suspaudimo Triko Šortai 3D kamšalu

EMONDER Unisex Dviračių Apatiniai Dviratį Dviračiu Kalnų Keliu MTB Apatiniai Šortai Suspaudimo Triko Šortai 3D kamšalu

Nauja prekė

€6.44

€10.06

-35%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

>> DĖMESIO

1. Prašome suprasti, ar dydžio elementai yra tinkamas jums pirkti, kad nebūtų sukelti nereikalingą nesusipratimas, gavus prekes.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip Parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

3. Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo n cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

>> MOKĖJIMO BŪDAS

1. Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo,jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums konw prieš jums užsisakyti.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\\\ \ 's informaciją.

>>LAIVYBOS SĄLYGOS

1.Mes nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu,pasiekti dauguma šalių per 20-60 darbo dienų.( Išskyrus tuos atvejus, Brazilija, kuri užtruks apie 30-90 dienų)

2.kai gavote savo paketą ,Prašome patikrinti jį pirmą kartą tada jį pasirašyti ,jei yra kokių nors problemų su elementą, pavyzdžiui, ekrano neveikia,tuščias parel,ir tt, Prašome skundą su savo vietos laivybos kompanija, tada conatct su mūsų klientų servisas, mes stengiamės padėti jums išspręsti ji ne pirmą kartą

3.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

>> Grąžinimas ir Garantija

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti

2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

3. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

>> Atsiliepimai

1.JEI jūsų paketo elementas yra gerai ir jums patinka tai, prašome padėti mums, patvirtinkite užsakymą ir pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus

2.Turite kokių nors klausimų ir klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą

3.Darbo Metu, Mes Pasistengsime Atsakyti Jums Kuo Greičiau,Jei Tai Ne Darbo Diena, Prašome Būti Kantriems Ir Daug Duoti Mums Šiek Tiek Daugiau Laiko, Dėkojame Jums Už Bendradarbiavimą Ir Supratimą

Žymos: baleaf vyrų dviratininkų šortai, taslan šortai vyrams, katė diržas, dviratininkų šortai vyrams strava, gymshark šortai vyrams, juokinga apatinis trikotažas moterims, 3d boksininkas, 3d spausdinimo apatiniai, katė apatinis trikotažas moterims, dviratininkų šortai thsirt vyrai.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas EMONDER
Modelio Numeris EMONDER-01
Lytis VYRAI
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Funkcija Quick Dry
Sportas Tipas Dviračių sportas
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Šortai
Audinio Tipas DŽERSIS

Parašyti atsiliepimą

EMONDER Unisex Dviračių Apatiniai Dviratį Dviračiu Kalnų Keliu MTB Apatiniai Šortai Suspaudimo Triko Šortai 3D kamšalu

EMONDER Unisex Dviračių Apatiniai Dviratį Dviračiu Kalnų Keliu MTB Apatiniai Šortai Suspaudimo Triko Šortai 3D kamšalu

>> DĖMESIO 1. Prašome suprasti, ar dydžio elementai yra tinkamas jums pirkti, kad nebūtų sukelti nereikalingą nesusipratimas, gavus prekes. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip Parodyta

Panašūs produktai: