Zomei 72mm Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 ND2-400 Neutralaus Tankio "Canon ""NIkon" Hoya "Sony" vaizdo Kameros Objektyvas 72 mm

Zomei 72mm Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 ND2-400 Neutralaus Tankio "Canon ""NIkon" Hoya "Sony" vaizdo Kameros Objektyvas 72 mm

Nauja prekė

€21.46

€33.53

-35%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Zomei 72mm Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 ND2-400 Neutralaus Tankio "Canon ""NIkon" Hoya "Sony" vaizdo Kameros Objektyvas 72 mm ZOMEI Slim Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 72mm Aprašymas: Neutralaus Tankio (ND) filtrai gali sumažinti šviesos intensyvumas be pastebimai keičiasi jo spalva.Klasikinis ND filtrai turi skirtingas f-stop mažinimo numerius ir pralaidumas, tokiu būdu gautą gali būti taikomi skirtingų fotografavimo sąlygų, pvz., portreto, vandens krioklys, fontanas ir kt.Tai Fader-OJI yra kompaktiškas all-in-vienas kintamasis, neutralaus tankio filtras, kuri reguliuoja šviesos kiekį sumažinti tik su tvist jūsų riešo.Rodyklės ant filtro tarkime, jūs tiksliai žinosite, kokia suma sumažinti iš pirmo žvilgsnio.Suteikiant jums aiškiai ir tiksliai kadrų kuris tankis, kurį naudojate.Ji gali reguliuoti neutralaus tankio laisvai iš ND2, kad ND400. Jums reikia tik atlikti vieną filtro su tuo pačiu galimybę su ND2, ND4, ND8 ND16 ND32...ir ND400. Jis suteikia laisvę kurti įvairių neutralaus tankio laisvai.Žanras: Neutralaus tankio, gali būti reguliuojamas nuo ND2 (1 f-stop), kad ND400(8+ f-sustojimas) , sukant priekyje žiedas.Ultra plonas rėmelis,tik 7mm storio Aukštos kokybės AGC Optinio Stiklo Taikyti lėtas užrakto greitis po stipraus saulės spindulių poveikio.Didelę diafragmą yra sukurti lauko gylis lengvai.Tinka dinaminis ekrano, kriokliai, upeliai, bangų ir pan.Rodyklės krašto filtras tikslus reguliavimas.Visos Naudojamos Medžiagos Atitinka Europos Sąjungos standartą ROHS(Apribojimai dėl Pavojingų cheminių Medžiagų).Specifikacijos: Tipas: Fader ND Spalva: Juoda Sukasi: Taip Neutralaus Tankio Klasė: 2-400 Medžiaga: Aukštos Kokybės Optinio Stiklo Pastaba: Pagal optika teorema, ji nėra rekomenduojama taikyti šį filtrą plataus kampo objektyvas ( Pakuotės, įskaitant: 1 x Slim Fader 72 mm ND2-400, Jei jums reikia nusipirkti kitų dydžių prašome pranešti mums arba paieškos mūsų parduotuvėje.Kaip mūsų filtras tiesiog įvairaus dydžio ,taigi čia mes tiesiog vienas dydis rodo mūsų gaminių ir pakuotės

Apmokėjimas:

1. Senamiescioarka.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė/WebMoney.

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dys po aukciono pabaigos,

jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Pristatymas:

1. Mes laivas Alixpress spręsti tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

2.Kaip įprasta,mes išsiųsti paketą per 2-3 dienas, kai tik gausime jūsų mokėjimą.ir pls susisiekti, kai jums pateikti užsakyme.

3.Jei jums gyventi atokioje vietovėje, ir jūs turite pasirinkti, nemokamas pristatymas,prašome leiskite mums pakeisti jūsų prekės bus pristatomos Paštu.Kai jūs įdėti tvarka,tai reiškia, kad jūs sutinkate su šia nuostata.Ačiū už jūsų puikų supratimą.

4.Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas visiems intermational siuntas dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

5.Prašome atkreipti dėmesį,kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,Tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Grįžti:

1.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.

2.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

Atsiliepimai:

1. Mūsų tikslas yra:Klientas turi teisę visam laikui.

2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.

Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5.

3. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, bet kokiu būdu.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Žymos: filtras hoya, hoya nd, 72mm nd, nd filtras variabl, filtras zomei, nd400, fader filtras, "canon" stende, trikojo zomei, kuprinė, fotoaparatas ir nešiojamas kompiuteris.

Charakteristikos

Modelis Variable ND
Rėmo storis 1.4 mm
Rėmas Medžiaga Aliuminio
Kad Tilptų Canon Nikon Sony "Pentax" Fujifilm "OLYMPUS" Hoya ir kt. 72mm objektyvo
Neutralaus Tankio Klasė ND2-400
Stiklo Medžiaga AGC Optinio Stiklo
Pakuotė Taip
Apskrito Dydis 72mm
Tipas ND Filtras
Prekės Pavadinimas Zomei
Modelio Numeris Reguliuojamas ND2, kad ND400
Rėmo aukštis 7.81 mm
Kad Tilptų Objektyvo Priekio 72 mm

Parašyti atsiliepimą

Zomei 72mm Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 ND2-400 Neutralaus Tankio

Zomei 72mm Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 ND2-400 Neutralaus Tankio "Canon ""NIkon" Hoya "Sony" vaizdo Kameros Objektyvas 72 mm

Zomei 72mm Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 ND2-400 Neutralaus Tankio Canon NIkon Hoya Sony vaizdo Kameros Objektyvas 72 mm ZOMEI Slim Fader Variable ND Filtras Reguliuojamas ND2, kad ND400 72mm Aprašymas: Neutralaus Tankio (ND) filtrai gali sumažinti šviesos intensyvumas be pastebimai

Panašūs produktai: