ARZUM OKKA Minio turkijos Kavos Aparatas, Automatinis 4 Puodelio Talpa 300ml Kavos Aparatas, Mašina, Aparatas, Garsinis Įspėjimo Sistema

ARZUM OKKA Minio turkijos Kavos Aparatas, Automatinis 4 Puodelio Talpa 300ml Kavos Aparatas, Mašina, Aparatas, Garsinis Įspėjimo Sistema

Nauja prekė

€55.81

€58.74

-4%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Okka Minio Turkijos Kavos Aparatas

Okka Minio turkijos Kavos Aparatas, atkreipia dėmesį savo praktiniam naudojimui ir dizainas.Arzum Okka Minio, kuri gali padaryti 4 puodeliai kavos vienu metu, virėjai, kavos su daug putų ir visapusiškai.Tokiu būdu, daug putų susidaro visi puodeliai.Skanus kavos yra visada su jumis su šiuo produktu, kurie gavo apdovanojimus, kategorijose "Dizainas", "vadovai" ir "Geriausias Metų Gaminys".

Nauda Unikaliai Skonio Kavos

· Gebėjimas tarnauti iki 4 puodeliai kavos vienu metu

· Kontroliuojamas kavos paslaugą su alaus aptikimo funkcija, kuri apsaugo kavos perpildymo

· Sugebėti kontroliuoti kepimo procesą su šviesos ir garso įspėjimo sistema

· Paprastas ir saugus valymas naudojant vandens dėka užpatentuota energijos perdavimo bazės

· Paprastas ir praktiškas naudoti dėl dvigubo piltuvėlio skirta dešinė ir kairė ranka naudoti

Saugus apsaugą nuo galimų nelaimingų atsitikimų dėka perkaitimo saugos

· Patogus Techninės Specifikacijos

· Puodelio Talpa: 4

· Pažangi Anti-Persipildymo Sistema: Taip

· Plaunamas Kavos Puodą: Taip

· Įspėjimo Sistema: Garso ir Šviesos

· Dvipusis Vandens: Taip

· Kavos Matavimo Šaukštas: Taip

· Galia: 480 W

· Automatinis Išsijungimas: Taip

· Vandens susidėvėjimas Saugos: Taip

Gelbėtojams Dėžutę

Viduje, lauke Arzum Okka Minio turkijos, Kavos virimo Aparatas, yra turkiškos kavos aparatas, kavos puodą, kavos matavimo šaukštu ir laidu.Tuo pačiu metu, kai garantijos liudijimas ir naudojimo instrukcijoje, kuri supaprastina naudojimą, taip pat yra įtrauktos į lauką.Visi šie pagalbininkai, skani kava yra visada po ranka.

50 Metų Sėkmės

Arzum pradėjo veikti 1966 m. ji paskelbė bendros sėkmės, kad artimiausiu metu Turkijos ir tapo tarptautiniu prekės ženklu.Padidinti savo sėkmės diena iš dienos, prekės ženklas ir toliau palengvinti gyvenimą vartotojai, turintys mažų namų apyvokos prietaisai ji gamina ir imasi ryžtingų priemonių, kad taptų pasaulio prekės ženklas.

Paprasta Formulė 4 Puodeliai OKKA turkiška Kava su Vienu paspaudimu;

Arzum OKKA Minio turkijos Kavos Aparatas

Arzum OKKA Minio virėjai, turkiška Kava, į visišką suderinamumą, su daug putų.Be to, jis gali būti 4 puodeliai kavos vienu metu.

Dizainas, kuris siūlo paragauti tradicinės turkiškos kavos su pažangiomis technologijomis ir yra notenough apdovanojimai

Arzum OKKA Minio laimėjo 3 pagrindinių apdovanojimų, Dizainas, Paprastumas ir Geriausios Metų Gaminys, viena iš prestižiškiausių varžybų pasaulyje, taip pat-X apdovanojimai.buvo apdovanotas.

Arzum OKKA Minio gavo RedDot 2017 design award", viena iš pasaulyje labiausiai prestižinių dizaino apdovanojimų, nes 1955 metais.

Tegul "Arzum OKKA Minio" Paruošti Savo Kavos, O Jūs ir Toliau Jūsų Pokalbių.

Arzum OKKA Minio, kurios ruošia savo kavos tvarkingai, o jūs darote savo darbą, ačiū kepimo aptikimo jutiklis, kuris apsaugo nuo kavos perpildyta, leidžia jums lengvai suprasti, virimo ir kepimo procesus su jo šviesos ir garso įspėjimo sistema.

Lengva Valyti, Lengva Naudotis su OKKA Minio

Paprastas ir saugus valymas po vandeniu ačiū patentuota energijos perdavimo bazę.Paprasta naudoti dėl Arzum OKKA Minio dvigubai spouted kavinukas tinka dešinė ir kairė ranka naudoti.

Žymos: automatinis nespresso, caffe mašiną, pramonė, kavos rinkinys, coffe mašina automatinė amerikos, "delonghi" ec685, bosch kavos virimo aparatas, kavos parduotuvė, c1000, kavos nespresso, kavos įranga.

Charakteristikos

Kilmės TR(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas ARZUM OKKA

Parašyti atsiliepimą

ARZUM OKKA Minio turkijos Kavos Aparatas, Automatinis 4 Puodelio Talpa 300ml Kavos Aparatas, Mašina, Aparatas, Garsinis Įspėjimo Sistema

ARZUM OKKA Minio turkijos Kavos Aparatas, Automatinis 4 Puodelio Talpa 300ml Kavos Aparatas, Mašina, Aparatas, Garsinis Įspėjimo Sistema

Okka Minio Turkijos Kavos Aparatas Okka Minio turkijos Kavos Aparatas, atkreipia dėmesį savo praktiniam naudojimui ir dizainas.Arzum Okka Minio, kuri gali padaryti 4 puodeliai kavos vienu metu, virėjai, kavos su daug putų ir visapusiškai.Tokiu būdu, daug putų susidaro visi puodeliai.Skanus kavos

Panašūs produktai: