Homtime "Bluetooth" garsiakalbis su radijo garsiakalbiai USB žadintuvas belaidžio garsiakalbio prijungimo kroviklis, skirtas "iphone", "ipad", "ipod"

Homtime "Bluetooth" garsiakalbis su radijo garsiakalbiai USB žadintuvas belaidžio garsiakalbio prijungimo kroviklis, skirtas "iphone", "ipad", "ipod"

Nauja prekė

€66.64

€111.07

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Apie Homtime

Homtime įkurta 2000 ir siūlo pilną linijų, radijo žadintuvas, Bluetooth garsiakalbiai, USB įkrovimo stotys, Pfi sertifikuota "iPhone" prijungimo stotis, Garso ir Laikrodis, lauko.Klientas orientuotą politiką, stiprinti mums atnešti patenkintas patirtimi su mūsų produktais.

Pfi Sertifikuota Docking Station "iPhone" / "iPod"

Mokesčiai ir groti muziką iš "iPhone" X iPhone/ 8 / "iPhone" 8Plus / iPhone 7Plus / iPhone 6Plus / iPhone 6 " ir "iPod" prietaisų per "Lightning" jungtis.Sinchronizuoja laikrodis laiką iPhone laiką sekundėmis.

"Bluetooth" Garsiakalbis

Built-in Bluetooth " funkciją.Klausytis muzikos belaidžiu būdu iš "Android" telefonuose, "Windows" telefonuose ir "iPhone" / "iPod" įrenginiams.Mėgaukitės savo mėgstama muzika galingas stereo realizuojama per didelis garsas su subalansuotas bosas "Bluetooth" ryšiu.Įmontuotas mikrofonas skambinimo be rankų.

Žadintuvas

Nustatyti ir atšaukti žadintuvą lengvai.Paspauskite signalo mygtuką, įjunkite jį ir sukite rankenėlę norėdami nustatyti signalo laiką.Tai užtrunka keletą sekundžių norėdami nustatyti žadintuvą.Signalo mygtuką, įsitikinkite, kad jūs galite išjungti signalą, per trumpiausią laiką, kai jis skamba.Melodija, signalizacija žiedai su reguliuojamu garsumo sunkiųjų pabėgiai; Pažadinti jus su sirena / FM radijas / savo mėgstamą muzika prijungti SD kortelę palaipsniui.

FM Radijo ir Dual USB Įkroviklis

Greitai nuskaityti per stotys norite rankiniu būdu arba automatiškai; išsaugoti iki 20 radijo stočių; Dual USB prievadų su 3.1 bendra galia (1 x 2.1 ,1 x 1.0 A).

Šviesos srautą galima reguliuoti LCD Display & Garantija

4.2 colių Didelis LCD ekranas su 4 lygių ryškumas, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi; Parama 12 Mėnesių produktų garantijos ir puikiai po pardavimo paslaugos; 4A maitinimo adapteriu galima naudoti įkrovimo saugiai.

Kas yra dėžėje:

1pc C12pro pagrindinis įrenginys 1pc Maitinimo Adapteris 1pc Naudotojo vadovas

Žymos: laikrodis, fm radijas, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, "bluetooth" garsiakalbis, garsiakalbis, ipod touch, klasikinis garsiakalbio dėžė, radijo žadintuvas, "ipad " pro", jūrų visas, laikrodžiai radijo reloj.

Charakteristikos

Ekranas Taip
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Dažnio Diapazonas 70Hz-20KHz
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Maitinimo Šaltinis DC
Medžiaga Plastikiniai
Komunikacijos Garso Linija
Paramos PROGRAMĄ No
Modelio Numeris C12pro
Garso Crossover Visą Asortimentą
Baterija No
Kanalai 2 (2.0)
Paramos Apt-x No
Funkcija Žaisti Video
Atkūrimo Funkcija Kita
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 2
Parama Atminties Kortelės Taip
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Išėjimo Galia 6W
Atsparus vandeniui No
Prekės Pavadinimas Homtime
Balso kontrolė No
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Homtime

Homtime "Bluetooth" garsiakalbis su radijo garsiakalbiai USB žadintuvas belaidžio garsiakalbio prijungimo kroviklis, skirtas "iphone", "ipad", "ipod"

Apie Homtime Homtime įkurta 2000 ir siūlo pilną linijų, radijo žadintuvas, Bluetooth garsiakalbiai, USB įkrovimo stotys, Pfi sertifikuota iPhone prijungimo stotis, Garso ir Laikrodis, lauko.Klientas orientuotą politiką, stiprinti mums atnešti patenkintas patirtimi su mūsų produktais. Pfi

Panašūs produktai: