MagicKit TEISĖ galinio vaizdo VEIDRODIS STIKLAS ŠILDOMAS O/S Mercedes A-CLASS W177 A0998102801

MagicKit TEISĖ galinio vaizdo VEIDRODIS STIKLAS ŠILDOMAS O/S Mercedes A-CLASS W177 A0998102801

Nauja prekė

€10.34

€23.50

-56%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Prekės Informacija: Puikus pakaitalas turimus viena Lengva įdiegti ir tiesiogiai, tinka Tiek pusėje aspherical/blind spot line Patvarus ir patikimas naudoti 100% nauja ir aukštos kokybės Spalvų: Mėlynos spalvos, Tonuoti Pareigos: Šildomos Kiekis: 1 Vnt (iš Dešinės)

Įmontuoti:

Tinka Mercedes Benz A-Klasės W177 2018+

Tinka Dalies Numeris: A0998102801

Pakuotės Turinys:

1 x Veidrodis, Stiklas(Dešinėje Pusėje)

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Jei nesate tikri, ar jis yra tinkamas, ar ne, susisiekite su mumis ir pridėti savo transporto priemonės informacijos pagal VIN.Čia žemiau yra nuotraukos jūsų nuorodą, jei turite bet kurį klausimą, pls nedvejodami kreipkitės į mus, labai ačiū!

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4.Prekės yra vežamos Senamiescioarka.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

5.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, ETK.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

1) Lašas laivybos Paslaugos. 1.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo. 2. Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo. 2) Didmeninės Prekybos Paslaugos. 1.Jei užsakysite nei 15 vnt, mes siūlome express pristatymas (DHL, EMS, ETK).Jei užsakysite nei 20 vnt, mes siūlome express pristatymas (DHL, EMS, ETK) ir suteikti pirkėjui 5% nuolaida.Jei užsisakote daugiau, mes pagal kiekį suteikti pirkėjams geriausias nuolaida. 2.Jei norite sužinoti daugiau pranešimų Didmenines paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes visada čia, kad paslauga jums. 2) Kaip gali sekti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atvira), 3) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

MagicKit Prekės turi Magic, Individualizuoti savo automobilį ! Jūsų automobilis naujas!

Žymos: šilumos veidrodis, jean xxxl, roush, bmw gran tourer, gti mk5, w211 galinis veidrodėlis, w204, amg w177, durų veidrodėliai lipdukas, w177.

Charakteristikos

Modelis, Metai 2018+
Valdomi Išoriniai Veidrodėliai Dalis Tipas veidrodžio stiklas
Funkcija Šildomos
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 160g
Elemento Ilgio 30cm
Tinka Dalies Numeris A0998102801
Elemento Tipas Veidrodis & Apima
Pakavimo apima 1 x Veidrodis, Stiklas(Dešinėje Pusėje)
Medžiagos Tipas Stiklas
Elemento Plotis 20cm
Medžiaga Stiklas
spalva mėlyna
Modelio Pavadinimas Mercedes Benz A-Klasės W177 2018+
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Aukštis 20cm
Gamintojas Dalies Numeris Netaikoma
Paskirties Transporto priemonės Teisės, Vairuotojo Pusėje
Įmontuoti 1 Mercedes Benz A-Klasės W177 2018+

Parašyti atsiliepimą

MagicKit TEISĖ galinio vaizdo VEIDRODIS STIKLAS ŠILDOMAS O/S Mercedes A-CLASS W177 A0998102801

MagicKit TEISĖ galinio vaizdo VEIDRODIS STIKLAS ŠILDOMAS O/S Mercedes A-CLASS W177 A0998102801

Prekės Informacija: Puikus pakaitalas turimus viena Lengva įdiegti ir tiesiogiai, tinka Tiek pusėje aspherical/blind spot line Patvarus ir patikimas naudoti 100% nauja ir aukštos kokybės Spalvų: Mėlynos spalvos, Tonuoti Pareigos: Šildomos Kiekis: 1 Vnt (iš Dešinės) Įmontuoti: Tinka

Panašūs produktai: