NHM peilis drožtukas whetstone afilador de cuchillos profesionales aiguiseur couteaux vandens akmens, galandimo, šlifavimo akmuo

NHM peilis drožtukas whetstone afilador de cuchillos profesionales aiguiseur couteaux vandens akmens, galandimo, šlifavimo akmuo

Nauja prekė

€8.25

€12.13

-31%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto parametrai

240#

400#

600#

800#

1000#

1500#

2000#

3000#

4000#

5000#

6000#

8000#

10000#

Darbo Testas

Mes stengėmės išbandyti šlifavimo poveikis 8000#, ir srutos buvo normalus, taip, kad ašmenys gali būti pažeista lengvai, ir tuo pačiu metu, šlifavimo efektas galėtų būti pasiektas.

Taikoma Peilis

Šios rūšies be poilsio daugiausia tinka Kinijos peilis, Europos peilis,Japonų peilis,Chisel peilis,peiliukas.Kaip cleaver, chef peilis,pjaustymo peilis,suši peilis,skutimo peilis, lauko peilių,medžio apdirbimo peilis.

METODAS SUE

1.Įdėti whetstone į vandenį 5 minutėms.

2.Geriausias kampas yra 15-30 °, kai jums pagaląsti peilį su whetstone.

3.Galandimo vienoje pusėje ir peilis.

4.Galandimo kitos pusės peiliu.Kai peilis yra srutos po šlifavimo, nėra aišku, srutos, nuolat galandimo ir peilis bus daugiau aštrių.

Apie pakuotę

Jūs vis dar kelia nerimą, apie akmens vežimo metu žala?Nesijaudinkite apie tai, pažvelkime, kaip pakuočių produktų.Faktais įrodyta, kad mūsų produktai, inertinės žalos; - Jei yra pažeistas, mes suteiksime jums nemokamai pakeitimo.

Galandimo instrukcija:

1. Pamirkykite akmens vandenyje 5 minutes, o tada padėkite jį ant stabilaus platforma.Galandimas peilių su viena arba dviem etapais yra nuspręsta laipsnį bukas įrankis.

1 žingsnis: rupus smėlis, naudojami remonto šiurkščiai pažeistas krašto, tinka bukas peiliai.

Laikyti peilio kampu, 10 - 30 °, šlifuoti krašto paviršiaus akmens ir atgal su švelniai, ir paryškinti tai, kol kraštas aštrus.

Po galandimo įrankį, jis turi būti honed su šiurkščiavilnių šlifavimo po pusės metų.Taip pat priklauso nuo konkrečios situacijos.

2 žingsnis: bauda, šlifavimo, būtinas žingsnis, siekiant pašalinti be atplaišų krašto.

Naudoti daugiau švelniai, kartokite 1 ir remonto krašto, kol sklandžiai ir entuziastingai.

Paprastai, mes rekomenduojame jį naudoti kartą per savaitę arba kasdien naudoti, o visada išlaikyti savo aštrus peilis

2. Prašome nuvalykite jį drėgna šluoste arba nuplaukite su vandeniu po galandimo įrankį, tada nusausinkite.Valyti akmens paviršius su minkštu teptuku ir įdėti jį į orą, kad jis sausas.

Įspėjimas:

1. Prašome naudoti visas paviršius iš akmens išlaikyti nuoseklumą, kai galandimas peilių.

2. Apsaugoti akmens na ir išvengti nuo kritimo iš aukščio.

3. Galandimo rezultatas būtų daug geriau naudojant su galandimo aliejus.

Apie atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės, Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Apie laivybos 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga. 9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Žymos: doner peilis, kepsnių peilis rinkinys, knive, akmens grandinės galandimo, mėsos adatos iš nerūdijančio plieno, vandens akmens, galandimo vieno, akmens vandens pagaląsti, kablys peilis medienos, pirkti vandens galandimo akmuo, peiliai pjovimo ratas.

Charakteristikos

Sertifikavimo LFGB
akmens dydis 180*60*15mm
Modelio Numeris NWSSKU
Akmens, Smėlio 240#400#600#800#1000#1500#2000#3000#4000#5000#6000#8000#10000#
Gaminio medžiaga Baltos spalvos korundo
Tipas Aplikatoriai
Produkto pavadinimas Peilis, Akmuo/Whetstone
Funkcija Eco-Friendly
Akmens Spalva balta; mėlyna; žalia, ruda, geltona
akmens masės Nuo 300g iki 400g
Metalo Tipas Korundas
Prekės Pavadinimas NHM

Parašyti atsiliepimą

NHM peilis drožtukas whetstone afilador de cuchillos profesionales aiguiseur couteaux vandens akmens, galandimo, šlifavimo akmuo

NHM peilis drožtukas whetstone afilador de cuchillos profesionales aiguiseur couteaux vandens akmens, galandimo, šlifavimo akmuo

Produkto parametrai 240# 400# 600# 800# 1000# 1500# 2000# 3000# 4000# 5000# 6000# 8000# 10000# Darbo Testas Mes stengėmės išbandyti šlifavimo poveikis 8000#, ir srutos buvo normalus, taip,

Panašūs produktai: