Automobilių Vandeniui Magnetas Priekinio Stiklo Dangtis Su Veidrodžiu Raštas Padengti Sniego, Šalčio Skėtį Nuo Saulės Raštas

Automobilių Vandeniui Magnetas Priekinio Stiklo Dangtis Su Veidrodžiu Raštas Padengti Sniego, Šalčio Skėtį Nuo Saulės Raštas

Nauja prekė

€3.61

€8.38

-56%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

▲ PRODUKTO APRAŠYMAS

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Eco-friendly 210T medžiaga

Spalva:Juoda/Sidabrinė

Dydis: 215*125cm/84.6*49.2 į

Naudojimas: Sedanas

(Prašome atlikti matavimą savo transporto priemonės, prieš perkant išvengti dydis klaida)

Paketas Apima:

1 x prekinis, galinis Stiklo Dangtis

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

▲ PRODUKTO SAVYBĖS

*1.Pagaminti iš specialiai apdorotos eco-friendly 210T medžiagos, prekinis, galinis stiklo dangtis užtikrina maksimalų anti-senėjimo ir anti-UV apsauga transporto priemonė dažų.Padengtas naujo tipo vandeniui membrana , tai puikios vandens pasipriešinimą.

*2.Tai puikus visais metų laikais.Sidabras padengtas pusėje apsaugo transporto priemones nuo saulės poveikio, žalingų UV spindulių, lietaus ir pan, o juoda pusėje blokus transporto priemonės nuo nukritusių lapų, paukščių išmatų, rūgščiojo lietaus, sniego, krušos, ir kt.

*3.Skirtingai nuo kitų prekinis, galinis stiklo dangčiai, šis modelis apima ir priekinio stiklo ir valytuvų išvengti plovimo skystis nuo užšalimo ir savo valytuvai iš vis pakimba.

*4.6 galingi magnetai ant pusėje viršuje palikti šildomi priekinio lango sniego dangtelį į jo vietą net ir vėjuotomis dienomis, ir du vėjo juostelės ant kiekvienos pusės, siekiant padėti pridėti šį dangtelį tvirtai.

*5The pusėje ausį ateina su atšvaitais juostele kaip priminimas, kad jūsų transporto priemonė gauti sugadintas naktį.Tinka Sedanas.Šešėliai ateina su sidabru dengtos saugojimo krepšys kaip dovana.Jums gali nusimesti, lengvai ir įdėti į maišelį, kai jo nenaudojate.

▲ PRODUKTO RODYTI

★ apie mus ★

◆ Apie mūsų gamybos linija

State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga

◆ Apie mūsų sandėlio

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: sniego grandinės, automobilių apima lauko, automobilių skėtis, magnetas neodimis, stogo palapinė, automobilio lipdukas, nuotrauka veidrodėliai, automobilių lipdukas, sulankstomas priekinio stiklo dangtis, 06A.

Charakteristikos

Elemento Tipas Automobilių Apima
Specialios Funkcijos Automobilių Apima
Elemento Plotis 125cm
Medžiagos Tipas sidabras padengtas audiniu
Elemento Aukštis 0m
Prekės Svoris 210g
Elemento Ilgio 215cm
Prekės Pavadinimas CIBO
Metų Visi Automobilių

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Vandeniui Magnetas Priekinio Stiklo Dangtis Su Veidrodžiu Raštas Padengti Sniego, Šalčio Skėtį Nuo Saulės Raštas

Automobilių Vandeniui Magnetas Priekinio Stiklo Dangtis Su Veidrodžiu Raštas Padengti Sniego, Šalčio Skėtį Nuo Saulės Raštas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ▲ PRODUKTO APRAŠYMAS Techniniai duomenys: Medžiaga:Eco-friendly 210T medžiaga Spalva:Juoda/Sidabrinė Dydis: 215*125cm/84.6*49.2 į Naudojimas: Sedanas (Prašome atlikti matavimą savo transporto priemonės, prieš

Panašūs produktai: