2-in-1 "Bluetooth" ir Garso Imtuvas, "Bluetooth", 5.0 "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas TV Adapteris, Skirtas Optinio Pluošto Sąsaja 3.5 mm AUX Lizdas

2-in-1 "Bluetooth" ir Garso Imtuvas, "Bluetooth", 5.0 "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas TV Adapteris, Skirtas Optinio Pluošto Sąsaja 3.5 mm AUX Lizdas

Nauja prekė

€4.97

€8.14

-38%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

Ypatybė:

"Bluetooth" siųstuvas, skaitmeninis pluošto įkalbinėti konverteris Paramos optinio pluošto sąsaja ir 3.5 mm AUX sąsaja, kuri gali būti prijungtas prie kompiuterio, mobiliojo telefono, O, vairo stiprintuvas ir kita įranga suprasti, bevielio perdavimo.

"Bluetooth" 5.0 chip perdavimo greičiau ir labiau stabili, todėl jūs galite mėgautis belaidžio nemokamai, kai nebereikia nerimauti klausytis muzikos ir su pertrūkiais skambučius.

Skaitmeninio signalo į analoginį signalą, ląstelienos koaksialinis įėjimas į 3,5 mm išėjimo signal.TV bevielis tik klausytis, garsas yra perduodamas belaidžio ausinės, žiūrėti drama vėlai naktį, netrikdytų žmonių.

Įrengtos antenos, paramos 10M tolimojo stabilus pavaros, užtvara-nemokamai ryšį tarp gyvenamasis kambarys ir kambarys.Darbo indikatorius, darbo statusas yra iš pirmo žvilgsnio.

Mažas ir stilingas išvaizdą, lengva nešiotis, paviršius matinis modelio dizainą, atsižvelgiant į tai, tekstūros ir jausti.Suderinama su "Android" sistema, " IOS "sistemos, mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio, TV, žaidimų konsolės ir kiti "Bluetooth" parametrus ir įrangą, įvesties sąsaja.

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Produkto Pavadinimas: "Bluetooth" 5.0 o Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris,

Baterijos talpa: 300MAh

"Bluetooth" versija: Bluetooth V5.0

"Bluetooth" protokolo palaikymas: A2DP ir AVRCP

Dažnių diapazonas: 2.4 GHz-2.480 GHz

Bluetooth diapazonas: 10 metrų

Multi-point ryšys: remti vienas du

Įkrovimo įtampa: DC (nuolatinė srovė), 3,7 V

Perdavimo greitis: 100 mbps

Dydis: 64.58x64.58x18mm

Svoris: 48g

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Pakuotė:

1*adapteris

1*įkrovimo kabelis

1*garso kabelis

1*RCA line

1*Optinis kabelis

1*Instrukcija

Žymos: blutooth automobilį, auto "bluetooth", "bluetooth" auksas, wifi garso imtuvas mesti, "bluetooth" vikefon, bluthooth, alloyseed "bluetooth", audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, audiocast, bluedio "bluetooth" siųstuvas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
Belaidžio Tipas Wifi
Funkcija NĖRA
"Bluetooth" Versija Bluetooth V5.0
Parama Dropshipping & Didmeninės
"Bluetooth" protokolo palaikymas A2DP IR AVRCP
Baterijos talpa 300MAH
Perdavimo Greitis 100 mbps
Parama Atminties Kortelės No
Sertifikavimo NĖRA
Sąsaja USB
Parama AAC Taip
Kiekis Garso Ir Vaizdo Įrašai
Aukštos Raiškos Palaikymo 4K
Paramos Apt-x Taip
WIFI Standartą NĖRA
Garso Takelio Dvigubas
Svoris 48g
Dydis 64.58x64.58x18mm
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas DigRepair
Modelio Numeris Kita

Parašyti atsiliepimą

2-in-1

2-in-1 "Bluetooth" ir Garso Imtuvas, "Bluetooth", 5.0 "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas TV Adapteris, Skirtas Optinio Pluošto Sąsaja 3.5 mm AUX Lizdas

Aprašymas: Ypatybė: Bluetooth siųstuvas, skaitmeninis pluošto įkalbinėti konverteris Paramos optinio pluošto sąsaja ir 3.5 mm AUX sąsaja, kuri gali būti prijungtas prie kompiuterio, mobiliojo telefono, O, vairo stiprintuvas ir kita įranga suprasti, bevielio perdavimo. Bluetooth

Panašūs produktai: