ZK-502M Stiprintuvo Valdybos 2.0 HIFI Stereo "Bluetooth" Skaitmeninis Stiprintuvas Modulis 50Wx2 DC5-24V

ZK-502M Stiprintuvo Valdybos 2.0 HIFI Stereo "Bluetooth" Skaitmeninis Stiprintuvas Modulis 50Wx2 DC5-24V

Nauja prekė

€7.46

€8.38

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Ypatybė:

Produkto Pavadinimas

MINI 2*50W "Bluetooth" 5.0 galios stiprintuvo modulis

Produkto modelis

ZK-502M

Lusto modelis

Vidaus stiprintuvo mikroschema

Garso įvestis

Bluetooth+AUX+USB "flash" diską+Kompiuterio USB(plug and play)

Maitinimo Šaltinis

DC5-24V(didelės galios rekomenduojama didelės įtampos)

Garsiakalbio adapteris

10-100W; 4-8 Ω

Kanalai

Kairės ir dešinės stereo (stereo)

"Bluetooth" versija

5.0(>15 metrų be okliuzijos)

"Bluetooth" pavadinimas

Wuzhi Garso

Apsaugos mechanizmas

Perkaisti, nuo viršsrovių, trumpo jungimo apsauga

Gaminio dydis

60x60x29mm

Produkto svoris

apie 96g(pakuotės)

Patarimas: Norėdami, kad pakankamai išėjimo galia, jei garso įvestis yra pakankamai ir maitinimo įtampa/srovė yra pakankamai.Maitinimo įtampa yra didesnė, o santykinis galia bus didesnė.Garsiakalbiai su įvairių impedances turi skirtingą galią.Jei pakankamai įtampos ir srovės, didesnės omų ragų, tuo mažesnis santykinis garso galia.Prašome atkreipti dėmesį!

Maitinimo įtampa:

12V-----8 Ω/12W+12W, 4Ω/20W+20W

15V-----8 Ω/18W+18W, 4Ω/30W+30W

19V-----8 Ω/30W+30W, 4Ω/40W+40W

24V-----8 Ω/40W+40W, 4Ω/50W+50W

Komplektą sudaro:

1 x "bluetooth" Skaitmeninio Stiprintuvo Modulis rinkinys

Klausimas ir Atsakymas:

1. Kaip pasirinkti elektros energijos tiekimo?

Elektros energijos tiekimas modulis yra labai svarbus.Elektros energijos tiekimas reikalaujama, kad maža išėjimo bangos ir žema vidinė varža.

Kuo didesnė įtampa, tuo didesnė srovė, ir geriau išvesties galia.Jei turite tik 12V 1A, galite pareikšti 3-4 colio garsiakalbis.Jei esate 19V 5A arba daugiau, yra ne problema su 8-10 cm, ir maitinimas turi būti labai vertinami.Jei įtampa yra per maža, garsas bus iškreiptas po garso paaštrėja.Jei srovė yra per maža, garsiakalbis bus traukti žemos įtampos, darbo ir neįprastai ar garso kokybė blogės.

Rekomenduojama naudoti 18V19V24V maitinimo srovė virš 3A.Jei turite tik 9V12V arba 1A 2A maitinimo šaltinis, jis taip pat gali būti naudojami, bet galia yra maža.Prašome atkreipti dėmesį, kad didžiausia apimtis, kai jį naudoti, kurie gali turėti įtakos garso kokybei.

2. Kaip pasirinkti garsiakalbį?

Dažniausiai naudojami ragų paprastai yra 4 omų arba 8 omų.Jei jūsų garsiakalbio galia yra maža, ji gali būti naudojama nuo 10W-30W.

Maitinimo įtampa yra maža, siekiant užkirsti kelią stiprintuvo dega, po degimo.Pasirinkite, pavyzdžiui, elektros energijos tiekimo žemiau 15V.Jei esate 50W-100w garsiakalbis, nesijaudinkite apie garsiakalbis perdegimo.Galite pasirinkti, 12-24V maitinimo.Kuo didesnė įtampa, galite pasirinkti, tuo stipresnis garsas ar galios.Garsiakalbio galia nerekomenduojama viršyti 100W, kitaip garso kokybė turės įtakos.

3. Kaip pasirinkti Bluetooth arba AUX audio įvesties režimą?

Tai garso stiprintuvas modulis laikosi principo aparatūros ryšį.Sėkmingai USB jungtis yra USB režimą, ir AUX dangos yra AUX režimu.Jei USB prijungtas ir AUX nėra prijungtas, jis yra "bluetooth" režimu, kuris palaiko automatinis susijungimas.Režimo jungiklis su režimu eilutę.Renkantis USB garso įvesties režimu, svarbu pažymėti, kad USB gali tiesiogiai prisijungti prie kompiuterių ir kitų įrenginių su USB garso išvesties be tvarkyklių įdiegimą.USB įvestis yra lossless įėjimas, gera garso kokybė, jokių trukdžių, nėra triukšmo.

4. Kai garsas tampa garsiau, reiškinys drumzlinas garsas atsiranda.

Garsas yra iškreipta.Prašome pakeisti adapteris maitinimo blokas su aukštesne įtampa.

5. Po garso tampa garsiau, garsas yra nesuprantamos.

Įėjimo galia yra nepakankama, ir power supply yra su pertraukomis maitinamas.Prašome pakeisti elektros energijos tiekimo su didesnės galios.Ar išėjimo galia yra per didelis, vairo stiprintuvas valdyba yra smarkiai šildomas, ir šiluminė apsauga įvyksta, sumažinti energijos sąnaudas arba didinti šilumos išsklaidymo.

Žymos: "bluetooth" valdybos stereo, skaitmeninis stiprintuvas yda138 e, didelės galios stiprintuvas, hi fi garsiakalbių, modul stiprintuvo valdyba, phono preamp, fi stiprintuvas hifi, skaitmeninis stiprintuvas yda138, stiprintuvo quad405, fm transmitt.

Charakteristikos

Matmenys (Pxhxd)) 60*60*29mm
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE
Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius Stiprintuvas
Modelio Numeris Stiprintuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas agoal
Svoris 50g

Parašyti atsiliepimą

ZK-502M Stiprintuvo Valdybos 2.0 HIFI Stereo

ZK-502M Stiprintuvo Valdybos 2.0 HIFI Stereo "Bluetooth" Skaitmeninis Stiprintuvas Modulis 50Wx2 DC5-24V

Ypatybė: Produkto Pavadinimas MINI 2*50W Bluetooth 5.0 galios stiprintuvo modulis Produkto modelis ZK-502M Lusto modelis Vidaus stiprintuvo mikroschema Garso įvestis Bluetooth+AUX+USB flash diską+Kompiuterio USB(plug and play) Maitinimo

Panašūs produktai: