LED Automobilio Duris Lempos sveiki logotipas projekcija Šviesos cadillac " ir "Ford" Kia "Hyundai"

LED Automobilio Duris Lempos sveiki logotipas projekcija Šviesos cadillac " ir "Ford" Kia "Hyundai"

Nauja prekė

€8.31

Apie prekę

2 Vnt LED Automobilio Duris Lempos sveiki logotipas projekcija Šviesos BMW "Toyota", "Honda", "Nissan" Hyundai Kia "Volkswagen", "Audi" ir "Ford"

Techniniai duomenys: Įtampa: 12 v galingumas: 5 w Medžiaga: Aliuminio Kiekis: 2 vnt Įdiegta, Tiesiog, Geras Ieškote ir Komunalinių Aukšto Ryškumo LED, Energijos Suvartojimo Savage Apvalkalas yra pagamintas iš aliuminio lydinio, atsparus karščiui, priima aukšto ryškumo LED lempą Produkto pristatymas: Panaudoti aukštos kokybės importuotos CREE lemputė karoliukai lempos, jokio triukšmo, jokios taršos, be elektroninių trikdžių, su vokiečių pažangiosios nuolatinės srovės valdymo technologijos, ir net šviesti, šviesa, spalvos, pilnas, patvarus pastovus.Su besivystančių technologijų, lazerio šviesa yra įrengta daugiau ir daugiau transporto priemonių.Lazerio automobilio logotipas sveiki šviesa yra nauja dalis.Jei jis yra įrengtas ant automobilių, sveiki šviesoje bus rodomas, ant grindų, po to, durys yra atidarytos, savininkas būtų suteikta daugiau pagarbos markės automobilį.Šių lihgts yra kaip sveiki apsaugai, kai savininkas yra vietų automobilių ir uždaro duris, logotipas šviesos dingsta.Ši parduotuvė palaiko custom modelius, pirkėjams reikia teikti aukštos raiškos nuotraukas ir pirkimo suma pasiekia 50 porų, kurios yra 100 vienetų, nori žinoti daugiau informacijos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, ačiū

Paketas Apima:

2 vnt logotipą, durų apšvietimas Logotipą, 1 x gręžimo karūnos

montavimo būdas:

1. nuimkite dangtelį durų; 2. sraigės gręžti skylę aplink apatinės durelės; 3. lempos prie durų, kurioms; 4. apšvietimo linijos, prieigos prie durų žibintai teigiami ir neigiami; 5. ant viršelio durys; 6. diegti;

1. Jūsų prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas (iš patikrintų mokėjimo.

2. Pristatymo laikas (pristatymo laikas gali skirtis, jei vėluojama dėl kurjeriui arba

muitinės):oro paštu Pristatymas: Paprastai, apie 7-21 darbo dienas JAV ,CA, AU, jungtinės KARALYSTĖS ar Kitų Šalių, ir Areas.By Express Pristatymas: Paprastai, apie 5-10 darbo dienų JAV, CA, AU, JK arba Kitų Šalių ir Teritorijų. 3.Mes negali būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t. 4. Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Teigiamų Atsiliepimų Parduotuvė su pasitikėjimu.Mes siekiame uždirbti savo teigiamų atsiliepimų ir puikus rezultatas mūsų Išsamios Pardavėjas Reitingas (DSR).Jei kokios nors priežasties jums nepatogu palikdami mums puikus rezultatas, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kas mūsų galioje, kad būtų užtikrintas sėkmingas sandoris.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kada ir bet kas.Mes visada pasiruošę jums.Prašome susisiekti su mumis dėl informacijos apie visus.Prašome palikite mums 24, verslo valandą atsakyti jūsų el. pašto rūpesčių Mėgautis pirkinių su mumis.Ačiū.

Žymos: bmw g20 m performance, ford focu, lempa led, kia rio, emblema kia, stinger, ford emblema, logotipas kia ceed, cadillac, cadillac srx.

Charakteristikos

Elemento Tipas Sveiki Atvykę Šviesos
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo FCC

Parašyti atsiliepimą

LED Automobilio Duris Lempos sveiki logotipas projekcija Šviesos cadillac

LED Automobilio Duris Lempos sveiki logotipas projekcija Šviesos cadillac " ir "Ford" Kia "Hyundai"

2 Vnt LED Automobilio Duris Lempos sveiki logotipas projekcija Šviesos BMW Toyota , Honda , Nissan Hyundai Kia Volkswagen , Audi ir Ford Techniniai duomenys: Įtampa: 12 v galingumas: 5 w Medžiaga: Aliuminio Kiekis: 2 vnt Įdiegta, Tiesiog, Geras Ieškote ir Komunalinių Aukšto Ryškumo LED,

Panašūs produktai: