Harssidanzar vyriškos Pirštinės Avikailis Odos Vairavimo Pirštines Ulined

Harssidanzar vyriškos Pirštinės Avikailis Odos Vairavimo Pirštines Ulined

Nauja prekė

€23.25

€30.20

-23%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

INSTAGRAM STILIUS

Greitas Atvykimas, Nemokamas Pristatymas,

Pristatymo iš Rusijos。1-10 dienų, greitai atvykimo,Greičiau paslauga, aukštesnės kokybės!!!

Dydžių Lentelė

Apibūdinti produktą dydžių, įskaitant įvairių Sku " įvairių dydžių.

Harssidanzar Mens Avikailis Odos Vairavimo Pirštines Ulined

Mūsų pirštines funkcija iš anksto pasukti pirštą dizainas, kuris palaipsniui prisitaiko prie jūsų rankos gamtos kreivumą pasiūlymą.Be to, dizainas suteikia jums daugiau lengvas ir patogi rankena, kuri leidžia jums galios, per papildomų mylių, o vairuotojo.

Premium patvarus avikailis

Mūsų pirštines, projektuoja orthopedical vertus specializer.Jie pradeda su išskirtiniu odos, pavyzdžiui, elastinga avikailis, 100% Minkšta, kurios skatina ilgaamžiškumas.

100% Garantija

Mūsų Harssidanzar vyrų vairavimo pirštinės yra paremta 100% gyvenimo garantija, 100% pasitenkinimo garantija, arba 100% pinigų grąžinimo sąlygas; mylėk juos arba mes jums atpirkti juos iš tavęs, jokių klausimų!Parduotuvė su mumis ir mėgautis draugiškiausių mūsų Klientų Tarnyba!

Apie Harssidanzar Brendžio

Harssidanzar buvo nustatyta, pirštines, stilius, dizainas, pavyzdžių kūrimo, gamybos ir eksporto.Mūsų pagrindiniai produktai yra odos pirštinės, megztos pirštinės, slidinėjimo pirštines, vairavimo pirštinės, darbo pirštinės... Mūsų gamykloje labai laikytis socialinės atsakomybės ir teisių, kad praėjo auditas BSCI, SMETA, JOS ir t.t.Su turtinga patirtis pirštinės gamybos, mes griežtai kontroliuoja kokybę ir apdailos medžiagų tiekimo, ėmimo, dydžiai/montavimo, pjaustymo, siuvimo, lyginimo, tikrinimo, pakavimo.Mes visada įsipareigojusi gaminti aukštos kokybės pirštinės, kaip mūsų klientų prašymu.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti mūsų naujausius katalogus.Harssidanzar yra mūsų prekės ženklas, kurios dėmesys pirštinės produkto.Mūsų stilių tikslas yra kurti ir atlikti kokybės pirštinės su 100% pasitenkinimo.

Žymos: pirštinės moterims, ugg boot, revit pirštinės, rudos odos glovees, odos lakinės odos pirštinės, deerskin slidinėjimo pirštinės, šliuzo vartai metalo pirštinės, kniedės nepirštuotos pirštinės, odos vairavimo glooves, rudos pirštinės vyrams.

Charakteristikos

Stilius Mados
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris M026
Prekės Pavadinimas Harssidanzar
Medžiaga Natūralios Odos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Pirštinės Ilgis Riešo
Lytis VYRAI

Parašyti atsiliepimą

Harssidanzar vyriškos Pirštinės Avikailis Odos Vairavimo Pirštines Ulined

Harssidanzar vyriškos Pirštinės Avikailis Odos Vairavimo Pirštines Ulined

INSTAGRAM STILIUS Greitas Atvykimas, Nemokamas Pristatymas, Pristatymo iš Rusijos。1-10 dienų, greitai atvykimo,Greičiau paslauga, aukštesnės kokybės!!! Dydžių Lentelė Apibūdinti produktą dydžių, įskaitant įvairių Sku įvairių dydžių. Harssidanzar

Panašūs produktai: