F623ZZ 3*10*4 mm ABEC-5 Desktop 3D Spausdintuvas Specialios Flanšų Sandariklis Rutulinis Guolis 10VNT F623 Už Kossel/ Prusa i3 Dalimis

F623ZZ 3*10*4 mm ABEC-5 Desktop 3D Spausdintuvas Specialios Flanšų Sandariklis Rutulinis Guolis 10VNT F623 Už Kossel/ Prusa i3 Dalimis

Nauja prekė

€12.08

€13.42

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

DESKTOP 3D SPAUSDINTUVAS SPECIALIŲJŲ

GUOLIŲ F 623ZZ

Tai yra visiškai FUSHI.

Šis Guolis gali būti montuojamos Prusa i3 /Delta /Makebot.

Produkto Introuduce

Vidinės (ID) : 3mm

Išorinio (OD) : 10mm

Plotis(B) : 4mm

Dydis : 0.1181 x 0.3937 x 0.1575 colių

Reitingas: ABEC-5

Dinaminė Apkrova : 536 N

Statinė Apkrova : 175 N

Svoris : yra 1,65 g

Produkto Parodyti Ir Detalumo Vaizdus

Yra Daugiau Specifikacijų Apie Savo Pasirinkimą

** MADE IN CHINA **

Galite išsaugoti keletą dolerių pirkti po rinkos atsarginės dalys.

Pakeisti šis guolis yra sudėtingas ir laiko reikalaujantis procesas.

Ne daikto /Produkto /Surinkimas /Set jūs turėtumėte naudoti, nieko mažiau, nei REALUS, ORIGINALI atsarginės dalys.

"KOKYBĖS MOKA ILGAINIUI"

Žiūrėkite paveikslėlio parodyta aukščiau, prieš pirkdami šią.

Prašome rašykite mums daugiau informacijos apie šias.

Geriausias guolis.

Pagaminta Kinijoje.

Prašome atidžiai perskaityti sąlygas ir atidžiai prieš perkant.

Apie Mus

Pritaikymas/Urmu Užsakymus, nedvejodami susisiekite su mumis

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimo Politika

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Garantija Ir Techninė Priežiūra

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

DUK

1. Kodėl guoliai gaunu jau dreba?

Atstumas guolio yra susijusi su žaisti.Numatytasis yra standartas, C0 atstumas, kuris paprastai yra 3-18um.Atitinkamą principas yra parodyta paveikslėlyje žemiau.Jei jums nereikia purtyti, prašome pasirinkti, C2 mažas atstumas guolis, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

2. Kas yra tikslumas ABEC-1?

ABEC-Amerikiečių ANSI standartą.Atitinkamas vokietijos DIN standartą ir tarptautinis standartas ISO yra keičiamas taip:

3. Jūs teikiame logistikos stebėjimo informaciją?

Taip, visi mūsų produktai teikia visą logistikos stebėjimo.Ir produktus galite įsigyti visi nauji.Mes pirkti transporto draudimo už jus.Jei produktas yra prarastas ar sugadintas transportuojant, jūs galite gauti atlygį.

Žymos: atveju kossel, prusa mk3, 3d spausdintuvas dalių delta, guolių f623zz, i3 procesorius, flsun, ender v2, FYSETC, alunar 3d darbastalio, spausdintuvas, prusa.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas FUSHI
Struktūra Kamuolys
Modelio Numeris f623zz
Pagrindinės apkrovos reitingai-static 175 N
Dangos rūdžių įrodymas
Pagrindiniai matmenys 3x10x4mm
Sukimo Momentas Talpa F623-2Z 3D Guolis
Plieno Rutuliukai Dydis 1.588 mm
Pagrindinės apkrovos reitingai-dinaminis 536 N
Medžiaga GCR15
Masė Yra 1,65 g
Plieno Rutuliukai -Suma 7 VNT

Parašyti atsiliepimą

F623ZZ 3*10*4 mm ABEC-5 Desktop 3D Spausdintuvas Specialios Flanšų Sandariklis Rutulinis Guolis 10VNT F623 Už Kossel/ Prusa i3 Dalimis

F623ZZ 3*10*4 mm ABEC-5 Desktop 3D Spausdintuvas Specialios Flanšų Sandariklis Rutulinis Guolis 10VNT F623 Už Kossel/ Prusa i3 Dalimis

DESKTOP 3D SPAUSDINTUVAS SPECIALIŲJŲ GUOLIŲ F 623ZZ Tai yra visiškai FUSHI. Šis Guolis gali būti montuojamos Prusa i3 /Delta /Makebot. Produkto Introuduce Vidinės (ID) : 3mm Išorinio (OD) : 10mm Plotis(B) : 4mm Dydis : 0.1181 x 0.3937 x 0.1575

Panašūs produktai: