Naujas "PASIDARYK pats" 3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį "PASIDARYK pats" Namo Apdaila Amatų Traukinio Modelio Rinkinio Jokių Klijų Reikia "PASIDARYK pats" Traukinys Modelis Lašas Laivybos

Naujas "PASIDARYK pats" 3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį "PASIDARYK pats" Namo Apdaila Amatų Traukinio Modelio Rinkinio Jokių Klijų Reikia "PASIDARYK pats" Traukinys Modelis Lašas Laivybos

Nauja prekė

€13.50

€21.78

-38%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Naujas "PASIDARYK pats" 3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį "PASIDARYK pats" Namo Apdaila Amatų Traukinio Modelio Rinkinio Jokių Klijų Reikia "PASIDARYK pats" Traukinys Modelis Lašas Laivybos

Savybės:

1. Padaryti Savo Amatų, Naudotis hands-on " galimybes

2. Pažangios Gamybos Technologijos,, Pagaminti iš natūralaus medžio, su pažangios lazerinio pjaustymo technologija, lazeriu supjaustyti gabalai yra tiksli, lygaus paviršiaus, ir burrless yra lengvai nuimamas nuo lapo faneros

3.Medinės Dėlionės rinkinį, yra įdomus iššūkis, taip pat gali pratimai rankų judesių koordinavimą, loginį mąstymą, rankos-ant įgūdžius, ir pan.

4.Unikali dovana,Puiki Gimtadienio ir Kalėdų dovana vaikinams ir merginoms arba Suaugusieji, kurie mėgsta Galvosūkius.

A: kiek dalių yra 22pcs, surinkimas, dydis yra 18.9*8*6cm

B: kiek dalių yra 308pcs, surinkimas dydis 30.7*6.7*8.2 cm

C: dalių Skaičius 286pcs asamblėjos dydis 22.4*7.3*10cm

D: dalių Skaičius 369pcs, surinkimas dydis 18.9*9.9*8.9 cm

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Masto Modelis Transporto priemonės:Jis yra įkvėptas raidos kelių transporto priemonių atgal į 19 amžiuje.Charakteristika transporto priemonių erdvę yra perkelta į mini modeliai su išsamia struktūras.

2.Jokių Klijų Reikia:Unikalus Mechaninė 3D Puzzle,lazeriai-sumažinti sluoksnių medienos,nr. tonxic,nekenksmingas aplinkai,sklandžiai medinės lentos.Visi gabalai yra pre-cut,jokių klijų reikia.Į interlockings mechanizmai yra gana išradingai.

3.Išsami Instrukcija anglų:Todėl šis mechaninė modelis žaislas reikalauja ne tik dėmesingumas, bet ir kantrybės.Pajusti paradai surinkti visą šią IQ žaislų rinkinys-iki su savo labai savo rankas.

4.Skelbimai Dovana:Kas įspūdingi dalykas, norėdami pamatyti mechaninė stebuklas ateina į gyvenimą savo rankose.Geriausia Švenčių dovana jūsų draugų,draugei,vyrui,žmonai, kurie yra modelis statybininkas ar dėlionės meilužis.Ji atrodo so cool, ir sukuria gerą iššūkis suaugęs.

5.Puikus Dekoro:3D medinės dėlionės yra dekoratyvinis dizainas, kurie atrodo gražūs gatavo produkto.Tai yra iššūkis tiek akis ir rankas, ir taip pat puikus ekranas, stilingas kolekcijas!

1 x 3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Senamiescioarka.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: medinio traukinio bankas, led traukinio modelis, medinė žmogaus, n masto traukinio, alavo medienos laivas, pelėda plokštė, medinių meno modelis, ho masto traukinio modelis, "pasidaryk pats" medinis traukinio modelis, burlaivis mediena modelis.

Charakteristikos

Medžiaga Mediena
Yra Protingas Prietaisas No
Temos Architektūra
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 1 Jokių Klijų Reikia
Parama Dropshipping
Funkcijos 3 Masto Modelis Transporto Priemonės
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas
Savybės 4 kalėdų dovana
Elemento Tipas
Funkcijos 2 "PASIDARYK pats"

Parašyti atsiliepimą

Naujas

Naujas "PASIDARYK pats" 3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį "PASIDARYK pats" Namo Apdaila Amatų Traukinio Modelio Rinkinio Jokių Klijų Reikia "PASIDARYK pats" Traukinys Modelis Lašas Laivybos

Naujas PASIDARYK pats 3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį PASIDARYK pats Namo Apdaila Amatų Traukinio Modelio Rinkinio Jokių Klijų Reikia PASIDARYK pats Traukinys Modelis Lašas Laivybos Savybės: 1. Padaryti Savo Amatų, Naudotis hands-on galimybes 2. Pažangios Gamybos

Panašūs produktai: