Vardsafe VS867M | Stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atvirkštinio Fotoaparato Rinkinys, skirtas "Renault Master / Opel, Vauxhall Movano / "Nissan" NV400 (2010-2019)

Vardsafe VS867M | Stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atvirkštinio Fotoaparato Rinkinys, skirtas "Renault Master / Opel, Vauxhall Movano / "Nissan" NV400 (2010-2019)

Nauja prekė

€133.43

Apie prekę

Vardsafe Aprašymas : Stabdžių žibinto pakeitimas kamera.Šia atvirkštinio vaizdo kamera yra skirta pakeisti savo esamas stabdžių šviesos lengva ir gamykloje, kaip įdiegti.

Top jutiklis, 600 TV linijų .Skirtingai nuo kitų pardavėjų, kad naudoti pigias CMOS, mūsų Vardsafe atsarginė kamera naudoja CCD jutiklis ir turi rezoliucija 600TV eilučių, o tai reiškia, jūs galite gauti labai gerą vaizdą.

HD TFT LCD monitorius su 2 tvirtinimo funkcijos.7 colių nepriklausomomis galinio vaizdo monitorius su 2 tvirtinimo funkcijos savybės 800X480 raiškos ekranas, geriausia kamera, vaizdą.

12-24V daug įtampos apsaugos dizainas.Dauguma transporto priemonių, varomų 12V, bet kartais iš tikrųjų paleisti didesnė nei 12V.Siekiant apsaugoti fotoaparatą nuo įtampos svyravimo, jis sukurtas su 12-24V.

100% atsparus vandeniui.Atsarginės kameros yra visiškai oras įrodymas, su IP68 reitingų.

Tai stabdžių žibintas galinio vaizdo kamera, sistema veikia Renault Master / Opel, Vauxhall Movano / "Nissan" NV400 nuo 2010 m. iki 2019 modeliai.

Vardsafe produkto nuotraukos:

Skirtingai nuo kitų pardavėjui, kad naudoti pigi medžiaga kabelį, tačiau, mes naudojame geriausias kabelių padidinti funkcija ir tarnauja gyvenimą:

Dėžėje: 1 X stabdžių žibintas galinio vaizdo kamera 1 X 7 colių TFT LCD galinio vaizdo monitorius 1 X 10 metrų pratęsimo kabelis 1 X montavimo komplektas 1 X instrukcija

Garantija ir Terminai Ir Sąlygos, mes orderis, šis produktas nuo esminių trūkumų, galioja vienerius (1) metus nuo įsigijimo datos.Mes nesame atsakingi už defektas šią sistemą dėl netinkamo naudojimo, netinkamo įrengimo, žalą arba netinkamo tvarkymo elektroniniams komponentams.Mes nesame atsakingi už pasekminius bet kokios rūšies.

Grąžinimo & Grąžinimo Politika : Mes priimame grįžta keitimo ar grąžinimo jei produktas jums gauti kokybės defektų arba ne taip, kaip aprašyta .Jums bus gauti visą kompensaciją, jei jūsų užsakymas nėra pristatomos per pristatymo laikas pažadėjo mums.

Pristatymas : Mes laivas visame pasaulyje DHL, "FedEx", EMS,Kinija Paštu ir pan.prašome susisiekti su mumis, jei sklypas yra ne atvykti per tikėtiną laiką ,mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.Mes TIK laivas savo Senamiescioarka.lt adresą ,įsitikinkite, ar jūsų adresas Senamiescioarka.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Atsiliepimai : Atsiliepimų yra labai svarbu mums.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo ir vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Susisiekite su mumis : Prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą, ar specialusis reikalavimas .Bendrauti su mumis internete, Prekybos Vadybininkas arba palikite mums pranešimą galima.

Kaip Pasirinkti Aukštos Kokybės Galinio vaizdo Kamera : CCD vs CMOS Vaizdo Jutiklis dviejų tipų vaizdo jutiklius, kurie yra prieinami išoriniai (backup) kamerų sistemų yra CCD ("krūvio sąsajos įtaisas") ir BRO ("papildomo metalo oksido puslaidininkio").Tipo vaizdo jutiklis, kuris savo galinio vaizdo kameros sistema naudoja bus svarbiausias veiksnys nustatant vaizdo kokybę.Be to, bendrą rezoliuciją, kamera, kuri naudoja CCD vaizdo jutiklis suteiks žymiai geresnes nuotraukas esant labai žemai ir labai šviesus apšvietimas

Nors yra ir keletas pakankamai aukštos kokybės CMOS vaizdo jutikliai, nr. CMOS vaizdo jutiklis leis sukurti kokybės vaizdas, kad CCD vaizdo jutiklis suteiks.Daug mažesnės kainos (ir šiek tiek brangiau) sistemos naudoja pigesnius ir prastesnės CMOS vaizdo jutiklis.

Suteikta galimybė pasirinkti, jūs visada turėtų pasirinkti galinio vaizdo kameros sistema, kuri naudoja aukštos kokybės CCD vaizdo jutiklis gerai žinomas gamintojas.Sharp ir Sony CCD vaizdo jutikliai yra geriausia prieinama.

Laidinio vs.Belaidžio O nuotrauka gamina aukštos kokybės belaidžio ryšio sistema gali būti gerai, kai transporto priemonė nejuda, kas belaidžio ryšio prietaisą (kiekvienas!) yra jautrūs trikdžiams, ir trukdžių, kad bus dar blogiau, kai transporto priemonė važiuoja.Dėl belaidžio ryšio sistema perduoda vaizdą per orą, o ne per kabelį, gali būti keletas trukdžių iš įvairių šaltinių, įskaitant elektros trukdžių, didelės galios radijo ir televizijos siųstuvai ir daug kitų šaltinių, susidūrė, kaip transporto priemonė pajuda.

Aš asmeniškai rekomenduoju laidinį sistemos.Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Tai tikriausiai yra viena iš mažiausiai suprantama, funkcijos, ir dar, ji yra viena iš svarbiausių savybių.Nors aukštos kokybės vaizdo kamera (ypač aukštos kokybės CCD kamera) gali pateikti nuotrauką pagal įvairias apšvietimo sąlygas (įskaitant labai mažai šviesos), jis negali susidaryti aiškų vaizdą netoli arba visiškoje tamsoje.Štai kur infraraudonųjų spindulių naktinio matymo apšvietimas Led (šviesos diodų) ateiti

Žymos: dinaminis vaizdo kamera, cloud ii, atsargine kamera jeep wrangler, nv400, astra j veidrodį, movano b, kamera atatranka renault master, renault clio, renault master, f20 vairas.

Charakteristikos

Ilgis Vaizdo Kabelis 10M
Maitinimo Įtampa 12V/24V
Min apšvietimas 0LUX(LED)
Fotoaparato Tipas Stabdžių žibinto pakeitimas
TV Sistemos NTSC/PAL
Produkto modelis Vardsafe VS867M
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Objektyvo 2,5 mm
Rezoliucija 600 TV linijos
Medžiagos Tipas ABS
Monitoriaus Rezoliucija 800x480
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Naktinis Matymas Taip, su 6 vnt. IR šviesos
Žiūrėjimo Kampas 120°
Atsparus vandeniui ip68
Monitoriaus Tipas Autonominis
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Vardsafe
Ekrano Dydis 7 colių
Pagalbinė Linija Taip

Parašyti atsiliepimą

Vardsafe VS867M | Stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atvirkštinio Fotoaparato Rinkinys, skirtas

Vardsafe VS867M | Stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atvirkštinio Fotoaparato Rinkinys, skirtas "Renault Master / Opel, Vauxhall Movano / "Nissan" NV400 (2010-2019)

Vardsafe Aprašymas : Stabdžių žibinto pakeitimas kamera.Šia atvirkštinio vaizdo kamera yra skirta pakeisti savo esamas stabdžių šviesos lengva ir gamykloje, kaip įdiegti. Top jutiklis, 600 TV linijų .Skirtingai nuo kitų pardavėjų, kad naudoti pigias CMOS, mūsų Vardsafe atsarginė kamera

Panašūs produktai: