Permatomi Anglies Elektrodo Permatomi Anglies Darbo Elektrodas 2/3/4/5mm

Permatomi Anglies Elektrodo Permatomi Anglies Darbo Elektrodas 2/3/4/5mm

Nauja prekė

€18.73

€20.14

-7%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

modname=ckeditor

Permatomi anglies, trumpas permatomi anglies, yra lėtas šildymas iš poliakrilnitrilo dervos arba fenolio dervos aukšta temperatūra inertinių dujų atmosferoje. ( reach 1800 Temperatūros ) stiklo-kaip amorfinės anglies tinka kaip elektroninio laidininko medžiaga elektrodai ir yra plačiai naudojamas stalo teniso baseboard.

Permatomi anglies elektrodas yra santrumpa permatomi anglies elektrodas.

Privalumai permatomi anglies elektrodas yra geras laidumas, aukštą cheminį stabilumą, mažas šiluminio plėtimosi koeficientas, sunku tekstūros, gero sandarumo ir platus galimą jų naudojimo sritį. ( Apie paklusnumą -1 65 1V, palyginti su sočiaisiais kalomelio elektrodai ), Jis gali būti daromas cilindro formos, disko ir kitas elektrodas formų.Ji taip pat gali būti naudojama kaip matrica, kad gyvsidabrio kino permatomi anglies elektrodo ir chemiškai modifikuotu elektrodu.Jis buvo plačiai naudojamas elektrocheminės eksperimentai ar electroanalytical chemija.

Elektrodų savybes:

Permatomi anglies elektrodas yra vienas iš plačiai naudojama darbo elektrodai.Tai yra gera elektrodu inertinių su geras elektros laidumas, didelis kietumas, didelis lenkų, didelės vandenilio overpotential, platus poliarizacijos asortimentą ir cheminis stabilumas.Jis gali būti naudojamas kaip elektrodu inertinių tiesiogiai anodinio tirpinimo, voltamperometriniai nustatymas katodo ir jonų valentingumas, ir gali būti naudojamas taip pat, kaip chemiškai modifikuotu elektrodu.

Elektrodo gydymas ir priežiūra:

Vaiskus anglies paviršius turi būti veidrodis ir švarus.Nes paviršius blizgus anglies yra lengvai užterštas kai kurių organinių metalo junginių, kurie daro didelį poveikį matavimo (ne piko, nr. įvairūs piko, nepasikartojo), ji turi būti valomos iki matavimo.Yra trys pagrindiniai būdai, cheminio metodo. 1. Azoto rūgštis mirkymas ir plovimas. 2. su

Amoniako vanduo, bevandenis etanolis, arba etilo acetatas 1 : 1 Pamirkyti ir šveitimas. 3. Alkoholis taip pat gali būti naudojamas po plovimo ir tada su 6NHCL ar 4NHO3 Mirkti.Elektrocheminės gydymo, t. y. +0.8 V- ( -1.8 V ( 0.5MKcLPH7 išskyrus O2I Pakartotinai Poliarizacijos (Reset) Įtampos Diapazonas - Skenavimo (Anodo) - Jei katodo yra labai užterštas ir be kauliukų, įbrėžimų gali būti apdorojami mechaniškai.MgO Milteliai( 200 Padėkite jį ant drėgnos aksomo audiniu ir lenkų su šiek tiek vandens.Taip pat

Keli metodai yra derinami pagal būklės elektrodai.Tai nėra patartina pasinerti elektrodas stiprių rūgščių, šarminių metalų ir organinių tirpiklių ilgą laiką.

Nes permatomi anglies elektrodai yra inertinius elektrodus, jie nuskaitomi naudojant elektrodus nuskaityti medžiagų, tokių kaip gyvsidabris, varis, auksas, gyvsidabris, varis ir auksas filmas elektrodai.Pavyzdžiui, yra dviejų rūšių gyvsidabrio danga: anodine išardymą ir aukso danga, permatomi anglies gyvsidabrio danga: pirmajame yra izotopų, gyvsidabris, nikelis, kad yra, pridedant tam tikrą sumą, gyvsidabris, kad mėginys yra analizuojami.Hg+ Gyvsidabrio oksido ir gyvsidabrio nitrato paprastai naudojami elektrolitiniu būdu praturtinti svetainių, kad jie yra jonizuojamas, ir gyvsidabrio amalgamos susiformavo tuo pačiu metu.Po nuskaitymo ir likvidavimas, jonai ar gyvsidabrio filmas bus matuojamas gali būti visiškai ištirps teigiamą potencialą.Gyvsidabrio filmas taip pat gali būti nušluota nuo filtro popieriaus.Siekiant užtikrinti atkuriamumas antrojo analizę, paviršiaus elektrodų vis dar yra savo pradinę būseną.Koncentracija gyvsidabrio jonų paprastai koncentracija, išmatuota jonų. 500-1000, antras indėlių gyvsidabrio filmas. 1. Gyvsidabris buvo electrodeposited ilgą laiką prie teigiamų jonų elektrolizės gali būti išmatuotas.Kaip matuojamas cu Galima -0.2 V Kelią electrowinning pagal electrowinning gyvsidabrio filmo ilgą laiką,cu, pb,cd,zn, Kad pavojus yra tai, kad šis metodas yra neefektyvus ir laikosi ilgą laiką. 2. Su sąlyga, izotopų, gyvsidabris, nikelis, po electrowinning laiką, skenavimo nutraukimo, santuokos nutraukimas nutraukimo galimybes bendrojo metu, likvidavimas, jonai bus vertinama, todėl didėja. - Sluoksnis gyvsidabrio filmas be jonai būti matuojamas gali būti gaunamas tirpinant kelis kartus.

0.5 MKCL+ 2-kartus; 10-2MHg+daugiau nei dešimt lašų sočiųjų NaSO3 buvo įsodrintas-1.4 V pamaišant 5-10 minučių, nuskaityti į-0.1 V 15 sekundžių pagal maišant būklės, maišant, kad ištirptų 30 sekundžių pagal-0.1 V, maišomas sutelkti 5-10 minučių po reset būklės, maišomas skenavimas-0.1 V 15 sekundžių, maišant, kad ištirptų 30 sekundžių pagal-0.1 V, maišant, kad ištirptų poilsio, pašalinti elektrodo lazdele ir nuplauti su vandeniu, siekiant užkirsti kelią dangos nuo sudužimo.Kai apkalos gyvsidabris, ji turėtų būti pažymėta, kad yra ne burbulas pagal elektrodo įsisavinti, kitaip gyvsidabrio danga yra netolygus, o galvanizavimo negali būti pasiekti.Per trumpą laiką, elektrodo negali būti mirkomi 1:1 azoto rūgšties, tada nuplauti ir sidabrą, kai naudojamas.In the long run, tai neturėtų būti plaunami ir sausas konservuoti be gyvsidabrio pašalinimo.Pagrindinis principas, permatomi anglies aukso danga yra tas pats kaip gyvsidabris danga.

Žymos: išplėstinė eeg elektrodų, pcm1702, kf16, huayra žiūrėti, lauke šukos, oro kondicionavimo sistema oro kondicionavimo sistema, megztos mašina, dalys, raudona glassis, filtruoti daikin, nrf52.

Charakteristikos

Tipas Oro Kondicionierių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Permatomi Anglies Elektrodo Permatomi Anglies Darbo Elektrodas 2/3/4/5mm

Permatomi Anglies Elektrodo Permatomi Anglies Darbo Elektrodas 2/3/4/5mm

modname=ckeditor Permatomi anglies, trumpas permatomi anglies, yra lėtas šildymas iš poliakrilnitrilo dervos arba fenolio dervos aukšta temperatūra inertinių dujų atmosferoje. ( reach 1800 Temperatūros ) stiklo-kaip amorfinės anglies tinka kaip elektroninio laidininko medžiaga elektrodai ir yra

Panašūs produktai: