Knyga: "Renault Duster 2 (b, d) išG. Į. REM. Tada, spalva. Foto, Ser. Yars | pasaulio autobooks

Knyga: "Renault Duster 2 (b, d) išG. Į. REM. Tada, spalva. Foto, Ser. Yars | pasaulio autobooks

Nauja prekė

€15.95

Apie prekę

Kompaktiškas viadukų prancūzų kilmės "Renault Duster", skirtas rusijos automobilių rinkos, pagamintas Maskvoje, nuo 2011 m. remiantis augalų "autofroms".Dabar ši įmonė yra visiškai priklauso bendrovei "Renault" ir gamina apie 80 tūkst. viadukų šios prekės per metus, kuris yra pusė gamyklos gamybos pajėgumai.Šis dėmesys yra skiriamas dasters netinka, kaip šios mašinos yra labiausiai populiarus modelis asortimentą, "Renault" mūsų šalyje.

Stiprus ir išraiškingas išorės, pakankamai pritaikyti prie rusijos kelių ir oro sąlygos, šie automobiliai bus ištikimi pagalbininkai vairuotojo, tiek verslo kelionėms ir atostogoms, kai norite vairuoti, patogi kelionė aplink nežinomas šalies kampelių.Spalva remonto žinynas Renault Duster 2-tai yra būtent tai, ko jums reikia pasiimti su savimi pirmiausia, turėti prieigą prie labiausiai išsamią ir tikslią informaciją apie automobilių tema, bet kuriuo metu.Knyga pasakoja apie viską, naudojimo, remonto ir elektros mašinų įranga nurodytos prekės, išduodami nuo 2015 metų. Jie yra įrengti su variklių benzinu arba dyzeliniu 1,6; 2,0; 1,5 DCI.Vadove aprašomos parinktys, už visa mechaninė ir automatinė pavarų dėžė, priekiniai ir visą diską.

Serijos "aš remontas save", kuri nuolat papildo naujomis vadovai, dėka leidyklos "pasaulio autobooks", puikiai tinka pagrindinio pažįstamas iš mėgėjų automobilių su savo automobiliu.Puslapiuose instrukcija yra labiausiai svarbi ir aktuali informacija, taip pat vertingas rekomendacijas vairuotojams.Tai yra pagrindas, žinių ir įgūdžių, be kurių neįmanoma būti tikri dėl savo veiksmų už vairo.Tačiau, spalva remonto žinynas Renault Duster 2 turėtų atkreipti dėmesį ne tik pradedantiesiems, bet ir patyrusiems vartotojams-knyga yra parengta specialistų ir bus reikalinga, kai pasirenkant geriausią sprendimą remonto problema.

Yra daugybė spalvų nuotraukas į vadovą, kuris yra pagamintas specialiai dėl šios knygos, ir kiekvienu atveju pridedamas pagrindinis tekstas su paaiškinimais.Ir knyga prasideda bendroji informacija apie prietaiso ir dizaino Renault Duster 2, rekomendacijas, skirtas greitai pašalinti galimus gedimus pradžioje kelio (pavyzdžiui, jeigu variklis neįsijungia), saugos taisykles, taip pat pateikiami, privalomas procesas, darbo su transporto priemonių.Šiame skyriuje pateiktos vaizdo medžiagos,-tai instrukcijų vadove Renault Duster 2, kurios dėka vairuotojas galės sužinoti apie visas galimybes savo automobilį ir naudojimo taisykles, įranga.Autoriai, tada pasukite į temą priežiūros Renault viadukų.Katalogas aiškiai pristato visų prevencinių veiksmų su technologija, rodo dažnį visas šias procedūras ir suteikia žingsnis po žingsnio rekomendacijas, kaip tiksliai atlikti darbą, pagal tai.

Siekiant nepainioti, kai remonto ar reguliavimas elektroninis komponentas, prancūzų, viadukų, jums reikia elektros grandinių...

Žymos: "dacia duster" logotipas, "renault duster", automobilio stilius renault sandero stepway, variklio logan, Duster", yhl spalvinimo knygelė, augalų spalvinimo knygelė, dessin spalvinimo knygelė, duster pirštinės, audi antspaudas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Мир Автокниг

Parašyti atsiliepimą

Knyga:

Knyga: "Renault Duster 2 (b, d) išG. Į. REM. Tada, spalva. Foto, Ser. Yars | pasaulio autobooks

Kompaktiškas viadukų prancūzų kilmės Renault Duster , skirtas rusijos automobilių rinkos, pagamintas Maskvoje, nuo 2011 m. remiantis augalų autofroms .Dabar ši įmonė yra visiškai priklauso bendrovei Renault ir gamina apie 80 tūkst. viadukų šios prekės per metus, kuris yra pusė gamyklos gamybos

Panašūs produktai: