Naujas Hialurono Rūgštis Gydymo Ampulės Saugus Hyaluron Pen Dermapen Repair Serum

Naujas Hialurono Rūgštis Gydymo Ampulės Saugus Hyaluron Pen Dermapen Repair Serum

Nauja prekė

€40.68

€45.19

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Hialurono Rūgštis Gydymo Ampulės Saugus Hyaluron Pen Dermapen Repair Serum

12 buteliukai x 2 ml

HIALURONO RŪGŠTIES SERUMAS AMPULES ANTI-SENĖJIMO TINKA DERMAPEN, RF MAŠINA, BARIC DEGUONIES TERAPIJA-TAI NE skersiniais ryšiais HA Šį serumą negalima švirkšti į odą.Tai nėra užpildas.Šis serumas yra saugus/tinkamas naudoti su hyaluron pen, dermapen, dermaroller, arba bet neinvaziniai kosmetikos procedūra.

Serumai, gali būti tiesiogiai taikomi odą kosmetikos salone ar namuose.Jie taip pat gali būti naudojamas po microneedle gydymo derma voleliu arba antspaudas.Serumai gali būti naudojami su ultragarsu, radijo dažnių RF, iontophoresis ir mikro srovė.

Koncentratas ypač vertingų veikliųjų sudedamųjų dalių, kurios sugrąžinti gyvybingumą, jaunystę ir spindesį jūsų veido odai.

Padidinti Kolageno ir Elastino Gamybą

Liftas, Drūtas & Sumažinti Baudos Linijos Ir Raukšlės

Atnaujinti Pažeistas Odos Ląsteles, dėl Spinduliavimo Išvaizdą

Augalų ekstraktai, peptidų ir hialurono dirbti kartu, siekdamos skatinti kolageno gamybą, padeda atgaivinti odos senėjimo, todėl jums gali atrodyti, kaip jauni kaip jūs jaučiatės.

Šie galingi elementai, dirbti kartu, siekiant sumažinti išvaizdą smulkių linijų ir raukšlių, o oda tampa stangresnė ir skaistesnė.

Hialurono rūgštis padeda probleminės odos grįžti į savo pusiausvyros, kurią maitina ir drėkina odą.Bičių nuodai yra efektyviausia, skatinama kolageno ir elastino gamybą.Jis gerina odos stangrumą, sumažina smulkių linijų išvaizda, ir skatina priežiūra odos lipidų sluoksnį.

Hialurono Rūgštis padeda stangrinti odą, rodo paveikti gilesnius odos sluoksnius ir turi anti-sluoksniuotos ypatybės.

PRIVALUMAI :

Remti ir skatinti kolageno gamybą,

Pagerina odos elastingumą ir papildyti prarastas drėgmės jūsų odai

Žymiai sumažina raukšles

Tai Aukščiausios Kokybės Hialurono Rūgšties Kremas Nėra

Įrodyta, Kad Padėti Giliai Drėkina Jūsų Odą & Pašalinti Baudos Linijos Ir Raukšlės

Suteikia Jūsų Odai Jaunatvišką Išvaizdą Po 1 Naudoti

Hialurono Rūgštis : pagreitina natūralų mechanizmą odos regeneraciją ir remontas savo DNR.Labai veiksminga anti-oksidacinių agentas, kuris atstato ir apsaugo nuo UV spindulių.Šio trigubo veiklos raukšlių ir stangrina odos priežiūros gydymo sustiprina jaustis odos aplink kaklą ir veidą, palikdama jausmas, stangresnė ir sumažinti išvaizdą, baudos linijas ir raukšles.

Žymos: hialuron pen, dermapen, jis rašikliai, botox, derma pen mym, mezoterapija serumas, kūno dermaroller, dr. x pen, anime lipni pastaba, veido serumas.

Charakteristikos

Naudoti Veidas
Elemento Tipas Nustatyti
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Naujas Hialurono Rūgštis Gydymo Ampulės Saugus Hyaluron Pen Dermapen Repair Serum

Naujas Hialurono Rūgštis Gydymo Ampulės Saugus Hyaluron Pen Dermapen Repair Serum

Hialurono Rūgštis Gydymo Ampulės Saugus Hyaluron Pen Dermapen Repair Serum 12 buteliukai x 2 ml HIALURONO RŪGŠTIES SERUMAS AMPULES ANTI-SENĖJIMO TINKA DERMAPEN, RF MAŠINA, BARIC DEGUONIES TERAPIJA-TAI NE skersiniais ryšiais HA Šį serumą negalima švirkšti į odą.Tai nėra užpildas.Šis

Panašūs produktai: